Category Archives: Alarmsysteem

Lockpick bestendig huishouden

Huisbeveiliging

In de praktijk blijken maar weinig mensen werkelijk te weten hoe veilig hun huishouden is. De meeste mensen hebben naast hun baan en drukke bestaan namelijk maar weinig tijd over om zich ook nog te verdiepen in de werking van sloten.
 
Er zijn echter een groep mensen in Nederland die zich fasineren voor juist precies dit. Ze zien het als een uitdaging om erachter te komen hoe sloten werken en hoe ze deze te slim af kunnen zijn.
 

Lockpick hobby

Deze bezigheid is niet voor iedereen geschikt. Je moet namelijk erg veel tijd investeren in het bestuderen van sloten. Daarnaast moet je ook nog een goede dosis creativiteit bezitten om dan een manier te vinden om deze sloten te slim af te kunnen zijn.
 
Het zijn vaak de mensen die zich al jaren verdiepen in deze vaardigheid die grote ontdekkingen doen die de wereld doen opschudden. Zoals bijvoorbeeld de ontdekking van de bumpkey. Dit was een revolutionaire ontdekking omdat plotseling 90% van alle sloten zo goed als onveilig bleken te zijn. 
Het lastige met dit soort mechanische fysieke beveiliging is dat het veel tijd en energie kost om het systeem te updaten. Iedereen moet dan namelijk in het bezit komen van een nieuw slot. Maar dan moet men zich eerst bewust worden van het gevaar. Maar in de praktijk blijkt dat veel mensen hier totaal geen overzicht van hebben.
 
Er zijn nu dus nog steeds veel mensen die een slot in gebruik nemen die kwetsbaar is voor de bumpkey methode!! Het huishouden en al de materiele bezittingen van deze mensen zijn in gevaar. Ten minste misschien niet in gevaar, maar voor zover het slot betreft geeft het dus nog maar weinig bescherming. Het lijkt meer voor decoratie geschikt te zijn.
 

Waarom deze lockpick technieken delen?

Maar waarom hebben ze de bumpkey methode dan in het nieuws gebracht? Nou de reden waarom lockpickers hebben besloten om dit zo groot te publiceren. Was omdat de bumpkey methode al een geruime tijd bekend was en ongeremd misbruikt kon worden. Juist omdat niemand van deze techniek af wist hadden de mensen die er wel van af wisten vrij spel en konden de technieken eindeloos misbruiken.
 
Het leek de lockpick gemeenschap dus een goed idee om dit in de media bekend te maken zodat de vrije misbruik van deze technieken gestopt kon worden. Jammer genoeg zien veel mensen dus nog steeds niet het gevaar in van deze techniek. Dit omdat op meer dan 60% van de huishoudens in Nederland nog steeds sloten te vinden zijn die kwetsbaar zijn voor deze technieken.
 

Eerlijkheid over lockpicken

Door eerlijke informatie te verstrekken proberen we mensen dus bewust te maken van het gevaar van deze techniek. Als ze een slot willen dat onveilig is dan houden we ze niet tegen. Maar het is oneerlijk dat als deze mensen veel geld betaald hebben voor een goed slot en ervan overtuigd zijn dat het een goed slot is. Er dan op een vreselijke manier moeten achterkomen dat dit niet het geval is geweest.


 
Voor meer informatie over deze technieken of over andere lockpick technieken raden wij u aan om zelf op zoek te gaan naar informatie op het internet. Er zijn tal van bronnen aanwezig op bijvoorbeeld YouTube of Google om erachter te komen hoe veilig jou sloten zijn. Het is maar een kleine investering als je erover nadenkt hoe vaak we sloten wel niet gebruiken en wat we er allemaal aan toe vertrouwen!

http://www.lockpickwebwinkel.nl/
Wapngo

Slotenmaker amsterdam

Niet alle klusjesmannen zijn slotenmakers. Hoe handig iemand ook is, het slotenmaker-vak is een ambacht.

Slotenmakers kunnen je adviseren over welke sloten geschikt zijn voor jouw type deuren en ramen en welke andere maatregelen je zou kunnen treffen om het huis zo goed mogelijk te beschermen tegen indringers.

Een slotenmaker kan jou ook helpen wanneer je je sleutel bijvoorbeeld is afgebroken en kunnen sloten repareren die door veroudering niet meer naar behoren werken. Slijtage en roestvorming kan ervoor zorgen dat jouw slot niet meer optimaal werkt, dat het slot hapert of blijft klemmen.

In dat geval kan een slotenmaker jouw slot repareren of vervangen met een nieuwere variant die gemaakt is van sterkere en duurzamere materialen.

http://www.slotenmakervinden.nl/slotenmakers/

Nieuwsgierig naar lockpicking – Lockpick Centrum

Veel mensen begrijpen niet wat mensen ertoe drijft om de sport lockpicking te beoefenen. Zij verdenken al gauw dan toch een duister motief. Het antwoord hierop is vrij simpel: Nieuwsgierigheid.

Net zoals dat sommige hobbiesten zoet zijn met het ontleden van motoren en dit helemaal geweldig vinden. Hebben lockpickers dit vergelijkbaar maar dan met sloten.

Lockpickers hebben een liefde voor sloten en zijn nieuwsgierig naar verbeter punten. Ze zijn gefascineerd door de werking van sloten en mysterie van de kleinste onderdelen in het slot.

Het openen van een slot met een lockpick set is vooral voor mensen met een passie voor de techniek van sloten.

Voor het uitoefnen van deze locksport heb je doorzettingsvermogen nodig en liefde voor de techniek van een slot. Je moet namelijk precies weten hoe elk slot werkt en hoe je deze kunt beïnvloeden met de hulp van tactisch gereedschap. Doorzettingsvermogen is noodzakelijk omdat het gaat zeer kleine bewegingen in het slot waarmee je werkt. De kleinste bewegingen hebben al invloed op de werking van het slot. Het is dus een klus waar een vaste hand voor nodig is, veel oefening en de liefde voor techniek.

Lockpicking is dus een gezonde ontwikkeling en draagt bij aan betere beveiligingssystemen door eerlijke te zijn over onze huidige beveiligignssystemen!

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/