Category Archives: Bedrijven

Speciale rijlessen volgen

Nederland is een hectische en uitdagende plek om te leren autorijden. Dus wil je je rijbewijs halen, dan is dat al spannend genoeg! Helemaal als je faalangst, ADHD, ADD of autisme hebt. Gelukkig zijn er rijscholen die gespecialiseerd zijn op deze gebieden en jaarlijks cursussen volgen om jou zo goed mogelijk te leren rijden en zo snel mogelijk te laten slagen. Daarnaast zijn er ook speciale examens aan te vragen. Deze zijn gemaakt om te zorgen dat jij je op je gemak voelt tijdens het afrijden.

 

Speciaal rijlessen

Sommige rijscholen zijn expert op het gebied van het leren autorijden met faalangst. De medewerkers van deze rijscholen volgen elk jaar een cursus, zodat ze op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op het gebied van angst tijdens rijexamens. Het is dan ook vaak mogelijk om een ​​speciaal praktijkexamen aan te vragen als je last hebt van faalangst. De examinator houdt er rekening mee dat je problemen hebt met je angst. Het is ook mogelijk dat je het praktijkexamen oefent in het midden van je opleiding. Zo ben je aan het einde van je opleiding voorbereid op het praktijkexamen.

Ook als je ADHD/ADD hebt kan je speciale rijlessen volgen. Studenten die moeite hebben met concentreren tijdens het autorijden, zullen waarschijnlijk moeite hebben om te leren autorijden. driving lessons Wassenaar biedt hier bijvoorbeeld speciale lessen voor aan. Als je merkt dat je moeite hebt met het lessen dan is het altijd verstandig dit aan te geven aan je rijles instructeur. Zo kan er meestal een pakket op maat voor jou worden samengesteld!

 

 

https://drivingschoolleiden.com/driving-school-wassenaar/

Hoe veilig is het gebruik van fatburners

Dat afvallen lastig is dat weten we allemaal. Het kost veel hard werk en je moet streng je dieet volgen. Overal waar je kijkt zijn verleidingen te vinden en dit maakt het allemaal niet gemakkelijker. Veel mensen denken dat als ze fatburners, oftewel ververbranders, nemen ze kilo’s afvallen. Helaas gaat dit allemaal niet zo snel. Fatburners zorgen er wel voor dat je vetpercentage iets sneller afneemt.

 

De werking van fatburners

Fatburners helpen je dus met het verbranden van vet. De boost in je stofwisseling wordt veroorzaakt door het hoofdbestanddeel cafeïne. De werking van een fatburner is als volgt. In een fatburner zitten zo weinig calorieën dat je lichaam vet dat opgeslagen is in je lichaam moet gaan gebruiken om deze calorieën te gaan verwerken. Dit zorgt er ook voor dat je hongergevoel verminderd wordt. Dat is dan weer handig als je een dieet volgt. Helaas zijn fatburners geen wonderpilletjes. Het zorgt er niet voor dat je ineens heel veel gewicht verliest. Het is nog steeds belangrijk om goed te eten en veel te sporten.

 

De veiligheid van fatburners

Als je de fatburners van een bekent Nederlands merk koopt en ze gebuikt zoals op de verpakking staat beschreven, dan zijn ze in principe gewoon veilig. Bij het gebruik van fatburners moet je wel je verstand gebruiken en nooit over de aanbevolen hoeveelheid heen gaan. Als je toch te veel gebruikt dan val je niet snel af maar krijg je juist last van vervelende bijwerkingen. Denk hierbij aan hoofdpijn, misselijkheid en hartkloppingen.

 

https://kossonutrition.nl/product/fatburner/

Veilig werken met gevaarlijke producten

Als je werkt met gevaarlijke stoffen en mengsels, wil je dit natuurlijk wel veilig en gezond doen. Vib’s (veiligheidsinformatiebladen) die je van de leverancier krijgt, zijn dan onmisbaar. Deze bevatten namelijk alle eigenschappen van het betreffende product. Je krijgt dan niet alleen informatie over de gevaren van de chemische samenstelling, maar ook over beschermingsmiddelen, veilig gebruik, transport en afvoer.

De VIB-check

Deze check is bedoeld voor bedrijven, of particulieren, die gevaarlijke stoffen en/of mengsels van leveranciers afnemen. Met behulp van de VIB-check kun je vib’s controleren of deze voldoen aan de belangrijkste eisen uit de Europese Verordeningen, die te maken hebben met gezond en veilig werken.

De tool checkt alleen of het ontvangen VIB de juiste informatie over gezond en veilig werken met gevaarlijk stoffen en/of mengsels bevat. De check is dus met name ontwikkeld voor professionele eindgebruikers.

Je bent zelf verantwoordelijk

De check geeft slecht een indicatie van de kwaliteit van een VIB. Als gebruiker van gevaarlijke stoffen en/of mengsels ben je uiteindelijk altijd zelf verantwoordelijk voor gezond en veilig te werken. Het is namelijk niet alleen belangrijk om de informatie op het VIB te controleren, maar ook om de informatie toe te passen zodra de check aangeeft dat het VIB aan de eisen voldoet. Is de informatie op het VIB echter onduidelijk, incorrect of misschien wel onvolledig? Neem op dat moment áltijd contact op met de betreffende leverancier. Zorg er namelijk altijd voor dat je weet hoe je gezond en veilig kan werken.

https://www.devibfabriek.nl/

Het fenomeen dat diëten heet

Iedereen heeft zelf wel eens een dieet gevolgd of heeft wel kennissen die aan het diëten zijn. De een eet helemaal niks meer. De ander telt constant calorieën en weer een ander drinkt alleen nog maar shakes. Jezelf uithongeren is in ieder geval geen goede manier om te diëten, maar wat dan wel? Misschien is een waterdieet of een caloriearm dieet wel iets voor jou.

 

Waterdieet

Een water dieet is een vrij onbekend dieet. De meeste mensen denken dat ze dan alleen nog maar heel veel water moeten gaan drinken en verder niks. Maar dit is gelukkig niet het geval. Een water dieet is eigenlijk vrij simpel. Vervang alle frisdrank of sapjes die je drinkt met water en zorg dat je gezond eet. Je hoeft niet veel meer te gaan drinken, maar zorg ook zeker niet dat je te weinig drinkt. Drink daarnaast voordat je gaat eten een groot glas water. Hierdoor zorg je dat je minder honger hebt en dus ook minder eet. Door het volgen van een water dieet kan je stofwisseling verhoogd worden en het is ook nog eens ontzettend goed voor je huid. Een win-win situatie dus.

 

Caloriearm dieet

Een van de populairste diëten is een caloriearm dieet. Dit omdat de meeste diëten erop gericht zijn om je calorie-inname te verminderen. Je lichaam heeft calorieën nodig om te kunnen functioneren. Door het verbranden van calorieën ontstaat er energie. Als je te veel calorieën binnenkrijgt dan worden deze omgezet naar vetten. Krijg je minder calorieën binnen dan je nodig hebt. Dan is je lichaam genoodzaakt de vetten die opgeslagen zitten in je lichaam te gaan verbranden om energie te produceren. Hierdoor val je dus af.

 

https://dieetschema.nl/water-dieet-helpt-bij-afvallen/
Wapngo

Rijd veilig op de weg met deze 2 tips

Je hoort het vaak, voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt natuurlijk ook voor jouw veiligheid op de weg. Als je onveilig rijdt, vorm je niet alleen een gevaar voor jezelf, maar ook voor andere weggebruikers. Gebruik daarom deze 2 tips om ervoor te zorgen dat jij je veilig houdt op de weg.

Kijk alleen op je telefoon als het echt niet anders kan

Veel ongelukken onderweg ontstaan door mensen die hun aandacht niet op de weg houden, maar meer op hun telefoon zitten. Doe hen dan ook niet na, maar gebruik je telefoon alleen als het noodzakelijk is. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn als je je route niet weet, waardoor je op je smartphone moet kijken voor navigatie.

Bij verschillende rijscholen, zoals driving school Tilburg, leer je hoe je op navigatie moet rijden. Dit doet je dus niet met de telefoon in de hand. Zet deze in een houder op je dashboard, zodat je handsfree kunt navigeren en je ogen op de weg kunt houden. Zet daarnaast je telefoon op stil voor notificaties, zodat je niet wordt afgeleid tijdens het rijden.

Houd afstand tot de auto voor je

Het is belangrijk om voldoende afstand te houden tot je voorganger. Hierdoor zet je geen druk op diegene voor je en ben je ook in een betere positie om te remmen als dat nodig is. Als er bijvoorbeeld een ongeluk zou gebeuren, waardoor de auto voor je remt, dan heb je genoeg tijd om te reageren als je ver achter deze auto zit. Een tip van driving school Tilburg is om altijd minstens twee seconden afstand te houden van je voorligger.

https://drivingschooltilburg.com/

De beste bescherming voor jouw airpod pro

Misschien heb je het idee dat het niet noodzakelijk is om een airpod pro hoesje te kopen, maar het heeft wel degelijk zijn voordelen. Ondanks dat de airpod pro al in een case zit waarin die wordt opgeladen, is het verstandig om er een hoesje omheen te doen voor dat extra beetje bescherming.

De airpod pro hoesjes hebben namelijk als voordeel dat ze een verliespreventie hebben. Dankzij de sleutelhanger die aan het hoesje zit kun je deze bevestigen aan je sleutelbos, tas of riem. Op die manier kun je ze altijd vinden en raak je ze minder snel kwijt. Voornamelijk omdat de airpods vrij klein zijn kun je ze al snel verliezen en voor de prijs van een airpod heb je dat natuurlijk liever niet.

Voor ieder zijn eigen stijl

Naast de goede bescherming van airpod pro hoesjes, kun je het ook gebruiken om je eigen stijl te eraan toe te voegen. Naast dat het beschermt tegen krassen en andere schade van stoten, kun je ook je eigen stijl eraan toevoegen. Er zijn veel soorten hoesjes met elk hun kwaliteit. Zo heb je softcase hoesjes die een goede bescherming geven tegen krassen of misschien toch de extra bescherming van hardcase hoesjes die ook tegen een flink stootje kunnen.

Daarnaast heb je ook lederen hoesjes met hun eigen sjieke stijl. Al deze airpod pro hoesjes komen met hun eigen kleuren en vormen zodat er altijd een is die precies bij jou past. Of misschien gebruik je ze als accessoire en heb je voor elke gelegenheid een eigen hoesje. Het maakt niet uit waar je voor kiest, zolang het maar bij jou past.

AirPods Pro Hoesjes

De Buteyko methode is wat helpt tegen snurken

Ontwaken van een diepe nachtrust wil iedereen wel, maar dit is niet zo vanzelfsprekend. Vele mensen hebben last van slaap-apneu zonder dit door te hebben. Iemand met slaap-apneu heeft last van chronische hyperventilatie tijdens het slapen. Hij beseft dit niet, want het ademen gaat vanzelf. Dit gebeurt vaak wanneer je op je rug slaapt, wat resulteert in snurken.

Bij Buteyko hebben ze een techniek ontworpen wat helpt tegen snurken, wat resulteert in een betere nachtrust. Naarmate de ademhaling technieken genormaliseerd worden, verdwijnt de apneu geleidelijk aan. Men slaapt dan steeds beter, wordt steeds fitter en energieker. Voornamelijk doordat de belangrijke organen in je lichaam de juiste hoeveelheid zuurstof ontvangen.

Wat ga je leren

Bij de Buteyko methode leer je weer ademhalen zoals het hoort. Veel mensen ademen te diep om voldoende zuurstof binnen te krijgen. Met het binnenkrijgen bedoelen we niet de longinhoud, maar het transport van het zuurstof naar belangrijke organen in ons lichaam. Omdat zij de verkeerde ademhaling hebben ademen ze dieper in dan goed is. Dit omdat hun lichaam dan te weinig zuurstof heeft voor de nodige organen. Door de juiste manier van ademhalen te leren slaap je dieper en rustiger wat helpt tegen snurken. Het zorgt ervoor dat je organen de zuurstof ontvangen wat ze nodig hebben, waardoor je minder tot helemaal niet meer snurkt. Verder zal het helpen bij het oplossen van verschillende kwalen die naar voren komen als de ademhaling te diep is.

https://buteyko-limburg.nl/wat-te-doen-tegen-snurken/

Een eigen voedingsschema opstellen

Veel mensen kiezen ervoor om een voedingsschema te laten opstellen door een professional, dit bespaart veel tijd en moeite. Maar het is zeker mogelijk om je eigen schema op te stellen, dit zal echter enige tijd en moeite kosten om dit tot een goed voedingsschema te realiseren. Je moet namelijk enige kennis bezitten over diverse voedingsproducten en hoe deze bij jouw doel kunnen helpen.

Onderdelen van een voedingsschema

Ten eerste moet je rekening houden met je eigen persoonlijke smaak voorkeur, als je dingen gaat eten die misschien heel gezond zijn, maar je absoluut niet lekker vindt. Dan is de kans groot dat het volgen van het voedingsschema op langtermijn niet zal slagen. Daarnaast is het van belang dat je het schema goed aansluit op jouw eigen doel. Het is dus belangrijk dat het voedingsschema goed afgestemd is op jouw doel. Ook moet je rekening houden met diverse voedingswaarden, het is voor je lichaam belangrijk dat je genoeg voedingstoffen binnenkrijgt. Houd daarom rekening met eiwitten, koolhydraten en vetten ook wel macronutriënten genoemd. Daarnaast zijn er voldoende producten aanwezig met veel vitamines en mineralen genaamd micronutriënten.

Overige onderdelen van het voedingsschema

Houd er ook rekening mee dat je niet onbewust een verbod legt op voeding, voeding is heel belangrijk voor je lichaam. Een heel nieuw voedingsschema opstellen waarbij je bepaalde producten helemaal niet meer mag eten is niet nodig. Er gaan namelijk veel verhalen rond dan diverse producten zoals brood, gluten en koolhydraten heel slecht zouden zijn voor je lichaam. Echter is dit nooit wetenschappelijk bewezen (allergieën niet meegerekend).

 

https://web-wings.nl/

Heren t shirts ronde hals

Voor heren zijn t shirts ronde hals een basis kledingstuk dat eigenlijk iedereen zou moeten hebben. Je kan t shirts ronde hals dragen als bovenste kledingstuk met een toffe spijkerbroek, maar je kan een wit shirt ook onder je kleding dragen. In deze blog worden de voordelen van een shirt onder je kleding dragen benoemd.

 

Voordelen t shirts ronde hals onder de kleding

–          Geen natte oksels

Door een shirt onder je kleding te dragen worden eventuele zweetdruppels geabsorbeerd. Dit zorgt ervoor dat het zweet niet door zal drukken op je kleding. Hierdoor kun jij zonder na te denken je armen de lucht in steken zonder dat iemand zweetplekken zal zien.

–          Lekker warm

Het dragen van een shirt onder je kleding zorgt ervoor dat je lichaamswarmte langer wordt vastgehouden. Met name in de winter is dit prettig. De extra laag die je draagt zorgt ervoor dat je het warmer krijgt.

–          Extra bescherming

Er wordt extra bescherming geboden door het dragen van een shirt onder je kleding. Door een comfortabel en zacht shirt te dragen voorkom je dat een stijve blouse of overhemd tegen je huid aan schuurt en je huid gaat irriteren.

 

Duurzaam

Makers van witte shirts hebben steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Zo zijn 100% biologisch katoenen shirts of shirts die gemaakt zijn van bamboe een ecologisch verantwoorde keuze. Als duurzaamheid een belangrijke rol speelt voor jou, zijn er dus genoeg mogelijkheden om duurzame shirts aan te schaffen.

 

https://web-wings.nl/

ESD schoonmaak

Het belang van een ESD schoonmaak in de serverruimte

De serverruimte van een bedrijf moet perfect onderhouden worden. Problemen of storingen met de servers kunnen namelijk erg vervelende gevolgen hebben. Er kan heel veel data verloren gaan en de hele productie kan zelfs stilvallen. De serverruimte reinigen is dan ook een erg belangrijke taak. Kies hierbij steeds voor een ESD schoonmaak. ESD is de afkorting voor Electro Static Discharge en verwijst naar statische ladingen die kleine vonkjes veroorzaken. Servers kunnen hierdoor erg veel schade oplopen. Gaat u de serverruimte reinigen, dan is zaak ESD te voorkomen. Dit kan enkel door een speciale ESD schoonmaak. Om deze speciale reinigingsmethode toe te passen, hebt u speciale kleding en apparatuur nodig. Het is dan ook aangeraden hier professionele hulp voor in te schakelen. De servers zijn immers het hart van een bedrijf en u mogen dan ook in geen enkel geval schade oplopen.

Een professionele ESD schoonmaak door THP

Zoekt u vakmensen die een efficiënte en zorgvuldige ESD schoonmaak Rotterdam uitvoeren? Dan bent u bij THP Clean Datacenter aan het juiste adres. Dit gespecialiseerd bedrijf heeft jarenlange ervaring in het reinigen van serverruimtes en datacenters en zorgen dan ook steeds voor een piekfijn resultaat. Een ESD schoonmaak Rotterdam wordt aan de hand van een duidelijk stappenplan uitgevoerd. Dankzij dit stappenplan zijn de werknemers van THP zeker dat ze niets vergeten en dat elke fase volgens vooropgestelde richtlijnen verloopt. Bovendien gebruiken ze steeds unieke schoonmaakmiddelen en speciale kledij om zichzelf en de servers te beschermen. Zo zorgen ze keer op keer voor een schone en stofvrije serverruimte, zonder dat het bedrijf met technische storingen te maken krijgt. Dankzij een professionele ESD schoonmaak Rotterdam door THP Clean Datacenter verkeert uw serverruimte dan ook steeds in een uitstekende staat!

https://www.cleandatacenter.nl/