Category Archives: Bedrijven

Personal trainer Alkmaar

Sjoerd Bos: personal trainer te Alkmaar

Woon jij in de buurt van Alkmaar en wil je meer gaan sporten? Sjoerd Bos is actief als personal trainer in Alkmaar en omgeving. Hij kan jou van uitstekende begeleiding voorzien door je advies te geven over sport, een gezond voedingspatroon en het behouden van je motivatie en discipline. Hij beschikt over een eigen praktijkruimte in Heiloo en kan je helpen met al je sportieve doelen. Of het nu gaat om gewichtsverlies, extra spiermassa kweken of beweging ter behandeling van een blessure, bij hem ben je aan het juiste adres voor personal training. Sjoerd combineert diverse aspecten in zijn methode die voor goeie lange termijn resultaten zorgen. Vraag dus gelijk om een gratis en vrijblijvend consult om verder te kijken of personal training bij jou past!

Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen. Sjoerd is telefonisch bereikbaar via 06 536 567 94. Bekijk ook gerust het gratis e-book dat je op zijn website kan downloaden. Dit e-book bevat allerlei gezondheidstips.

De dienstverlening als personal trainer

De personal training die Sjoerd Bos aanbiedt bestaat uit diverse aspecten. Zijn dienstverlening richt zich onder meer op:

  • Personal training;
  • Personal coaching;
  • Voedingsadvies;
  • Mentale coaching voor een stabiele lichaam en geest;

De aanpak die Sjoerd Bos bij de personal training hanteert combineert onder meer advies over sport en beweging, het aanpassen van je voeding, veranderingen in je lifestyle en advies op het gebied van psychologie en mentale welzijn. Hierdoor kun jij resultaten op de lange termijn boeken, door nieuwe gewoontes aan te leren waar je nog lang profijt van zult hebben.

Gratis consult

Om jouw sportieve doelen met Sjoerd te bespreken en verder te kijken of personal training iets voor je is kun je een gratis consult aanvragen. Voor het inplannen van een afspraak kun je vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 06 536 567 94 of een bericht te sturen via het online contactformulier.

https://sjoerdbos.com/

Outplacement Werkt!

De arbeidsmarkt is volop in beweging. Veel beweging brengt met zich mee dat ook loopbaanadvies- en outplacementbureaus het druk hebben. De afgelopen periode laat een verschuiving zien van werving & selectie naar een toenemende vraag naar loopbaanbegeleiding en outplacement.

Een outplacementbureau is vaak is een succesvolle partner op dit gebied. Met kennis van zaken, een uitgebreid netwerk en oog voor de betrokken partijen is outplacement een dienstverlening die werkt.
In sommige gevallen is het duidelijk dat een werknemer niet langer op de juiste plek zit. Dat kan het gevolg zijn van economische omstandigheden, een reorganisatie of een de gezamenlijke conclusie van werknemer en werkgever. Outplacement richt zich in deze gevallen op heroriëntatie bij de werknemer en op het vinden van een duurzame (externe) vervolgfunctie. De relatie tussen de werknemer en de outplacementadviseur is gebaseerd op vertrouwelijkheid en wederzijds respect. Daarnaast zijn motivatie, inzet en initiatief nemen van belang om een traject succesvol met een nieuwe baan af te sluiten.

Outplacement is richting geven aan je loopbaan

De vraag naar loopbaanbegeleiding en outplacement neemt toe. Werknemers hebben in toenemende mate behoefte aan een onafhankelijke coach die zo meekijkt en meedenkt dat een carrière opnieuw de richting krijgt die bij een kandidaat past. En gelukkig staan steeds meer werkgevers hier voor open. Terecht; want arbeidsmobiliteit bevordert immers het werkplezier van de werknemer. De werkgever profiteert hiervan door de toename in arbeidsproductiviteit en de uitstraling van goed werkgeverschap. De outplacementadviseurs hebben veelal een bemiddelende en ondersteunende rol. Zij maken gebruik van hun netwerk om bijvoorbeeld een werkervaringsplek te creëren of een kandidaat een dagje mee te laten lopen. En sommige outplacementbureaus zoals Outplacementbureau Werkcontact uit Den Haag bemiddelen ook daadwerkelijk naar een nieuwe duurzame baan. Zij ondersteunen de kandidaat niet alleen, maar introduceren deze ook actief in hun netwerk. En met succes, want met een plaatsingsresultaat van bijna 90 procent behoort Werkcontact tot de koplopers in de outplacementbtranche.

https://www.outplacementverzekering.nl

Deze SEO-schrijftips moet je gelezen hebben alvorens je een SEO-tekst schrijft

Het doel van ieder bedrijf is om een zo’n hoog mogelijke positie in Google te behalen, zodat je bezoekers je gemakkelijker kunnen vinden. Het is hierbij belangrijk dat je als eerste in de zoekmachine tevoorschijn komt. Hiervoor zijn enkele handige en praktische tips te bedenken, die je kunnen helpen om dit met enkele simpele technieken te realiseren. Zo kun je zelf effectief aan de slag om je bedrijf zichtbaarder en aantrekkelijker te maken voor potentiële klanten.

Schrijf met regelmaat
Het is belangrijk om regelmatig nieuwe artikelen te plaatsen op je website. Ook het aanpassen van bestaande teksten op je website geeft de indruk dat je website en dus je bedrijf in ontwikkeling is. Google selecteert op bedrijvigheid op je website en het plaatsen van nieuwe teksten, toont activiteit. Dit zal worden opgemerkt en gewaardeerd met een hogere positie. Gebruik met name teksten waarin je duidelijke zoekwoorden zet, die klanten naar je website trekken. Hoe meer mensen je website bezoeken en de moeite nemen om je teksten te lezen, des te populairder wordt je website door Google beschouwd. Je zult hierdoor op een hoger positie komen.

Wat heeft je bezoeker nodig? Om de juiste zoekwoorden te vinden voor je Seo teksten, is het belangrijk om te weten wat je klant nodig heeft. Wat speelt bij hen en hoe kom je hieraan tegemoet? Door je klanten te kennen, leer je in te spelen op de betreffende problematiek waarmee je hen zult kunnen helpen. Hierdoor kun je bepaalde kernwoorden ontdekken, waarop door deze doelgroep gezocht wordt op Google. Door deze zelfde woorden te gebruiken als zoekwoorden in je teksten, zal Google automatisch jouw bedrijf gaan koppelen aan deze begrippen en zul je eerder in beeld verschijnen in de zoekmachines. De klant kan je zo sneller vinden en zal eerder geneigd zijn om een dienst bij je af te nemen.

Zoekwoorden in titel en meta-descripties
Zoekmachines zien gelijk waar webteksten over gaan, wanneer de juiste zoekwoorden in de titel geplaatst worden. Door deze woorden ook in de meta-descripties te gebruiken, zul je ook hoger in Google eindigen. Zo zijn er simpele methodes om je bedrijf zichtbaar te maken.

 

https://www.textmakelaar.nl/

Wat is een QR code en wat kan je ermee?

Wat is een QR code

Je ziet vaak een QR code op een product of op een flyer staan, maar wat is het nu eigenlijk. QR staat voor ‘Quick Response’ en het lijkt eigenlijk best veel op een barcode, die je ook vaak op producten ziet staan. Het verschil tussen een QR code en een barcode is dat de ontwikkelaar van de QR code zelf kan bepalen waar de QR code op uitkomt. Wanneer iemand de QR code scant, komt hij of zij uit op een website, telefoonnummer, Google Maps, of contactgegevens, waaronder zelfs sociale media accounts. Daar zijn veel mogelijkheden in en dat is waarom de QR code de laatste tijd populair is bij marketing.  Je denkt misschien dat de QR code een nieuwe ontwikkeling is, maar dit codeersysteem is al in 1994 ontwikkeld door Denso Wave, een dochteronderneming van het Japanse bedrijf Denso. In eerste instantie was het bedoeld voor het identificeren van auto-onderdelen, maar nu wordt het voor allerlei verschillende toepassingen gebruikt, bijvoorbeeld op visitekaartjes, producten of flyers.

Hoe werkt een QR code?

Als je ergens een QR code ziet staan dan kun je die gemakkelijk scannen met je smartphone. Hiervoor heb je een app nodig, die heet vaak qr-reader. Je hoeft vervolgens alleen maar je camera op de code te richten en de rest gaat vanzelf!

 

Hoe maak je een QR code?

Wil je zelf een QR code maken om bijvoorbeeld door te verwijzen naar je sociale media accounts of naar je website? Dat kan! Je kunt een QR-code aanmaken via internet. Er zijn allerlei websites te vinden met gratis QR code generators, die doen al het werk voor je. Als je de QR code op gewoon papier of een flyer wilt printen, dan kun je een reguliere printer gebruiken. Wil je het printen op een product, dan heb je een qr code printer nodig die op andere ondergronden dan papier kan printen. Er zijn veel verschillende soorten te vinden, voor verschillende prijzen.

 

https://www.kba-metronic.com/nl/

Ochtendrituelen waar je gelukkig van wordt

Hoe je wakker wordt, je bed uit stapt en wat je vervolgens doet voordat je de deur uit gaat heeft meer invloed op je dag dan we vaak denken. Heb je altijd een gehaaste ochtend of ben je altijd chagrijnig in de ochtend? Dat is zonde en niet nodig! Een fijn ochtendritueel kan hier heel erg bij helpen. Als je elke dag hetzelfde ritueel herhaalt, gaan je lichaam en je geest daar aan wennen en zullen de ochtenden makkelijker voor je worden. Maar hoe weet je welke ochtendrituelen bij je passen? Hier hebben we een aantal ideeën waarmee je inspiratie kan opdoen voor je eigen ochtend.

 

Voel je je vaak moe en suf in de ochtend en kan je wel een oppepper gebruiken? Dan kan een lekker bakkie koffie helpen. Je kunt hele lekkere koffie maken met koffiemachine cups. Heb je dit nog nooit gedronken en wil je weten of het iets voor je is, dan kun je ook een dolce gusto cups proefpakket aanvragen.

 

Sla niet je ontbijt over. Mensen die veel haast hebben in de ochtend hebben wel eens de neiging om dit te doen, maar het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Door te ontbijten krijg je allerlei belangrijke voedingsstoffen, mineralen en energie binnen. Als je ’s ochtends niet ontbijt, kun je daar de hele dag last van blijven houden.

 

Doe een work-out voordat je aan je dag begint. Je denkt misschien, jeetje daar heb ik helemaal geen energie voor in de ochtend, maar je krijgt er juist energie van, waardoor je de hele dag kunt knallen. Je hoeft niet iets te doen waar je enorm van gaat zweten, je kunt ook een rondje gaan wandelen, een stukje fietsen of een paar keer de trap op en af rennen. Zo zeg je eigenlijk tegen je lichaam: “kom in beweging, we gaan beginnen aan de dag!”.

 

https://www.koffiecupster.nl

Het Bio Resonantie Huis is gespecialiseerd in het bio-energetisch genezen

Het Bio Resonantie Huis

Heeft u chronische of acute klachten? Bent u al naar verschillende specialisten geweest, maar brengt de reguliere medische wereld u niet het gewenste resultaat? Dan bent u bij Het Bio Resonantie Huis op de goede plek. Het Bio Resonantie Huis is gespecialiseerd in het bio-energetisch genezen. Door uw klachten vanuit een holistische benadering te behandelen, worden uw lichaam en geest weer in balans gebracht. In de reguliere medische wereld worden medicijnen gebruikt om de symptomen van uw klachten (tijdelijk) te onderdrukken, terwijl de ware oorzaak van deze klachten niet wordt behandeld. Door middel van het biofeedback apparaat Scio-eductor, een lichaam respecterend systeem, wordt de ware oorzaak van uw klachten onderzocht en wordt de zelfhelende capaciteit van het lichaam gestimuleerd. Op deze manier kan er bij Het Bio Resonantie Huis een breed scala aan zowel chronische als acute lichamelijke en geestelijke klachten worden behandeld bij zowel volwassenen als kinderen.

Neem gerust contact op

Heeft u last van chronische of acute klachten en bent u nieuwsgierig wat Het Bio Resonantie Huis voor u kan betekenen? Of heeft u vragen over de werkwijze en de behandelingen van Het Bio Resonantie Huis? Dan kunt u gerust contact opnemen met Het Bio Resonantie Huis om al uw vragen te stellen of om direct een afspraak te maken.

https://hetbioresonantiehuis.nl/

Het roer moet om; ik ga afvallen!

Je herkent het vast wel; je neemt een extra koekje bij de koffie, nóg een glaasje rosé op het zonnige terras of voor het gemak haal je voor de tweede keer in de week een frietje oorlog bij de snackbar. Het klinkt allemaal zo onschuldig, tot je in de spiegel kijkt. Dit is wat mij ook overkwam. Onder het mom van ‘het leven is er om te genieten en daar hoort lekker eten bij’ snoepte ik met regelmaat. In principe is hier niets mis mee! Maar het feit dat mijn kleding steeds strakker begon te zitten en ik steeds minder energie had vond ik toch niet fijn. Het roer moest om!

Vol goede moed schreef ik mij in bij de plaatselijke sportschool. Dat ik hier ook kon trainen met een personal trainer maakte me al helemaal enthousiast. Gemotiveerd werkte ik mij wekelijks in het zweet. ‘Die kilo’s vliegen er zo binnen no time af’, is nog wat ik dacht. Maar na drie maanden is dit nog niet het geval gebleken.

Juvo als maaltijdvervanger

En nu? De motivatie om af te vallen is groter dan ooit! Ik deelde mijn probleem met vriendin Janneke, die het advies gaf om eens aan maaltijdvervangers te denken. Ik had zo mijn twijfels… maaltijdvervangers; dat is toch allemaal ‘nep’? Toch ben ik op onderzoek uitgegaan en stuitte op ‘Juvo’.

Op de website GezondMooiSlank heb ik 35 reviews doorgespit en wat blijkt; ze zijn allemaal positief! Juvo is een zogeheten “RAW Food”, het is namelijk een onbewerkt product waardoor 98% van de gezonde stoffen behouden blijft! Ik ben natuurlijk wel benieuwd wat die gezonde stoffen precies zijn. Juvo is gemaakt van biologische granen, groenten, fruit, bessen, verschillende soorten rijst, mineralen, vezels en superfoods als paddenstoelen, algen en wieren. Wat me nog het meest aanspreekt is dat er geen toegevoegde suikers inzitten!

Écht gezond dus, als je het mij vraagt.

Your order is on it’s way

GezondMooiSlank scoort een 9,7 als waardering, wat mij deed besluiten om daar Juvo te bestellen. Binnenkort krijg ik 3 verpakkingen thuisgestuurd met 600 gram, dat zijn in totaal 45 maaltijden. Voor de zekerheid heb ik er ook een handige shakebeker bijbesteld. Ik ben heel enthousiast om het product te gaan proberen! Door Juvo zou ik mij energieker en fitter moeten gaan voelen en het zou bevorderlijk moeten werken op mijn spijsvertering.

Ik moet het product dan wel minstens twee weken gebruiken. Die kunnen wat mij betreft niet snel genoeg gaan! Ben je benieuwd of Juvo écht werkt? Blijf me dan volgen!

https://www.gezondmooislank.nl

Outplacementbureau

Een bureau waar jij terecht kan voor een outplacement traject wordt ook wel een outplacementbureau genoemd. Een van de bekendste bureaus in Nederland is Carrièrepoort. Carrièrepoort is een bedrijf waar kandidaten terecht kunnen voor het doorlopen van zo een traject Ons hoofdkantoor is gelegen in Rotterdam maar wij hebben ook locaties door heel Nederland. Wij werken graag met kandidaten die zich openstellen voor verbetering. Het is namelijk belangrijk dat jij weet wat jij kan verbeteren zodat jij nog interessanter bent voor werkgevers. Werkgevers zoeken vaak gedreven, ervaren en slimme werknemers. Het is daarom belangrijk dat jij goed de instructies opvolgt van de coach zodat de coach jou het een en ander kan leren.

Het begint bij het solliciteren. Veel werknemers hebben een lange CV met veel werkervaring. Het probleem zit echter dat deze mooie Cv’s niet worden gelezen door werkgevers. Dit kan komen door de hoeveelheid sollicitaties die de werkgever ontvangt of doordat de CV niet interessant genoeg is om de aandacht van de werkgever te grijpen. De coach is ervaren in dit aspect en leert jou om een mooie CV te maken die er toch uitspringt. Dit zorgt ervoor dat de werkgever jouw CV niet zomaar overslaat en toch een kijkje neemt naar jouw CV. Het outplacementbureau is dus niet alleen een trainingsinstelling maar wij helpen jou echt door vervelende procedures heen waar jij mee in aanraking kan komen na het verliezen van een baan

Naast een CV hebben wij ook de fase waar wij inhoudelijk te werk gaan met het schrijven van de juiste motivatiebrief. De motivatiebrief zien wij als de toekomst en de Cv als het visitekaartje of het verleden van de werknemer. Het is daarom zeer interessant voor kandidaten om toch een professionele motivatiebrief te hebben. Deze brief kan toch wel echt de doorslaggevende factor zijn als het neer komt op het solliciteren. Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op ons outplacementbureau zodat jij meer informatie verkrijgt over onze werkzaamheden en werkwijze. We horen snel van je.

https://www.carrierepoort.nl/

tips voor waterpijpen

Waterpijpen is een leuke bezigheid om te doen. Vaak doe je het met vrienden savonds als je gezellig ergens bij iemand thuis zit. Of je bezoekt een shisha lounge. Een shisha lounge bezoeken kan ook heel leuk zijn, maar als je het thuis doet heb je veel meer mogelijkheden. Er zijn namelijk heel veel waterpijp tips waardoor je het waterpijpen een stuk leuker maakt dan voorheen. Als je al een tijdje bekend bent met waterpijpen dan ben je misschien wel toe aan iets nieuws. Als je nieuwe dingen wilt proberen met je waterpijp dan heb ik wel een aantal ideeën voor je.

Je kan er namelijk voor kiezen om iets anders in je waterpijp vaas te doen dan water. Je kan het water in de vaas vervangen door melk. Waarom zou je water vervangen door melk? Dat komt omdat melk hele dikke witte rookwolken creëert en dat is erg leuk. Je kan dan ook proberen om figuurtjes te maken met de rook. Zo krijg je een nieuwe beleving tijdens het waterpijpen. Je kan ook wat ijs toevoegen aan het water in je waterpijp vaas. Als je ijs toevoegt aan het water in je waterpijp vaas dan blijf het water namelijk lekker lang koel. Dit geeft een fijner gevoel aan je longen als je de rook diep inhaleert. De rook voelt dan wat zachter in je keel.

Je kunt er ook voor kiezen om alcohol in je vaas te doen. Als je bijvoorbeeld Fanta met bacardi doet dan zal je een lekkere smaak ervaring hebben en ook nog eens dronken worden. Dit is ook wel een keer leuk om te doen. Je kan er zelfs pure wodka in doen, maar dan word je wel snel dronken. Wat ook leuk is om combinaties te maken met verschillende tabak smaken. Je hebt fruittabak zoals appel en aardbeien. Combineer de appel is met kaneel. Dan krijg je een echte appeltaart smaak in je mond.

http://www.premium-hookahs.nl

Een rieten dak laten aanleggen

Als je besluit om een rietendak te nemen is het belangrijk om goed onderzoek vooraf te doen. Er zijn namelijk veel bedrijven die rieten daken leggen, maar ze zijn allemaal weer gespecialiseerd op andere gebieden. Sommigen bedrijven hebben erg veel ervaring met de traditionele constructie en andere hebben meer ervaring met de schroefdak constructie. Het is maar net wat je zelf het liefste wilt. Zoek dus van tevoren een rietdekkersbedrijf op die voor jou geschikt is. Omdat rietendaken erg in opkomst zijn kan het misschien wel lang duren voordat je geholpen wordt en er tijd voor jou wordt vrij gemaakt. Rietwerk is een bedrijf dat erg gespecialiseerd is als het gaat om aanleggen van rieten daken. Zij hebbend e juiste kennis en huis om deze daken op de juiste manier aan te leggen. Als je een rieten dak laat aanleggen zal je flink moeten investeren want het materiaal dat gebuikt word is aardig duur. De arbeidsuren die verricht worden tijdens het aanleggen van het rietendak moeten ook betaald worden. Je kunt het dak namelijk niet zelf aanleggen als je hier geenkennis over hebt. Het prijs die word gehanteerd bij het aanleggen van een rietendak is erg hoog en je zult dus in het begin veel moeten betalen. Aan de andere kant is het wel een investering in een product die erg lang meegaat. Een rietendak heeft namelijk wel een levensduur van 40 jaar. Dan moet er wel bij gezegd worden als je het rietendak goed onderhoud, want een rieten dak heeft meer onderhoud nodig dan een normaal dak. Maar als je dit gewoon eens in de zoveel tijd goed doet dan is het helemaal niet zo veel werk. De kosten rieten kap hangen ook nog eens af van de grote van het dak, maar dit is logisch. Heb jij een groot huis, wat vaak wel het geval is, dan stijgen de kosten omdat je dan meer materiaal nodig hebt. Als je rietendak uiteindelijk helemaal geplaatst is dan geeft het een prachtig beeld. En bovendien is het nog heel isolerend ook dus je hoeft in de wintermaanden minder hard te stokend dan voorheen. Van een rietendak kun je dus optimaal genieten.

http://www.rietwerk.nl