Category Archives: Beauty en verzorging

Wapngo

Laat een ooglidcorrectie uitvoeren door deze specialist

Bent u niet geheel tevreden met uw oogleden wanneer u in de spiegel kijkt? Heeft u zelf het gevoel dat uw oogleden naar beneden hangen en wilt u dit laten behandelen? Door langs te gaan bij een specialist kunt u uw oogleden laten liften door middel van een bovenooglidcorrectie. Een specialist op dit gebied is Optimum Clinics in Oosterbeek, nabij Arnhem. Zij hebben verschillende vestigingen in Oosterbeek, Denekamp en Dinxperlo. De specialisten van dit bedrijf voeren een bovenooglidcorrectie uit zonder dat u er naderhand een litteken aan overhoudt. Op deze manier kunt u zelf met een tevreden gevoel in de spiegel kijken en krijgt u meer zelfvertrouwen.

Ervaar een professionele behandeling in Oosterbeek

Het laten uitvoeren van een bovenooglidcorrectie is over het algemeen niet iets dat u meteen laat doen, maar even goed over wilt nadenken. Bij Optimum Clinics in Oosterbeek, nabij Arnhem, of een van de vestigingen in Oosterbeek, Denekamp of Dinxperlo, krijgt u dan ook eerst een consult. Tijdens dit consult krijgt u de voor- en nadelen te horen van een van hun specialisten. Ook bespreken ze de procedure en de nazorg. Op deze manier weet u precies wat de ingreep inhoudt kunt u de goede keuze maken. Als u ervoor kiest om een bovenooglidcorrectie uit te laten voeren, weet u bij deze specialist dat ze veilig en goed te werk gaan.

Ga ook langs voor een van de andere behandelingen

Heeft u geen last van uw oogleden, maar heeft u spataderen die u wilt laten verwijderen? Ook hiervoor kunt u bij deze specialist terecht. Bij Optimum Clinics zijn ze gespecialiseerd in het laseren en verwijderen van spataderen. Hiervoor gebruiken ze hypermodern medisch apparatuur. Zij stellen de diagnose binnen één week, waarna ze vaak binnen twee dagen beginnen met het verwijderen van uw spataderen. Het fijne is dat u altijd een persoonlijk consult kunt aanvragen. Of u nu een bovenooglidcorrectie wilt laten uitvoeren of uw spataderen wilt laten verwijderen. Deze specialist staat voor u klaar.

Wapngo

Helpt aloë vera tegen acne?

Aloë vera heeft bijzondere eigenschappen waardoor ze uitermate goed zijn voor de verzorging van je huid en diens ongemakken. Zo helpt de plant je huid sneller en beter te genezen door de kalmerende eigenschappen. Daarnaast is aloë vera ook nog eens antibacterieel en ontstekingsremmend. En met name die laatste twee zijn van belang bij acne en aloe vera. Acne bestaat eigenlijk uit allemaal kleine ontstekinkjes en aloë vera kan dus juist ontzettend goed helpen om de huid te kalmeren en te helpen genezen. Maar hoe gebruik je nu het beste aloë vera tegen acne?

Om te beginnen kun je kiezen voor een aloë vera plant of een kant-en-klare aloë vera-gel. Het makkelijkste is natuurlijk om een gel te kopen, die kun je gewoon vinden bij in de supermarkt of bij de drogist. Vervolgens test je een beetje aloë vera op een huid zonder acne. Hiermee voorkom je dat je allergische reacties op je gezicht of andere getroffen delen krijgt.
Geen allergische reacties? Meng dan twee eetlepels gel met een paar druppels citroensap en breng dit met een wattenstaafje aan op de acne. Laat dit 20 minuten intrekken en spoel het vervolgens met lauwwarm water af. Herhaal dit dagelijks.

Je kunt ook een masker maken. Gebruik hiervoor een paar eetlepels van de gel en meng deze met wat onbewerkte honing en een paar druppels citroensap. Honing werkt heel goed, want deze heeft ook antibacteriële eigenschappen. Breng het mengsel met een wattenstaafje aan en laat dit 20 tot 30 minuten intrekken. Spoel het goed af met lauwwarm water en reinig je gezicht.

Zie je niet direct resultaat? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Het duurt namelijk wel even voordat de aloë vera zijn werk gaat doen. Gebruik de gel ongeveer drie tot vier weken lang iedere dag. Hou dus even vol je zal uiteindelijk wel degelijk veranderingen merken. Voor meer tips tegen acne, gebruik van aloe vera en het voorkomen van puistjes, bezoek dan AcneShop.nl

https://www.wapngo.nl/beauty-en-verzorging/
Wapngo

Een jongere huid in maar 6 behandelingen?

Heb jij last van rimpels, littekens en oneffenheden? Dan zijn daar genoeg gezichtsbehandelingen voor die je kunt boeken. Maar je hebt ook een de behandeling microneedling in Utrecht. Dit is een behandelmethode die gebruik maakt van mini naaldjes, niet te verwarren met acupunctuur. Deze worden in de huid geprikt waardoor er miniscule gaatjes ontstaan. Je beschadigd de huid niet erg maar je maakt het niet genoeg kapot dat je het niet ziet maar waardoor je lichaam het wel wil gaan opvullen door collageen aan te maken en nieuwe cellen. Hierdoor krijg je een stralende frisse huid die meer opgevuld is waardoor je er ook nog eens jonger uitziet. Fijne lijntjes verdwijnen daardoor namelijk. Je zult dus niet na een behandeling meteen resultaat zien, je huid heeft eventjes de tijd nodig om het collageen aan te maken. In Utrecht kun je terecht voor microneedling.

Kosten microneedling in Utrecht

Voordat je een afspraak boekt bij de beautysalon in Utrecht wil je natuurlijk graag de prijzen weten van een microneedling behandeling. Je bent voor een behandeling maar €85 kwijt. In de aanbieding is het zelfs maar €65. Uiteraard kun je ook een pakket bestellen waar meteen meerdere behandelingen in zitten, deze is dan ook nog eens goedkoper. Zo kun je een hele kuur volgen die ervoor zorgt dat jij een jongere en frissere uitstraling krijgt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de microneedling beautysalon in Utrecht.

Gezichtsbehandelingen en je zelfvertrouwen

Een behandeling in een beautysalon is niet alleen goed voor je huid en de klachten hiervan. Het is ook nog eens goed voor je zelfvertrouwen. Wanneer je bijvoorbeeld door de microneedling in Utrecht een gladdere en jongere huid hebt kan dit goed zijn voor je gemoedstoestand. Je voelt je beter, fris en krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen.Wapngo

Een modieuze look nodig? Kom naar deze kapper nabij Diemen

Kom langs bij Ronald Hair in Duivendrecht wanneer je op zoek bent naar een vakkundige kapper vlak bij Diemen! Hier ga je zeker met een tevreden gevoel naar huis, want de kappers en kapsters die hier werkzaam zijn, hebben kennis over allerlei stijlen en de meest actuele haartrends. Wil je een compleet nieuwe look of wil je enkel wat details aanbrengen om je stijl een upgrade te geven? Of wil je je kapsel simpelweg laten bijwerken? Alles is mogelijk bij deze kapper nabij Diemen. De medewerkers zullen er alles aan doen om je hier op je gemak te laten voelen. Natuurlijk kun je hier ook altijd terecht om je wensen te bespreken, bijvoorbeeld wanneer je een speciaal kapsel voor ogen hebt voor een speciale gelegenheid. Goed advies voorafgaand aan je kappersbehandeling is dan ook van belang om het resultaat naar jouw wens te krijgen. Kies voor comfort en professionaliteit en ontdek de kwaliteit van deze kapper nabij Diemen!

Vakkennis, creativiteit en enthousiasme in het kappersvak

Door regelmatig naar de kapper te gaan, blijft je haar niet alleen gezond, maar blijf je je ook zelfverzekerd voelen. Met een kapsel over straat gaan waar jij je goed in voelt, valt niet te onderschatten. Dit weten de medewerkers van deze kapper in Duivendrecht, in de buurt van Diemen, maar al te goed. Of je nu een specifieke behandeling wilt of één die je regelmatig laat doen, het resultaat mag er hier altijd zijn! De kappers en kapsters van Ronald Hair gebruiken graag hun vakkennis, creativiteit en enthousiasme in het vak om een kapsel te creëren waar jij je nog lang goed mee zult voelen.

Volg de tips en maak een afspraak

Ook vanuit huis kun je genoeg advies en tips ontvangen door de Facebook-pagina van Ronald Hair te volgen. Zo neem je thuis of onderweg bijvoorbeeld kennis van de laatste haartrends en producten die bijdragen aan de verzorging van je haar. Wanneer je een afspraak wilt maken met Ronald Hair, dan doe je dit eenvoudig en snel online!

https://ronaldhair.nl/
Wapngo

Laat uw ongewenste beharing definitief ontharen in de buurt van Tilburg

Bent u het zat om uzelf steeds te moeten scheren? Heeft u last van ongewenste beharing en wilt u hier een eind aan maken? Dan kunt u er het best voor kiezen om uw probleemgebieden definitief te laten ontharen in de buurt van Tilburg, Noord-Brabant. Hiervoor gaat u natuurlijk naar een specialist als DermaVision. Alleen dan bent u verzekerd van het gewenste eindresultaat en veilige ontharing. Ga eens langs bij de praktijk van DermaVision in Waalwijk of Berkel-Enschot en ontdek de mogelijkheden om uzelf definitief te laten ontharen in de buurt van Tilburg.

Een behandeling op maat voor het weghalen van uw ongewenste beharing

Wanneer u bij DermaVision langsgaat voor een intakegesprek, bespreken de gediplomeerde huidtherapeuten de mogelijkheden met u. Ze brengen uw wensen in kaart en stellen aan de hand hiervan een persoonlijk behandelplan op. Veelal bestaat de behandeling uit een definitieve ontharing met behulp van lichtbundels die het effect van een laser hebben. Hierdoor kunt u op een veilige manier de haren laten verwijderen. Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt van uw wensen af en van de hoeveelheid en de locatie van de ongewenste beharing. Ook het soort behandelingen hangt van deze factoren af.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt u uzelf definitief laten ontharen bij een DermaVision praktijk in de buurt van Tilburg? Neem dan contact met hen op om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Vervolgens zullen de ervaren specialisten van deze praktijk uw ongewenste beharing definitief verwijderen. Dit doen ze veelal met behulp van een Intense Pulsed Light behandeling of elektrische epilatie. Een Intensed Pulsed Light behandeling wordt vooral gebruikt om het haarzakje op te warmen, zodat deze de verbinding met het onderliggende bloedvat verliest. Hierdoor kunnen er geen nieuwe haren meer groeien en bent u definitief van uw ongewenste beharing af. Elektrische epilatie wordt veelal toegepast bij ontharing op huidtransplantaten en kan iedere haarkleur behandelen.

https://dermavision.nl/
Wapngo

Voel u vertrouwd met de fillerbehandeling van deze kliniek

Zonder zorgen een fillerbehandeling laten doen is natuurlijk het ideale scenario. Zoekt u een plek waar dat mogelijk is? Dan is Betan Clinics een kliniek waar u zich op uw gemak zult voelen. Hier hoeft u zich geen zorgen te maken over mogelijke vervelende bijwerkingen van de fillerstoffen, omdat de plastisch chirurgen gebruikmaken van natuurlijke materialen bij hun behandelingen. Ook door goede uitleg over de behandeling te geven, voelt u zich volledig vertrouwd bij een van de artsen van Betan Clinics. Zij hebben veel ervaring in het vak en richten zich volledig op uw situatie. Dit betekent dat de uitleg die u krijgt alle informatie bevat over de specifieke behandeling die u wilt ondergaan. Zo bent u binnenkort van uw onzekerheden af door een uitstekende en betrouwbare fillerbehandeling van deze specialist.

Waarom zou u kiezen voor een fillerbehandeling?

Betan Clinics helpt u optimaal wanneer u effectief een einde wilt maken aan bijvoorbeeld rimpels, andere ouderdomsverschijnselen en verdund ogende lippen. Rimpels en volumeverlies treden op door veroudering van de huid en de mate waarin deze opvallen verschilt per persoon. Hoe dan ook brengen deze bij veel mensen onzekerheid met zich mee – en wekken aversie op die dagelijks blijft knagen. Een fillerbehandeling is dan een goede oplossing om voor te kiezen, maar deze moet uiteraard wel verantwoord worden uitgevoerd. Hier kunt u bij deze kliniek op vertrouwen. Bij Betan Clinics werken artsen die zowel Nederlands als Europees gecertificeerd zijn. Zij dienen het natuurlijk materiaal toe met kleine prikjes, precies op de plekken waar uw gezichtsdelen met weinig volume en rimpels zitten. Resultaten die u hiermee bereikt zijn onder andere:

  • Diepe en oppervlakkige rimpels vervagen
  • Verbeterde gezichtscontouren
  • Subtiel vollere lippen
  • Donkere kringen rond de ogen laten verdwijnen

Goed geïnformeerd de behandeling laten beginnen

Bent u geïnteresseerd in een fillerbehandeling of wilt u vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden die Betan Clinics biedt? Aarzel niet om contact op te nemen met de specialisten van deze kliniek. U komt dan alles te weten over de methoden, het stapsgewijze proces, het verwachte resultaat en nog veel meer.

https://www.betanclinics.nl/
Wapngo

Try before you buy en ontdek de beste gezichtsbehandeling!

Er zijn veel producten op de markt die beweren de beste gezichtsbehandeling te zijn voor thuisgebruik. Door alle producten die u kunt kiezen is het lastig om door de bomen het bos nog te zien. Het is vaak erg duur om verschillende producten uit te proberen, omdat u vaak meteen een hele flacon van het product moet komen. Daarnaast worden de producten omschreven met een promotioneel praatje dat gericht is op iedereen en niet op u persoonlijk. Is persoonlijk huidadvies duur? Nee, zeker niet. U kunt namelijk ook u laten adviseren door een huidtherapeut in een Skin Bar.

 

Wat is een Skin Bar?

Een Skin Bar is een plek waar u zonder afspraak op een aantal momenten in de week langs kunt komen bij uw huidinstituut. Zo kunt u op een aantal vaste momenten in de week, op afspraak of na uw gezichtsbehandeling terecht aan de Skin Bar bij Huidinstituut Callista. U neemt plaats aan de bar en na een korte bespreken van uw behoeften en een analyse van de behoefte van uw huid kunt u verschillende producten uitproberen. Het concept is gebaseerd op de leus: ‘Try before you buy’.

 

Waarom een Skin Bar?

Een Skin Bar is de ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar nieuwe huidproducten die worden aangedragen door huidspecialisten. Door het persoonlijke advies zult u in een korte tijd snel het gewenste resultaat gaan terugzien. U kunt zo profiteren van de beste gezichtsbehandeling, gewoon bij u thuis. Daarnaast zal u meer informatie krijgen over uw huid en zo hier ook verder mee om kunnen gaan bij het thuisgebruik van de producten. Waar in uw gezicht moet u welk product juist wel of niet gebruiken? De huidspecialiste geeft aan wat de beste gezichtsbehandeling is voor u uit het gevarieerde aanbod aan producten. Zo vindt u het beste voor u en uw huid.

https://instituutcallista.nl
Wapngo

Bestaan er beperkingen voor een behandeling IPL in Eindhoven?

Laat u een IPL in Eindhoven uitvoeren door SkinLab, dan kunt u erop gerust zijn dat u een pijnloze en effectieve behandeling tegemoet gaat. Afhankelijk van uw probleem of aandoening ziet u na een aantal sessies lichtflitstherapie al behoorlijke resultaten. Resultaten die dankzij de effectiviteit van de lichtstralen langdurig of definitief zijn. Alhoewel een behandeling met IPL in Eindhoven veilig is, bestaat er een aantal contra-indicaties. Dit zijn aanleidingen om niet met een lichtstraalbehandeling te starten.

Wat zijn contra-indicaties voor een behandeling met IPL?

Wilt u bij SkinLab in Eindhoven een IPL behandeling laten uitvoeren, dan gaat daar altijd een gesprek met een van de specialisten aan vooraf. In dit gesprek kan deze een inschatting maken over de precieze invulling en duur van de behandeling. Ook zal er worden gevraagd naar uw algemene- en huidgezondheid. In enkele gevallen is behandeling niet mogelijk. Een aantal voorbeelden van aandoeningen of situaties die contra-indicaties vormen zijn: zwangerschap, borstvoeding, nieuwe tatoeages of littekens, slecht ingestelde epilepsie en antibioticakuren. Vanzelfsprekend kan een IPL in Eindhoven ook niet worden uitgevoerd in het geval van een oncologische huidaandoening.

Situaties waarin voorzichtigheid is geboden

Er bestaat dus een aantal situaties en aandoeningen die redenen vormen om een behandeling met IPL in Eindhoven door SkinLab niet te starten. Ook zijn er verschillende situaties waarin de behandeling met lichtstralen alleen met extra voorzichtigheid kan worden uitgevoerd. Voorbeelden daarvan zijn diabetes mellitus, een afwijkende bloeddruk, huidziektes of pigmentafwijkingen en epilepsie die goed is ingesteld. Ook wanneer er sprake is van een herpesinfectie (de meest bekende daarvan is de koortslip) dienen voorzorgsmaatregelen te worden getroffen.

Gevoeligheid door geneesmiddelen

Gaan bovenstaande situaties niet voor u op, maar gebruikt u wel geneesmiddelen? Ook dan is het raadzaam om voor het starten van een eventuele behandeling de bijsluiter te raadplegen. Sommige geneesmiddelen kunnen namelijk een overgevoeligheid voor zonlicht of UV-straling als bijgevolg hebben. Overigens zijn de hierboven beschreven situaties slechts voorbeelden en is de genoemde lijst daardoor niet uitputtend. Schroomt u niet om bij twijfel bij de specialist van SkinLab te informeren.

https://skinlab-eindhoven.nl/
Wapngo

Natuurlijke haarverzorging met Aveda producten

U kunt uw haar optimaal verzorgen met natuurlijke Aveda producten. Ze zijn samengesteld uit extracten van planten en bloemen en bevatten uitsluitend bestanddelen uit de natuur. Dankzij hun hoogwaardige kwaliteit en heerlijke geur zijn het producten die graag gebruikt worden in professionele kapsalons die duurzaam willen werken. Een goed voorbeeld hiervan is La Ligne Coiffures, een groene kapsalon die uitsluitend werkt met producten op natuurlijke basis. In de vestigingen in Gorinchem en Hardinxveld kunt u terecht voor een prachtig kapsel en een uitstekende verzorging. Daarnaast biedt de webshop u de mogelijkheid Aveda producten te bestellen om uw haar ook thuis optimaal te kunnen verzorgen en stylen.

Haarproducten voor ieder kapsel

Aveda producten zijn geschikt voor iedereen. Dankzij de vele soorten shampoos en conditioners kunt u uw haar altijd de beste verzorging geven. Er zijn producten voor droog en dun haar, beschadigd en krullend haar, maar ook voor gekleurd en grijs haar. Zo bestelt u gegarandeerd een Aveda product op maat dat uw haar voedt, vitaliseert en een prachtige glans geeft. Heeft u weleens een haarmasker geprobeerd? Het is een weldaad voor uw haren, zeker een masker dat is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Met de producten van Aveda ziet uw haar er gezond en verzorgd uit. Ook stylingproducten om uw haar te modelleren zijn beschikbaar in allerlei varianten. Ze geven uw kapsel lichte tot sterke versteviging, zodat het de hele dag in model blijft.

Bestellen bij La Ligne

In de webshop van La Ligne bestelt u snel uw Aveda producten. U betaalt ze eenvoudig via iDEAL en laat ze gratis bij u thuisbezorgen. Bij een bestelling vanaf twee producten profiteert u ook nog eens van een leuke korting op uw bestelling. La Ligne maakt het mogelijk om ook thuis uw haar op een natuurlijke manier te verzorgen en daarmee bij te dragen aan een betere natuur en leefomgeving. In de webshop van deze groene kapsalon vindt u alle producten die u daarbij kunt gebruiken.

https://www.laligne.nl/
Wapngo

De kapper in Tilburg voor een comfortabel en vertrouwd gevoel

Hair & Looks is een kapper in Tilburg waar de wensen van de klant centraal staan. Het is het streven om u met een vertrouwd en comfortabel gevoel in de salon te verwelkomen en u deze ervaring gedurende uw bezoek te laten behouden. Het ongemakkelijke gevoel dat wel eens met een kappersbezoek gepaard gaat proberen de specialisten bij Hair & Looks te vermijden. Voelt u uzelf op uw gemak? Dan heeft deze kapper in Tilburg de taak zo goed als volbracht. Het doel is namelijk volledig bereikt wanneer u met een tevreden gevoel over uw kapsel de zaak weer verlaat.

Specialisten die blijven leren en groeien

Bij Hair & Looks staat professionaliteit zeer hoog in het vaandel. De specialisten hebben jarenlange ervaring en houden deze op peil door regelmatig trainingen bij Roverhair te volgen. Hier worden zij op de hoogte gebracht van de laatste trends, knip- en kleurtechnieken, die ze vervolgens met plezier bij u tot leven brengen. Bent u benieuwd naar de ervaringen van eerdere klanten? Op de website van deze kapper in Tilburg zijn ze ruimschoots te vinden. Hier kunt u tevens kennismaken met de specialisten van Hair & Looks en bekijken wat zij zoal aanbieden.

De diverse services van Hair & Looks

U kunt bij deze kapper in Tilburg terecht voor een standaard was- en knipbeurt, maar daarnaast worden complexere behandelingen zeker niet uit de weg gegaan. Wilt u uw haarkleur veranderen? Een basiskleuring, high/lowlights of kamstreken zijn geen probleem. Uw kapsel juist veranderen zonder dat er een schaar of verf aan te pas komt? Permanenten of watergolven doen de specialisten met gemak. Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u net wat extra’s met uw haar? Laat een voedend masker aanbrengen en het vervolgens opsteken of invlechten. Voor het kleuren of epileren van uw wenkbrauwen kunt u hier tevens terecht. Bij Hair & Looks worden goede kapsels met een prettig bezoek gecombineerd.

https://hairandlooks.nl/