Category Archives: Banen en opleidingen

Wat te doen als u zich niet op uw werk kunt concentreren

werk zoeken

Soms draait de wereld zo snel rond dat we ons niet kunnen concentreren. Wat als iets u afleidt elke keer dat u aan uw bureau gaat zitten? Hoe kan ik mijn gedachten weer bij elkaar krijgen en mijn zakengeest terugwinnen?

Wat de experts zeggen

Susan David, oprichter van het Harvard / McLean Institute of Coaching en auteur van Emotional Flexibility, stelt dat concentratiestoornissen en lage productiviteit veelvoorkomende problemen zijn voor de meeste mensen in de wereld. We worden constant afgeleid door nieuwssites, sms’jes, telefoontjes. En zelfs als je een golf van energie voelt, zal er een wil voor nodig zijn om niet afgeleid te worden door wat er gebeurt. “We zijn erg gevoelig voor de emoties van andere mensen en raken daarom gemakkelijk op een dwaalspoor”, zegt David. Rich Fernandez, CEO van Search Inside Yourself Institute, een wereldwijde non-profitorganisatie die zich toelegt op het aanleren van mindfulness en het ontwikkelen van emotionele intelligentie, merkt op dat onze fysiologie zo werkt: “De fundamentele menselijke neuroanatomie veroorzaakt stress, wat ons niet altijd helpt.” Probeer het volgende om dit te voorkomen en uw focus weer te herstellen.

Begrijp de gevaren van multitasking

Begin met te begrijpen hoe afleidingen zoals een constant ratelende telefoon of korte pauzes op Twitter je hersenen beïnvloeden. Zoals Fernandez uitlegt, hebben onze hersenen een netwerk van onderling verbonden structuren die verantwoordelijk zijn voor het focussen van de aandacht. In de standaardtoestand is het netwerk verantwoordelijk voor het analyseren van het verleden, het anticiperen op of plannen van toekomstige taken en het reflecteren op anderen en onszelf. “We brengen minstens de helft van de tijd in deze staat door”, zegt hij. Maar als we ons moeten concentreren, schakelen we over naar het directe aandachtsnetwerk, waardoor we een stapje terug kunnen doen van het denken en ons kunnen concentreren op het voltooien van de taak. Afleiding trekt ons terug naar het standaardweb, en terugkeren naar de focusmodus kost veel cognitieve inspanning. “Volgens sommige onderzoeken”, zegt Fernandez, “duurt het 10 tot 18 minuten om terug te keren naar je vorige aandachtsniveau als je afgeleid bent.” Daarom is het erg belangrijk om afleiding tot een minimum te beperken.

Wees niet bang om je emoties los te laten, maar wees er verantwoordelijk voor.

Je uitgeput voelen kan verschillende emoties oproepen: frustratie, woede, opwinding. Dit alles heeft invloed op uw productiviteit. David adviseert om deze vicieuze cirkel te doorbreken: om jezelf bij elkaar te krijgen en niet het gevoel te hebben dat je “een slachtoffer bent van gebeurtenissen in de wereld of in je directe kantooromgeving”, bedenk dan precies hoe je je voelt en stel jezelf dan een paar vragen. Dit bijvoorbeeld: “Ik ben boos, maar wie heeft nu de leiding: ben ik degene die deze woede voelt, of mijn woede?” Fernandez is het eens met deze benadering: “Je moet de authenticiteit van je gevoelens erkennen, maar er niet aan toegeven.”

Concentreren

Fernandez adviseert: “Als je het gevoel hebt dat je concentratie verliest, neem dan een pauze, beoordeel de situatie en besef wat de aanleiding was. En verander dan je aandacht. ” Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar herinner jezelf eraan dat de meeste irriterende stoffen veilig voor je zijn. Om logisch denken te herstellen, concentreer je je op ‘iets dichtbij en eenvoudigs – zoals je ademhaling’, adviseert de expert. Je zou tegen jezelf kunnen zeggen: “Ik ben te geobsedeerd door Twitter.” En let op je ademhaling om je angst te overwinnen. Fernandez dringt er niet bij je op aan om te negeren wat je afleidde: ‘Je moet dit gevoel niet onderdrukken. Besteed er aandacht aan, erken het en ‘parkeer’ het mentaal zodat je wat later op dit gevoel kunt terugkomen, wanneer je het met iemand kunt bespreken of wanneer je niet aan het werk bent.

Vertrouw op uw waarden

Als je eenmaal gefocust bent, kies dan waar je je aandacht aan wilt besteden. David zegt dat als je je concentreert op de dingen die voor jou het belangrijkst zijn, het je een gevoel van controle geeft. ‘Als je overweldigd bent, heb je het gevoel dat je niet alleen je kracht, maar ook keuzevrijheid hebt verloren. Maar je kunt nog steeds kiezen. Als teamwork een van uw belangrijkste waarden is, concentreer u dan op hoe u mensen het gevoel kunt geven dat ze deel uitmaken van het team. ” En bedenk hoe uw gebrek aan concentratie dit zal beïnvloeden. “Als eerlijkheid belangrijk voor je is op het werk en in het gezin, overweeg dan of drie uur op Facebook de moeite waard is?” – herinnert David eraan.

Stel grenzen

Als je eenmaal weet wat je precies afleidt, stel dan de regels voor jezelf op. Als u bijvoorbeeld ‘s ochtends het nieuws leest, u zo van streek maakt dat u zich later niet meer op uw werk kunt concentreren, geef het dan op tot u aan uw lunchpauze begint. Of geef jezelf een woord om het werk dat je bent begonnen af ​​te maken voordat je inlogt op Facebook. Als u niet genoeg testament heeft, installeert u speciale applicaties voor uw browser of smartphone om te bepalen hoeveel tijd u op internet doorbrengt. Natuurlijk komt niet alles meteen goed. Fernandez noemt het voorbeeld van een atleet die zichzelf dwingt te trainen en bijvoorbeeld tegen zichzelf zegt: “Ik verlaat de lijn pas als ik 10 schoten heb gemaakt.” Let er daarom op dat u uw hersenen traint om af te maken waarmee u bent begonnen.

Kies zorgvuldig met wie u wilt communiceren

Het voorbeeld van iemand anders is besmettelijk. “Iedereen heeft in deze situatie gezeten: je stapt in een lift, iedereen staart naar de schermen van mobiele telefoons en je begint hetzelfde te doen”, zegt David. Een recent onderzoek, vervolgt ze, heeft uitgewezen dat als een passagier in een vliegtuig naast je snoep koopt, de kans dat je een soortgelijke keuze maakt met 30% toeneemt, zelfs als je de persoon niet kent. Als sommige van uw collega’s u zelf voortdurend afleiden en afleiden, probeer dan minder tijd met hen door te brengen. Wees niet onbeleefd, zeg gewoon: ‘Kunnen we hier later over praten? Ik wil mijn lezing afmaken en dan kan ik een pauze nemen. “

Steun collega’s en reken op hun hulp

Ga geen collega’s uit de weg die u afleiden, probeer het met hen eens te zijn over een tijd waarin u volledig gefocust bent op uw werk en niet wordt afgeleid door sociale netwerken en chats in instant messengers. Het team waarmee ik werk bij Harvard Business Review maakte donderdag die dag nadat we naar deze podcast hadden geluisterd. Je kunt zelfs nog verder gaan. “Je collega’s koken samen met jou in dezelfde pan”, zegt Fernandez, “en ze begrijpen je goed omdat je in dezelfde organisatie werkt met een gemeenschappelijke bedrijfscultuur.” Tijdens uw koffiepauze “vraag hen om u te helpen met uw aandachtstraining.” Ze hebben misschien hun eigen manieren waar je nooit aan hebt gedacht. Daag jezelf uit om gedrag te veranderen en de voortgang regelmatig te meten. Als je zegt dat je iets wilt veranderen, is de kans dat je het ook daadwerkelijk doet groter.

Denk aan je gezondheid

Vermoeidheid en uitputting leiden tot depressie, zegt David. Het is belangrijk om voldoende te slapen en te bewegen. Kleine veranderingen in uw ritme kunnen uw toestand verbeteren. Neem een ​​pauze, eet gezond, schakel smartphonemeldingen uit. Als u gewoonlijk rond lunchtijd op Facebook bladert, laat uw telefoon dan op kantoor liggen en maak een wandeling.

Onthouden

Wat moeten we doen:

Concentreer u op uw ademhaling om u niet langer zorgen te maken over afleiding op het werk.
denk na over wat je als leider en als collega wilt doen en gedraag je dienovereenkomstig;
bedenk regels die je moet volgen als je zin hebt om sociale media te bekijken of je e-mail te checken.

Wat je niet moet doen:

Laat u niet misleiden door te zeggen dat afleiding uw focus op het werk niet beïnvloedt – het is cognitief duur.
breng geen tijd door met mensen die vaak worden afgeleid;
vergeet niet om voor uzelf te zorgen – rust uit, eet goed en slaap voldoende.

Voorbeeld 1: geplande concentratie

Emily Lin, de vice-president van een financiële dienstverlener, heeft het afgelopen jaar veel te doen gehad. Ze startte haar eigen coachingspraktijk en kreeg promotie in haar (hoofd) baan. Haar verantwoordelijkheden werden groter en er was veel afleiding. “Ik ontving aanzienlijk meer e-mails, berichten en telefoontjes dan normaal. Mensen kwamen ook vaker naar mijn kantoor ”, zegt ze.

Werk in uitvoering stapelde zich op. “Ik heb een heleboel berichten en e-mails op mijn telefoon”, zegt Emily. “Meestal duurt het maar een paar minuten om ze allemaal te lezen en te beantwoorden, maar het leidde me af van wat ik werkelijk aan het doen was.” De correspondentie en telefoontjes weerspiegelden zich vaak in haar humeur, geeft Emily toe: ‘Sommige berichten maakten me van streek. Ik werd opvliegend bij collega’s. “

Eerder leerde Emily haar tijd op internet te beheersen. “Ik ging naar Facebook terwijl ik op de lift wachtte, of tijdens de pauzes van 10 minuten die tussen de vergaderingen door werden gegeven. Toen ik deze pauzes begon te plannen, hielp het me de drang om tijdens het werk naar sociale media te gaan, te overwinnen ”, legt ze uit.

Emily kwam met iets soortgelijks om met afleidingen om te gaan: ze controleerde alleen e-mails en beantwoordde berichten nadat ze het belangrijkste werk had voltooid. “Aan het begin van de week stelde ik mezelf vragen: wat moet ik allereerst bereiken en wat moet ik vandaag voltooien?” Emily zegt. Volgens haar heeft het haar geholpen te begrijpen hoe ze haar tijd beter kon indelen. Vervolgens verdeelde ze het hele taakproces in blokken van twee uur. “Twee uur lang vergat ik mijn e-mail, zette ik de modus Niet storen aan en stuurde ik alle oproepen door naar de voicemail.” Ze zette ook een koptelefoon op om haar collega’s te laten weten dat ze het druk had.

De intervallen van twee uur waren optimaal voor Emily. Aan de ene kant was deze tijd voldoende om zich op haar taak te concentreren, aan de andere kant kon ze het zich niet veroorloven om langer buiten de toegang te zijn. “Na twee uur begonnen mensen terug te bellen en e-mails opnieuw te sturen”, herinnert ze zich. Dit alles gaf haar een gevoel van snelheid en urgentie: “De adrenaline veroorzaakte de extra drive die nodig was om op tijd te zijn.”

Haar aanpak werkte. “Het had een grote impact op mijn productiviteit”, zegt Emily. Ze voelde ook minder stress. “De regel is om mijn mail volgens een schema te controleren en niet constant mijn bloeddruk normaal te houden. Nu ben ik veel geduldiger als ik afgeleid ben, ”zei ze. Emily ontdekte ook dat ze veel gemakkelijker met afleidingen omging als ze voldoende slaap kreeg. Enkele jaren geleden sliep ze slechts 3-4 uur per dag; nu na een radicale verandering in hun regime – 6,5-7 uur. “Gevoelens van angst en concentratiestoornissen zijn vervangen door het vermogen om helder te denken. Als ik goed rust, zie ik de vooruitzichten veel beter, ”- deelt haar ervaring Emily, die zelfs een“ gezonde slaap-promotor ”werd onder haar klanten in een coachingbedrijf.

Voorbeeld 2: barrières plaatsen

Tijdens de campagne van 2016 en enkele maanden na de Amerikaanse presidentsverkiezingen werd Sarah Taylor (echte naam is veranderd), HR-manager voor een internationale humanitaire organisatie, voortdurend afgeleid van haar werk. Ze kon zich niet losmaken van het nieuws. “Ik bracht meerdere uren per dag door met het controleren van The New York Times, Washington Post, CNN en andere nieuwssites, zowel ‘s avonds als tijdens werkuren”, herinnert ze zich. Hierdoor had Sarah geen tijd om met zaken om te gaan, ze moest tot laat en in het weekend werken. “Ik voelde me vreselijk omdat ik weinig rust had, laat staan ​​mezelf op de proef stellen door elke dag het slechte nieuws te lezen”, zegt Sarah. Hoewel ze wist hoe schadelijk het was, kon ze geen redelijke grenzen stellen.

Dat veranderde allemaal toen ze een link zag naar StayFocusd, een internetbrowser-applicatie die de tijd die op geselecteerde sites wordt doorgebracht beperkt. Sarah bestudeerde de recensies over de applicatie, was ervan overtuigd dat het velen in een vergelijkbare situatie hielp en besloot het eens te proberen. “Ik was wanhopig op zoek naar een manier om van de nieuwsverslaving af te komen, ik kon er zelf niet van af”, zegt ze.

Sarah stelde een limiet van 10 minuten in voor The New York Times, Washington Post en CNN. Na deze tijd verscheen de boodschap “Is het niet tijd om aan het werk te gaan?” Op haar computerscherm. Het hielp, maar niet altijd, ze zei: “Mijn onbetrouwbare geest stuurde me naar sites die ik niet had kunnen blokkeren, zoals de BBC.”

Sarah introduceerde andere regels voor zichzelf: als ze thuis werkt, bergt ze alle gadgets op. Sarah blijft het nieuws volgen, maar staat erop dat ze dat nu doet “zonder het risico zijn onmiddellijke verantwoordelijkheden te veronachtzamen”.

 

https://www.vindazo.be

Deskundige Security ICT – Mechelen

De Lijn hoopt de oplossing te zijn voor toekomstige mobiliteit. Werken bij De Lijn is dus niet zomaar een baan. Samen met 7.500 collega’s hebben we de stad Vlaanderen leefbaar en overzichtelijk gemaakt. Omdat in Vlaanderen betere mobiliteit voor iedereen belangrijk is. U kunt er ook een sleutelrol in spelen. Bij ons kom je terecht in een gezond bedrijf dat blijft groeien en focust op de behoeften van medewerkers.

Jouw verantwoordelijkheden

Ondersteunen van beveiligingsfunctionarissen bij het opstellen en bewaken van ICT-beveiligingsbeleid, en het implementeren en opvolgen van de technische en organisatorische maatregelen die hiervoor genomen moeten worden. Veiligheidskennis onderhouden en verspreiden, zodat u proactief kunt reageren op veiligheidsrisico’s.

Hoofdtaken:

 • Vervolgacties voor externe ICT-beveiligingsontwikkelingen die een impact kunnen hebben op De Lijn.
 • Identificeer interne IT-beveiligingsuitdagingen in het kader van De Lijn. In termen van infrastructuur, applicaties, bedieningstechnologie, cloud, enz .;
 • Identificeer standaarden en richtlijnen en verspreid kennis daarover om risico’s (malware, kwetsbaarheden, tools, regelgeving, etc.) te voorkomen;
 • Deelnemen aan risicoanalyse en een actieplan voorstellen op basis van de geïdentificeerde risico’s;
 • Ondersteuning van de ontwikkeling van veiligheidsdoelen en routekaarten;
 • Ontwikkel en implementeer ICT-beveiligingsoplossingen en -maatregelen:
 • Bepaal de beveiligingseisen van bestaande oplossingen en nieuwe oplossingen
 • Ontwerp beveiligingsoplossingen op basis van IT-beveiligingsbeleid
 • Ondersteun bedrijfsprojecten op het gebied van veiligheidskennis
 • Implementeer deze oplossingen
 • Implementeren van projecten ter verbetering van de veiligheid;
 • Deelnemen aan het ontwerp en de implementatie van beleid en richtlijnen;
 • Implementeer beveiligingsmonitoring. Analyseer en interpreteer de resultaten en bepaal mogelijke maatregelen;
 • Organiseer en volg interne en externe audits op
 • Test processen en oplossingen volgens beveiligingsstandaarden en IT-beveiligingsstrategieën
 • Voer regelmatig (externe) beoordelingen uit op het gebied van veiligheid;
 • Deelnemen aan externe nalevingsaudits (GDPR, PCI, etc.);
 • Evalueer auditresultaten;
 • Identificeer mogelijke aanpassingen en ondersteun de ontwikkeling van verbeterplannen;
 • Geef collega’s instructies en train ze over IT-beveiliging om het beveiligingsbewustzijn tussen IT-personeel en gebruikers te behouden en om beveiligingsexpertise onder IT-personeel te ontwikkelen

Jouw profiel

 • Je hebt een masterdiploma
 • 3 jaar ervaring in beveiligingsrollen
 • Gezond verstand over systeem, netwerk, applicatie, cloud-ICT
 • Gezond verstand van veiligheidsprincipes
 • Uitgebreide kennis van beveiligingstechnologie: firewall, VPN, IPS, monitoring van bestandsintegriteit, (geprivilegieerd) identiteits- en toegangsbeheer, encryptie, PKI, endpointdetectie en respons, logbeheer, NAC, enz.
 • Uitgebreide kennis van veiligheidsnormen en -kaders: ISO27001, ISO27002, CIS CSC, OWASP, NIST, Mittre Att & ck, enz.
 • ICT-architectuurkennis
 • Planning technische kennis, projectmanagement
 • Inzicht in bedrijfsorganisatie

Ons aanbod

De Lijn heeft veel te bieden. Naast het aantrekkelijke salaris zijn er enkele extralegale voordelen zoals groepsverzekering en hospitalisatieverzekering, gratis abonnementen voor het hele gezin, interessante pensioenplannen en gratis thuiszorg voor zieke kinderen. Daarnaast vinden wij de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers erg belangrijk. We zorgen voor bijscholing en er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

De Lijn vond een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk. We hebben veel satellietkantoren waarmee u op het dichtstbijzijnde kantoor of thuis kunt werken. Daarnaast is er glijtijd. Door te onderhandelen met uw manager en mogelijke vergaderingen te houden, hopen we dat u één of twee keer per week in het hoofdkantoor van Mechelen werkt.

https://www.vindazo.be/vacatures/security-manager.html
Wapngo

Word consultant!

Heb jij nou nooit geweten wat je later wil worden? Vond jij het altijd echt verschrikkelijk wanneer iemand je vroeg over wat je plannen zijn voor later? En ben je toevallig ook ofgestuurd in een van deze gebieden: business administration, international business, financiën, bestuurskunde of economie? Dan heb ik misschien wel de perfecte baan voor jou. Na het lezen van dit artikel kan je (hopelijk) eindelijk antwoord geven op die vervelende vraag ‘wat wil je later worden?’. Eerst nog een paar dingen, voor de baan die ik in mijn hoofd hebt, moet je wel houden van advies geven, moet je wel kennis hebben over processen in bedrijven, moet je het wel leuk vinden om het beste uit jezelf en uit anderen te halen en bovenal: moet je wel op zoek zijn naar een baan. Als je op al deze vragen ‘ja’ kan zeggen, dan is het beroep van consultant echt op jouw lijf geschreven! In dit artikel ga ik vertellen wat je doet als consultant, waarom het zulk leuk werk is en waar je zou kunnen gaan werken.

 

Een consultant is iemand die door een bedrijf wordt ingehuurd om te helpen met het managen van het personeel en de bedrijfsvoering. Een consultant heeft verschillende werkzaamheden, daaronder vallen in ieder geval: het adviseren over het tevreden houden van personeel, het werven en aanstellen van gekwalificeerde mensen, het uitdelen van promoties en het ontslaan van medewerkers. Als consultant heb je dus best wel een beslissende en belangrijke functie binnen en bedrijf. Als consultant kan je kiezen uit een heel aantal specialisaties: consultant HRM, consultant economie, consultant wetgeving, consultant salarisadministratie, consultant marketing strategie of consultant personeelsadministratie. Het is belangrijk dat je sociaal bent en dat je je kennis op een professionele wijze kan overbrengen op een bedrijf.

 

Nog niet overtuigd? Het werk van consultant is super leuk omdat je veel mensen leert kennen, je veel verdient en je een goede kans hebt om internationaal te werken.

https://www.cbbs.nl/

Merk Ambassadeur – American Express

Als merkambassadeur van American Express verover je retail in de regio Amsterdam! U neemt contact op met winkeliers in de buurt en vertelt hen over de mogelijkheid om met American Express te betalen. doelen? Laat de American Express-kaart op die locatie betalen.

Je komt terecht in een team van 2 merkambassadeurs. U kunt met ons samenwerken om het beste “channel to market” te bepalen. Wij zoeken mensen die kwalificaties uitstralen, graag veel plaatsen bezoeken en de omgeving goed kennen!

Wat ga je doen?

Er is een lijst met potentiële klanten, maar het staat u vrij om contact met klanten op te nemen. Deze locaties kunnen variëren, van boetieks tot eersteklas kaaswinkels, van toeristenwinkels tot lokale cruisemaatschappijen. Je gaat naar binnen, controleert de huidige betaalmethode en informeert de klant over American Express. In een goed gesprek overtuig je je klanten om met American Express te betalen. Wil je niet direct beslissen, maak dan een afspraak en kom later terug. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging, daarom is het belangrijk om structuur te hebben bij het maken van een goed interviewverslag.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt verkoopervaring, bij voorkeur huis-aan-huisverkoop;
 • Je boekt vooruitgang en stelt je graag open;
 • U kunt gemakkelijk communiceren met verschillende doelgroepen;
 • De mensen die je ontmoet zijn betrouwbaar en stralen nobele kwalificaties uit;
 • Je hebt een rijbewijs en woont in de regio Amsterdam;
 • Naast Nederlands spreek je ook Engels.
 • Je bent minimaal 32 uur per week vrij.

Wat bieden wij?

 • Het totale maandsalaris is 2350 euro – geen bonussen
 • Vergoeding woon-werkverkeer
 • Mobiele telefoons en tablets;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een goede introductie en training voordat u begint

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/winkel.html

Cloud Engineer and Application Developer m/f Arnhem(IT Software Specialist)

Wat doe je als Cloud Engineer and Application Developer (IT Software Specialist) bij TenneT?

 • Ontwikkel robuuste cloud-native (stateless) applicaties
 • Verzamel de vereisten van zakelijke belanghebbenden
 • Snelle ontwikkeling van het kleinste levensvatbare product
 • Incrementele productontwikkeling in agile projectorganisatie
 • Maak dashboards en presenteer resultaten aan zakelijke belanghebbenden
 • Ontwikkel en integreer Docker-containers in de microservice-architectuur
 • Implementatie en werking van microservices
 • Sterk geautomatiseerde implementatie van CI / CD-proces
 • Identificeer technische uitdagingen vroegtijdig en stel de beste technische oplossingen voor
 • Schrijf technische documenten of oplossingsontwerpen

Wat verwachten we van jou?

 • Vaardig in verschillende programmeertalen en frameworks (Java, Python, Spark)
 • Bekend met scripttalen (Python, Bash, Sh)
 • Bekwaam in het concept en de architectuur van microservices
 • Proxy, firewall, API-gateway en serviceraster
 • Virtualisatie en containerisatie (Docker)
 • Containerbeheer en orkestratietools (DC / OS, Marathon, Kubernetes)
 • Ontwikkeling van webservices, RESTful-service
 • Principes van webapplicatieontwikkeling (12-factor-applicatie)
 • Automatisering van integratie en implementatie (Jenkins)
 • Dashboard ontwikkeling (Dash, R Shiny)
 • Ervaring met het ontwikkelen van applicaties in de TSO-industrie

Wat kun je verwachten?

TenneT biedt spraakmakende en verantwoordelijke functies in een leuke en dynamische internationale werkomgeving. TenneT biedt een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Last but not least zorgen we ook voor goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Volgens de regels van CAO TSO krijg je een salaris met goede salarisvoorwaarden, zoals:

Salarisindicatoren: niveau 8, totaal maandinkomen van 3.175 euro tot 6.517 euro, op basis van 40 uur per week (afhankelijk van kennis en ervaring);

 • Minstens 39 vakanties;
 • Eindejaarsuitkering (goed voor 6% van het totale jaarsalaris);
 • Ziektekostenverzekeringskosten van 60 euro bruto per maand;
 • Flexibele werktijden en thuiswerken is mogelijk;
 • Evaluatie kan onderdeel zijn van de procedure.
 • Bij binnenkomst voert TenneT een AIVD-screening uit.

Waar kom je te werken?

 • De eerste grensoverschrijdende netbeheerder in Europa.
 • We behoren tot de top vijf van eindgebruikers in Nederland en Duitsland
 • Operators in Europa. Onze focus is om energie te ontwikkelen in Noordwest Europa
 • Markt om hernieuwbare energie te integreren en onze veiligheidsprestaties te optimaliseren.
 • Veiligheid is de kernwaarde van TenneT. We stellen hoge eisen aan medewerkers
 • En onze aannemers. Oefen verder kracht uit. TenneT is een gecertificeerde top
 • Werkgevers, wat betekent dat we duidelijk toegewijd zijn aan het creëren van het beste
 • De werkomgeving van onze medewerkers.

TenneT heeft een plan gelanceerd om het nieuwe EMS-SCADA-systeem te implementeren. Creëerde een architectuur voor het opstarten van een programma en definieerde een nieuwe EMS-SCADA-oplossing, maar definieerde ook een nieuw “productie-informatiedataplatform” genaamd PIDP. Deze PIDP zal een oplossing zijn voor de vereiste zakelijke functies voor bijna realtime gegevensanalyse.

Deze PIDP is een nieuw onderdeel op IT-gebied en biedt de volgende functies:

 • -Krachtig dataplatform voor diepgaande analyse van het systeem
 • -Ondersteuning van tijdkritische bedieningsprocedures, zoals systeembediening en belasting en voorspelling van beschikbare capaciteit
 • -Gebruik flexibele gegevensinvoer en realtime gegevenspijplijnen voor alle belanghebbenden door Kafka te gebruiken
 • -Ondersteuning van de voorbereiding van gegevens door middel van automatisch ETL-proces-Maak meer tijd vrij voor analyse in plaats van numerieke berekeningen

Om de implementatie van PIDP te ondersteunen, werd een toegewijd DevOps-team opgericht. Naast het realiseren van use cases, participeert het team ook in het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van IT-platforms en high-throughput datafuncties volgens agile methodes.

Hieronder beschrijven we de ontwikkelings-, engineering- en operationele rollen die nodig zijn om het project met succes op te leveren.

https://www.vindazo.nl/keywords/order-entry.html
Wapngo

Een goed verloop van je loopbaanontwikkeling

Wanneer je een goeie carrière wilt opbouwen, is het belopen van een goede loopbaanontwikkeling erg belangrijk. Een carrière staat of valt namelijk daarmee. Het belangrijke van een ontwikkeling is dat je blijft ontwikkelen, en niet stil blijft staan. Dit klinkt natuurlijk erg logisch, maar dit is iets waar veel mensen de boot mee ingaan. Het is dan ook goed om zo nu en dan eens een goede blik te werpen op je loopbaanontwikkeling. Dan wordt er onder andere gekeken naar of je wel in een bevorderende situatie verkeert. Wat heb je dan aan ons? Wij helpen jou met motiveren en zorgen ervoor dat het proces van jouw ontwikkeling als individu goed zult verlopen. 

Hoe verder ontwikkelen op de arbeidsmarkt

Het betreden van de arbeidsmarkt is natuurlijk een grote stap. De meeste ondernemers zullen dan ook kleine en voorzichtige stappen nemen in het begin. Dat is volkomen begrijpelijk, maar is dat ook het beste voor jouw loopbaanontwikkeling? Tuurlijk, je moet doen waar jij je goed bij voelt. Maar het kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Zo weten wij goed wat er allemaal voor mogelijkheden zijn voor jouw onderneming die aansluiten op jouw loopbaanontwikkeling. We zullen jou helpen met het opstellen van realistische doelstellingen. Het is nou eenmaal belangrijk om de ruimte voor groei zo goed mogelijk te benutten. 

Gedisciplineerd te werk gaan

Een loopbaanontwikkeling gebeurt niet van de een van de andere dag. Je zult dus bereid moeten zijn om gedurende een lange tijd vol te gaan voor jouw loopbaanontwikkeling, mits je die wilt. Dit kan natuurlijk best moeilijk zijn. Daarom helpen wij jou als individu. Iedereen verdient een eigen aanpak. Door te kijken naar jouw wensen kunnen we voor jou het best mogelijke plan opstellen voor jou als individu.Slotenmaker worden in opleiding

Slot openen zonder sleutel

Slotenmakers werken met sloten en kluizen en ze voorzien ons van verschillende services die ons helpen met deze spullen. Een slotenmaker kan klanten helpt sloten openen voor bedrijven of mensen thuis, ze installeren sloten, maken sleutels voor sloten, repareren sloten en andere sluitmechanismes. Slotenmakers helpen ook klanten die uit hun huis, bedrijf, of auto zijn gesloten. Een slot openen zonder sleutel is net als een puzzel. Een slotenmaker gebruikt verschillende technieken en methodes om een slot te openen zonder het te beschadigen.

Het gereedschap en materiaal dat een slotenmaker gebruikt verschilt van simpele sloten tot ingewikkelde sluitmechanismes en beveiligingssystemen. Slotenmakers moeten bekend zijn met de verschillende type sloten die ze tegen kunnen komen tijden het werk en moeten bereid zijn op geavanceerde sluit technologieën. Ze moeten ook goed overweg kunnen met boren, slijptollen en lockpicks. Ervaring hebben met houtreparaties en elektrische mechanismes kunnen een pre zijn voor slotenmakers.

Doordat klanten dag en nacht op de service van een slotenmaker zitten te wachten, moeten slotenmakers flexibel zijn ingesteld en voorbereid zijn op klusjes in onverwachtste situaties.

Wat voor training is er nodig om een slotenmaker te worden?

Een opleiding voor slotenmaker houdt in dat je veel theorie en praktijk ervaring zult leren. Er zijn ook veel slotenmakerscholen waar er cursussen door heel het land of gewoon aan huis worden aangeboden. Lockpickinguniversiteit biedt ook trainingen aan online, en dit kan een goede plek zijn om te beginnen, als je geïnteresseerd bent in sloten.

Slotenmaker studenten kunnen een cursus volgen in onderwerpen zoals sleutel indetificatie, sleutels maken, slot installaties, lockpicking, huissloten, commerciële sloten, auto sloten, electrische sloten, huis- en bedrijfsalarmen, beveiligingskluizen, en geavanceerde sluitmechanismes. Als een student een opleiding slotenmaker afrond kunnen ze vaak meer ervaring op doen door het gereedschap van slotenmakers zelf te gebruiken. Online cursussen kunnen studenten helpen het juiste gereedschap te vinden en thuis te gebruiken.

https://etcb.nl/