Category Archives: Bedrijven

Voordelen van een veranda overkapping

Behalve dat een veranda overkapping er spannend en sfeervol uitziet, kun je er ook nog eens super veel mee doen! Je kunt jouw veranda namelijk volledig in jouw stijl aankleden en inrichten. Hou je van planten en bloemen, ga dan los. Vind je houten meubels mooi, ook die kunnen eronder. Kortom: een veranda overkapping is een verlengstuk van jouw woning en jezelf. Het grootste en meest bekende voordeel van een veranda overkapping is dat je er lekker kunt relaxen en uitrusten met mooi weer. Behalve dat zijn er nog veel meer! Ben jij benieuwd naar wat een veranda overkapping allemaal voor jou kan betekenen? Lees dan verder!

 

Kosten besparend

Je denkt er misschien niet meteen aan, maar een veranda overkapping kan ook kosten besparend zijn. Op het moment dat jij een veranda hebt die van glas is gemaakt houdt dit warmte vast. Deze warmte komt van de zon. Alle warmte die je veranda vast houdt, gaat zo jouw woning in. Dit is allemaal lucht die je zelf dus niet meer hoeft te stoken!

 

Jouw woning wordt meer waard

Zoals eerder vermeld is een veranda overkapping een verlening van je huis. Dit zorgt er dus ook voor dat je woning meer waard wordt. Het is tenslotte een soort aanbouw. Heb jij plannen om je woning in de toekomst eventueel te gaan verkopen, dan trekt dit zeker potentiële kopers naar je toe. Wees dan ook niet bang om wat meer te vragen voor je woning. Je hebt bovendien de veranda overkapping gebouwd.

 

https://degoedkoopsteveranda.nl/
Wapngo

Een deskundige opleveringskeuring in Amsterdam

Wanneer u een opleveringskeuring in Amsterdam wilt laten uitvoeren, wilt u dat door een professional laten doen. U laat een opleveringskeuring in Amsterdam uitvoeren om eventuele onvoorziene kosten te voorkomen. Het is daarom van belang dat u met een professional in zee gaat. U wilt immers niet dat de opleveringskeuring niets heeft uitgehaald daar u achteraf niet te maken had met een expert. Weet door wie u de opleveringskeuring in Amsterdam laat uitvoeren, kies voor professionaliteit. Een expert die een deskundig rapport opstelt waar u écht iets aan heeft, dat is wat u zoekt. Laar de opleveringskeuring in Amsterdam over aan de professional.

Wat is een opleveringskeuring precies?

Een opleveringskeuring in Amsterdam, wat is dat nou eigenlijk? Wanneer we het hebben over een opleveringskeuring in Amsterdam hebben we het over vakmanschap. Bij een opleveringskeuring in Amsterdam gaat een deskundige een pand beoordelen op gebreken. Wellicht denkt u zelf dat het pand in orde is, maar een deskundige ontdekt wellicht wél gebreken. U wilt graag op de hoogte zijn van deze gebreken alvorens u eventueel een pand koopt. Bij een opleveringskeuring wordt dus door een deskundige een rapport opgemaakt van de eventuele gebreken van een pand. Een keuring die u uit kunt laten voeren voordat u overgaat tot de koop van een pand.

Een opleveringskeuring: een verstandige keuze

Nu u weet wat een opleveringskeuring in Amsterdam inhoudt, kunt u zich wellicht al voorstellen waarom dit slim is om te laten doen. Er zijn veel mensen die het laten uitvoeren van een opleveringskeuring in Amsterdam te kostbaar vinden. Echter, wanneer u dit niet laat doen, bent u mogelijk nog veel meer geld kwijt. De verkoper zal er vaak alles aan doen eventuele gebreken weg te werken. Deze gebreken vallen de leek dan doorgaans ook niet op. Het is daarom slim om een deskundige met u mee te laten kijken. Koop niet zomaar een pand, maar laat eerst een opleveringskeuring in Amsterdam uitvoeren.

 

 

Wapngo

Camerabewaking

Wanneer je een woning hebt waar dure spullen in liggen is het vanzelfsprekend dat je deze wilt beschermen. Je wilt tenslotte niet kwetsbaar zijn voor diefstal of inbraak. Verplaats je maar eens in de voeten van een inbreker. Stel dat je ’s avonds een paar camera’s ziet hangen, zou dit je dan niet afschrikken? Kortom, camerabewaking bij je woning is eigenlijk onmisbaar. De situatie bij een bedrijf is eigenlijk hetzelfde. Ook hier liggen waarschijnlijk waardevolle spullen. Laptops, computers, belangrijke documenten, noem het maar op. Toch vergeten veel bedrijven om camera’s op te hangen bij het pand. Dit is erg zonde, want als er iets gestolen wordt is het al te laat. Verklein de kans op inbraak door een aantal camera’s op te hangen.

 

Waarom jij ze moet hebben

Een camerasysteem is een bewezen preventiemiddel tegen inbraak en diefstal en wordt door steeds meer bedrijven gebruikt. Een tip: ga niet met het goedkoopste camerasysteem aan de slag. Kies in dit geval voor kwaliteit. Een goed camerasysteem brengt veel voordelen met zich mee. Denk hierbij aan goede beeldkwaliteit. Digitale camera’s staan erom bekend dat ze beelden met Hd-kwaliteit opnemen. Zo kun je precies zien wat er gebeurd. Stel dat er wordt ingebroken, dan helpen deze beelden van hoge kwaliteit je bij de opsporing. Ook kun je deze beelden eenvoudig via je telefoon of tablet bekijken. De opgenomen beelden kun je snel en eenvoudig doorsturen naar bijvoorbeeld een alarmcentrale of de politie. Ook qua geluid zijn deze camera’s van bijzonder hoge kwaliteit. Je kunt namelijk live meeluisteren met de opnames. Heb je later interesse om nog meer camera’s aan te sluiten op je netwerk, dan is dit geen enkel probleem.

 

Veel bedrijven gingen je al voor

Niemand houdt van inbrekers. Je kunt een inbraak dus beter voorkomen dan er achteraf spijt van hebben. In Nederland zijn er al honderden bedrijven en ondernemingen die zo slim zijn geweest om goede camera’s op te hangen. Zo’n systeem is geschikt voor elk soort bedrijf. Kledingwinkels, kantoren, opslagruimtes en horecagelegenheden.

 

https://www.vs-beveiliging.nl/camerabewaking/
Wapngo

Een balenpers papier kopen heeft veel voordelen

Heb je een bedrijf waar er veel papier wordt gebruikt? Dat kan bijvoorbeeld zo zijn in een magazijn of een supermarkt, dan is het misschien wel een goede manier om de koten hiervan te reduceren door een werkende balenpers papier aan te schaffen. Met de kan je namelijk maar liefst 90% van het papier dat je hier in stopt reduceren. Je zal misschien denken wat zijn dan alle voordelen die ik daarvan krijg? Dat is heel simpel en makkelijk uitgelegd, want je ontvangt onwijs veel voordelen wanneer je een balenpers papier aanschaft en in je bedrijfspand of magazijn plaatst. Wanneer je veel papier hebt dan heb je ook veel containers nodig om dit te kunnen opslaan. Dat neemt onwijs vee ruimte in en daarnaast kost het je veel tijd om het papier zelf al zo klein mogelijk te maken zodat dit meer ruimte in de container oplevert waardoor er meer in past. 

Karton

Door gebruik te maken van de balenpers papier hoef je zelf het karton niet meer klein te maken want dat wordt allemaal voor je gedaan. Het enige wat je hoeft te doen is een balenpers papier te kopen en deze in het magazijn te zetten. Het werk wordt dan allemaal van zelf voor je gedaan. Heb je dus karton of papier? Dat stopt je dan gewoon in de balenpers en die zorgt ervoor dat het klein wordt gemaakt. Er ontstaat een compact blok aan papier en na een tijdje is deze vol en kan deze worden geleegd en opgehaald. Het voordeel in eerste instantie is dus al dat je veel minder containers nodig hebt en je er zelf geen werk aan hebt. 

Voordelen

Daarnaast is het ook nog een bijkomend voordeel dat je ook geen transportkosten hoeft te betalen voor al die keren dat het papier weer wordt opgehaald. Dit hoeft dus met de balenpers papier veel minder te worden opgehaald, waardoor je dus niet alleen maar ruimte en tijd bespaart, maar ook geld kunt besparen door een balenpers papier aan te gaan schaffen.Hierin blinkt Litecoin uit

Hoewel Bitcoin het grotere en populairdere broertje is van Litecoin biedt Litecoin toch een hoop alternatieve functies. De belangrijkste kenmerken worden hier kort beschreven.

–          verviervoudiging van het aanbod. Van 21 naar 84 miljoen.

–          Transacties worden gemiddeld vier keer sneller verwerkt.

–          Lagere kosten voor transacties.

–          Miningprobleem dat om de twee en een halve dag veranderd.

–          Er wordt gemined met hardware van consumentenkwaliteit.

 

 

Interessante cijfers omtrent crypto

 Cijfers zeggen alles, toch? In sommige gevallen wel en sommige gevallen niet. In de wereld van crypto zijn cijfers wel degelijk belangrijk. Op dit moment is het aanbod van Litecoin bijvoorbeeld 64.624.618 LTC en hier staat een maximaal van 84.000.000 tegenover. In principe wilt dit zeggen dat er maximaal 84 miljoen Litecoins in de omloop kunnen zijn. Ook de marktkapitalisatie is een fascinerend gegeven. Bij Litecoin ligt dit momenteel op meer dan 3 miljard dollar. Specialiste zeggen dat het maximale aanbod van Litecoin een effect gaat veroorzaken dat ervoor zorgt dat de prijs meer opgedreven wordt. De mainstreamstatus is de factor die het meeste invloed uitoefent op de koers Litecoin.

 

Stijging of daling

 Als er iets is dat je moet weten over koersen van crypto is dat ze continu veranderen en schommelen. Deze schommelingen bieden kansen maar ook valkuilen dus wees voorzichtig aangezien je in het ergste geval ook snel geld kunt verliezen. Natuurlijk kun je ook geld verdienen maar hier is uiteraard geen garantie voor. Het handelen in crypto is volledig op eigen risico. Wanneer je interesse hebt in het verhandelen van cryptovaluta wordt er aangeraden om eerst onderzoek te doen of zelfs lessen of cursussen te volgen. Even terug naar de koersen. Iedereen heeft namelijk wel eens een verhaal gehoord van iemand die grote geldbedragen heeft verdiend door gebruik te maken van een koersstijging. Dit is mooi, maar weet dat koersen nooit allemaal maar omhoog gaan. Een hoge mate van onstabiliteit werkt twee kanten op en hier moet iedereen die zich bezig houdt met crypto zich bewust van zijn. Probeer dus gebruik te maken van de kansen die je worden geboden en handel te allen tijde met geld dat je op dat moment ook daadwerkelijk kunt ‘missen’. Het laatste wat je wilt is in de schulden terecht komen.

 

https://www.litecoinkoers.info/
Wapngo

Een spandoek bedrukken kan ook goedkoop

Het bedrukken van een spandoek hoeft niet duur te zijn. Er is ook een goedkope manier om je spandoek te bedrukken. Je kunt online namelijk gewoon je eigen spandoek samenstellen en geheel je eigen spandoek ontwerpen. Zo hoef je niet een oud laken uit de kast te trekken en zelf met verfkwasten aan de slag te gaan om je spandoek tot een mooi resultaat te brengen. Door middel van een spandoek kun je aandacht trekken van de mensen die je wil bereiken. Of je nou bij de finish of aan de zijlaan staat van een spannende wedstrijd, of dat je je bedrijf wil promoten door middel van een spandoek. Je kunt voor verschillende doeleinden je spandoek goedkoop laten bedrukken. 

Materiaal kiezen

Bij het laten bedrukken van je spandoek heb je meerdere keuzes waar je mee te maken krijgt. Het is ideaal, want je kunt namelijk ook nog je eigen materiaal kiezen, waar je het spandoek op wil laten bedrukken. Wil je materiaal dat goed kan tegen verschillende weersomstandigheden, of wil je juist een spandoek die tegen veel wind kan. Voor iedere omstandigheid kan je een spandoek bestellen en goedkoop laten bedrukken. De spandoeken worden op maat gemaakt en met de naar jouw gewenste kleuren. Je krijgt tijdens het bestellen van je spandoek alvast een voorproefje te zien, hoe jouw spandoek er uit gaat komen te zien. Dit is erg handig wanneer je spandoek gaat bedrukken, want dan kan je alvast zien of de kleuren goed bij elkaar passen en kun je eventueel nog veranderingen in je ontwerp aanbrengen. De spandoeken worden goedkoop bedrukt door ervaren vakmensen. Zij weten waar op gelet moet worden tijdens het bedrukken en zorgen ervoor dat jouw ontworpen spandoek mooi op het door jou gekozen materiaal wordt gedrukt.Wapngo

Buteyko Ademhaling: Buteyko therapie

Buteyko Ademhaling: Buteyko therapie

Als Buteyko therapeut heb ik steeds meer te maken met mensen die totaal geen energie meer hebben. Echt nul energie gewoon. Dus jij voelt je belabberd, futloos en terneergeslagen? Tuurlijk is dat vervelend, but you haven’t seen anything yet.  Het volgende is niet om je beter te laten voelen door het te hebben over ziekere mensen dan jij, maar ik wil dit wel uitdragen.

Vermoeidheid

Ik zie mensen die helemaal niets meer kunnen en praktisch de hele dag op bed liggen. Dit vind ik wel een beetje zorgelijk. In de tijd van Dr. Buteyko waren er ook zieken die de hele dag op bed lagen, maar zij werden verzorgd in het ziekenhuis. Chronische vermoeiden zitten thuis en zijn op zichzelf, of hun familie aangewezen. In een ziekenhuis krijg je meestal informatie over je aandoening en behandeling. Dat kan al een stukje vertrouwen brengen en geruststellen. Mensen met chronische vermoeidheid, of een burnout weten niet waar ze aan toe zijn. Dat brengt veel onzekerheid met zich mee. Dat leidt vaak weer tot angstklachten wat de aandoening kan verergeren.

Chronische vermoeidheid & burnout

Zo heb ik een cursist die al een paar jaar last van burnout / chronische vermoeidheid heeft. Er is nooit een goede diagnose gesteld. Gelukkig heeft ze door de Buteyko training niet zoveel last meer van paniekaanvallen en slaapt ze beter. Ook had ik een zorgverleenster bij me met zware vermoeidheidsklachten. Haar ouders brachten haar omdat ze niet in staat was om zelf te reizen. Toen ze aangekomen waren waren was te emotioneel en verward om de auto uit te komen. Ze kon niet meer denken en een gesprek voeren. Alleen maar huilen. Ook sprak ik een kennis die een adderall verslaving heeft opgebouwd vanwege zijn vermoeidheid. Na het stoppen met adderall was hij na vijf maanden nog steeds vermoeid. Dan zit je dus echt met je handen in het haar. In wanhoop maken mensen wanhopige keuzes. Dat kun je iemand niet altijd kwalijk nemen. Bij stress en vermoeidheid kan het vermogen om de blik te verbreden verbreden verminderen. Soms ziet iemand dan nog nauwelijks opties om de gezondheid te verbeteren.

buteyko cursus

De optie die ik je hier aanbied is de online Buteyko cursus. Deze cursus kun je volgen als je te ziek bent om uit huis te gaan. Een gezonde ademhaling is namelijk een voorwaarde voor herstel van vermoeidheidsklachten. Als je ademhaling vergelijkbaar is als met een sporter kun je natuurlijk niet herstellen. Je kunt je natuurlijk ook eerst verdiepen in de Buteyko therapie.

https://www.gezondeademhaling.nl/
Wapngo

Fijne verloskundige in Delft

Wanneer je op zoek gaat naar een verloskundige in Delft, wens je een verloskundige waar je snel terecht kunt. Verloskundigenpraktijk Otis in Den Haag en omstreken is zo’n praktijk. Ik kon hier al snel terecht voor een afspraak voor de 8 weken echo. Van lang wachten is echt geen sprake. Dat is heel fijn als het op je zwangerschap aan komt. Dat is immers een onwijs spannende periode waarin lang wachten erg vervelend is.

Fijne 8 weken echo

Tijdens de 8 weken echo in Den Haag bleek dat we zwanger waren van een tweeling. Zo leuk! Dat hadden we echt niet verwacht. Maar we zijn er heel erg content mee. Wist je dat je bij deze verloskundige in Scheveningen en Delft altijd kunt rekenen op kwaliteit? De verloskundigen van deze praktijk vinden het van groot belang dat ze je zo goed mogelijk kunnen helpen. Om deze reden is deze verloskundige in Den Haag aangesloten bij de KNOWV. Maar ook bij het kwaliteitsregister Verloskundigen.

Onwijs bedankt

Ik kan niks anders zeggen dan dat dit echt een fijne verloskundigenpraktijk is. We konden snel terecht en ze leefden erg met ons mee. Ook toen er wat zorgen waren omdat ons kindje niet goed groeide konden we altijd op hun steun rekenen.

https://verloskundigenpraktijkotis.nl
Wapngo

Een snelle kerst: zo voor de deur!

U kent het wel; het is hartje winter en de feestdagen naderen. Het wordt koud buiten en de dagen zijn kort, maar toch moet u naar buiten om een kerstboom te halen. Dan moet u ook nog de doos met versieren van zolder slepen om die boom te gaan versieren. Gedurende de advent-tijd verliest uw boom steeds meer naalden en voordat het kerst is, is de boom al kaal. 

 

Om deze moeilijkheden te voorkomen, genieten mensen steeds meer van een goedkope kunstkerstboom. Deze is makkelijk in elkaar te zetten en hier kunt u nog jaren van nagenieten. U kunt hem helemaal naar eigen inzicht versieren, zodat het ook bij uw interieur past. 

 

In 1883 werd de kunstkerstboom voor het eerst geïntroduceerd. In die tijd was het nog een klein boompje met donstakken, versierd met rode besjes. De takken werden in die tijd gemaakt van lange veren met dons. Na de donstakken werden ze gemaakt van borstelharen en sindsdien is de kunstkerstboom door de jaren heen steeds meer opgebloeid tot de boom van vandaag, die amper nog te onderscheiden is van een echte boom. Tegenwoordig zijn ze gemaakt van pvc plastic. 

 

Uiteraard worden kunstkerstbomen gewoon kaal verkocht, maar wat als ik u vertel dat er ook een kant en klare kerstboom verkrijgbaar is? Bij Xmasdeco kunt u kant en klare kerstbomen gewoon bestellen. De versiering zit er al bij dus hoeft u zich daar ook geen zorgen over te maken. Tegen een redelijke prijs staat uw kunstkerstboom naar eigen smaak binnen 24 uur bij u voor de deur, zonder leveringskosten. U ontvangt niet alleen een boom met wacht lichtjes en ballen, maar het zit ‘m ook in de details. Zo zijn ornamenten in verschillende kleuren beschikbaar en komt elk pakket met nepsneeuw, haakjes om versieringen op te hangen, een groene guirlande en een instructievideo met decoratietips. Zo is uw kerst voorzien van comfort en kunt u extra snel genieten van de ultieme kerstsfeer.

 

http://www.xmasdeco.nl/
Wapngo

De 5 leukste kerstcadeaus

 

Ben je weer eens vergeten kerstcadeaus te halen voor je vrienden en familie en weet je niet wat je nu moet doen? Heb je gewoon geen inspiratie en staat kerstmis om de hoek? Hier zijn 5 klassieke kerstcadeaus waar niemand nee tegen kan zeggen.

 

5. Mokken

Mokken zijn het hele jaar door bruikbaar en daarom nooit een misser, maar zeker in de gure wintermaanden is er niets beter dan een leuke kerstmok om je warme chocolademelk in te schenken.

 

4. Pantoffels

In de winter is het vaak toch net te koud om met blote voeten rond te lopen en natuurlijk wil je je sokken niet vies maken. Een leuk paar pantoffels is de perfecte oplossing voor als je je voeten warm wilt houden en er toch feestelijk uit wil zien. Pantoffels zijn er in alle maten en met elk denkbare print, dus er is ook zeker een paar voor jou. 

 

3. Truien

Wil je een van je vrienden een kersttrui geven, maar is een normale kersttrui te saai? Ga dan voor een foute kersttrui. Met deze kleurrijke truien hou je en je vrienden warm en krijg jij de gelegenheid om je vrienden uit te lachen.

 

2. Sokken

Als kind was je vaak teleurgesteld met een paar sokken, maar het blijkt dat hoe ouder je wordt, hoe blijer je wordt met een goed paar sokken. Voor de koude wintermaanden is het belangrijk om je voeten goed warm te houden en dat kan niet zonder een paar leuke kerstsokken die er tevens bijzonder feestelijk uitzien.

 

1. Mutsen

Tijdens de winter moet je niet vergeten je hoofd warm te houden en dat doe je natuurlijk met een leuke kerstmuts. Met een heel scala aan kleuren tot je beschikking en welke maat dan ook is het onmogelijk om geen goede muts te vinden.

 

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/