Category Archives: Bedrijven

Een eigen voedingsschema opstellen

Veel mensen kiezen ervoor om een voedingsschema te laten opstellen door een professional, dit bespaart veel tijd en moeite. Maar het is zeker mogelijk om je eigen schema op te stellen, dit zal echter enige tijd en moeite kosten om dit tot een goed voedingsschema te realiseren. Je moet namelijk enige kennis bezitten over diverse voedingsproducten en hoe deze bij jouw doel kunnen helpen.

Onderdelen van een voedingsschema

Ten eerste moet je rekening houden met je eigen persoonlijke smaak voorkeur, als je dingen gaat eten die misschien heel gezond zijn, maar je absoluut niet lekker vindt. Dan is de kans groot dat het volgen van het voedingsschema op langtermijn niet zal slagen. Daarnaast is het van belang dat je het schema goed aansluit op jouw eigen doel. Het is dus belangrijk dat het voedingsschema goed afgestemd is op jouw doel. Ook moet je rekening houden met diverse voedingswaarden, het is voor je lichaam belangrijk dat je genoeg voedingstoffen binnenkrijgt. Houd daarom rekening met eiwitten, koolhydraten en vetten ook wel macronutriënten genoemd. Daarnaast zijn er voldoende producten aanwezig met veel vitamines en mineralen genaamd micronutriënten.

Overige onderdelen van het voedingsschema

Houd er ook rekening mee dat je niet onbewust een verbod legt op voeding, voeding is heel belangrijk voor je lichaam. Een heel nieuw voedingsschema opstellen waarbij je bepaalde producten helemaal niet meer mag eten is niet nodig. Er gaan namelijk veel verhalen rond dan diverse producten zoals brood, gluten en koolhydraten heel slecht zouden zijn voor je lichaam. Echter is dit nooit wetenschappelijk bewezen (allergieën niet meegerekend).

 

https://web-wings.nl/

Heren t shirts ronde hals

Voor heren zijn t shirts ronde hals een basis kledingstuk dat eigenlijk iedereen zou moeten hebben. Je kan t shirts ronde hals dragen als bovenste kledingstuk met een toffe spijkerbroek, maar je kan een wit shirt ook onder je kleding dragen. In deze blog worden de voordelen van een shirt onder je kleding dragen benoemd.

 

Voordelen t shirts ronde hals onder de kleding

–          Geen natte oksels

Door een shirt onder je kleding te dragen worden eventuele zweetdruppels geabsorbeerd. Dit zorgt ervoor dat het zweet niet door zal drukken op je kleding. Hierdoor kun jij zonder na te denken je armen de lucht in steken zonder dat iemand zweetplekken zal zien.

–          Lekker warm

Het dragen van een shirt onder je kleding zorgt ervoor dat je lichaamswarmte langer wordt vastgehouden. Met name in de winter is dit prettig. De extra laag die je draagt zorgt ervoor dat je het warmer krijgt.

–          Extra bescherming

Er wordt extra bescherming geboden door het dragen van een shirt onder je kleding. Door een comfortabel en zacht shirt te dragen voorkom je dat een stijve blouse of overhemd tegen je huid aan schuurt en je huid gaat irriteren.

 

Duurzaam

Makers van witte shirts hebben steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Zo zijn 100% biologisch katoenen shirts of shirts die gemaakt zijn van bamboe een ecologisch verantwoorde keuze. Als duurzaamheid een belangrijke rol speelt voor jou, zijn er dus genoeg mogelijkheden om duurzame shirts aan te schaffen.

 

https://web-wings.nl/

ESD schoonmaak

Het belang van een ESD schoonmaak in de serverruimte

De serverruimte van een bedrijf moet perfect onderhouden worden. Problemen of storingen met de servers kunnen namelijk erg vervelende gevolgen hebben. Er kan heel veel data verloren gaan en de hele productie kan zelfs stilvallen. De serverruimte reinigen is dan ook een erg belangrijke taak. Kies hierbij steeds voor een ESD schoonmaak. ESD is de afkorting voor Electro Static Discharge en verwijst naar statische ladingen die kleine vonkjes veroorzaken. Servers kunnen hierdoor erg veel schade oplopen. Gaat u de serverruimte reinigen, dan is zaak ESD te voorkomen. Dit kan enkel door een speciale ESD schoonmaak. Om deze speciale reinigingsmethode toe te passen, hebt u speciale kleding en apparatuur nodig. Het is dan ook aangeraden hier professionele hulp voor in te schakelen. De servers zijn immers het hart van een bedrijf en u mogen dan ook in geen enkel geval schade oplopen.

Een professionele ESD schoonmaak door THP

Zoekt u vakmensen die een efficiënte en zorgvuldige ESD schoonmaak Rotterdam uitvoeren? Dan bent u bij THP Clean Datacenter aan het juiste adres. Dit gespecialiseerd bedrijf heeft jarenlange ervaring in het reinigen van serverruimtes en datacenters en zorgen dan ook steeds voor een piekfijn resultaat. Een ESD schoonmaak Rotterdam wordt aan de hand van een duidelijk stappenplan uitgevoerd. Dankzij dit stappenplan zijn de werknemers van THP zeker dat ze niets vergeten en dat elke fase volgens vooropgestelde richtlijnen verloopt. Bovendien gebruiken ze steeds unieke schoonmaakmiddelen en speciale kledij om zichzelf en de servers te beschermen. Zo zorgen ze keer op keer voor een schone en stofvrije serverruimte, zonder dat het bedrijf met technische storingen te maken krijgt. Dankzij een professionele ESD schoonmaak Rotterdam door THP Clean Datacenter verkeert uw serverruimte dan ook steeds in een uitstekende staat!

https://www.cleandatacenter.nl/

Voordelen van een veranda overkapping

Behalve dat een veranda overkapping er spannend en sfeervol uitziet, kun je er ook nog eens super veel mee doen! Je kunt jouw veranda namelijk volledig in jouw stijl aankleden en inrichten. Hou je van planten en bloemen, ga dan los. Vind je houten meubels mooi, ook die kunnen eronder. Kortom: een veranda overkapping is een verlengstuk van jouw woning en jezelf. Het grootste en meest bekende voordeel van een veranda overkapping is dat je er lekker kunt relaxen en uitrusten met mooi weer. Behalve dat zijn er nog veel meer! Ben jij benieuwd naar wat een veranda overkapping allemaal voor jou kan betekenen? Lees dan verder!

 

Kosten besparend

Je denkt er misschien niet meteen aan, maar een veranda overkapping kan ook kosten besparend zijn. Op het moment dat jij een veranda hebt die van glas is gemaakt houdt dit warmte vast. Deze warmte komt van de zon. Alle warmte die je veranda vast houdt, gaat zo jouw woning in. Dit is allemaal lucht die je zelf dus niet meer hoeft te stoken!

 

Jouw woning wordt meer waard

Zoals eerder vermeld is een veranda overkapping een verlening van je huis. Dit zorgt er dus ook voor dat je woning meer waard wordt. Het is tenslotte een soort aanbouw. Heb jij plannen om je woning in de toekomst eventueel te gaan verkopen, dan trekt dit zeker potentiële kopers naar je toe. Wees dan ook niet bang om wat meer te vragen voor je woning. Je hebt bovendien de veranda overkapping gebouwd.

 

https://degoedkoopsteveranda.nl/
Wapngo

Een deskundige opleveringskeuring in Amsterdam

Wanneer u een opleveringskeuring in Amsterdam wilt laten uitvoeren, wilt u dat door een professional laten doen. U laat een opleveringskeuring in Amsterdam uitvoeren om eventuele onvoorziene kosten te voorkomen. Het is daarom van belang dat u met een professional in zee gaat. U wilt immers niet dat de opleveringskeuring niets heeft uitgehaald daar u achteraf niet te maken had met een expert. Weet door wie u de opleveringskeuring in Amsterdam laat uitvoeren, kies voor professionaliteit. Een expert die een deskundig rapport opstelt waar u écht iets aan heeft, dat is wat u zoekt. Laar de opleveringskeuring in Amsterdam over aan de professional.

Wat is een opleveringskeuring precies?

Een opleveringskeuring in Amsterdam, wat is dat nou eigenlijk? Wanneer we het hebben over een opleveringskeuring in Amsterdam hebben we het over vakmanschap. Bij een opleveringskeuring in Amsterdam gaat een deskundige een pand beoordelen op gebreken. Wellicht denkt u zelf dat het pand in orde is, maar een deskundige ontdekt wellicht wél gebreken. U wilt graag op de hoogte zijn van deze gebreken alvorens u eventueel een pand koopt. Bij een opleveringskeuring wordt dus door een deskundige een rapport opgemaakt van de eventuele gebreken van een pand. Een keuring die u uit kunt laten voeren voordat u overgaat tot de koop van een pand.

Een opleveringskeuring: een verstandige keuze

Nu u weet wat een opleveringskeuring in Amsterdam inhoudt, kunt u zich wellicht al voorstellen waarom dit slim is om te laten doen. Er zijn veel mensen die het laten uitvoeren van een opleveringskeuring in Amsterdam te kostbaar vinden. Echter, wanneer u dit niet laat doen, bent u mogelijk nog veel meer geld kwijt. De verkoper zal er vaak alles aan doen eventuele gebreken weg te werken. Deze gebreken vallen de leek dan doorgaans ook niet op. Het is daarom slim om een deskundige met u mee te laten kijken. Koop niet zomaar een pand, maar laat eerst een opleveringskeuring in Amsterdam uitvoeren.

 

 

Wapngo

Camerabewaking

Wanneer je een woning hebt waar dure spullen in liggen is het vanzelfsprekend dat je deze wilt beschermen. Je wilt tenslotte niet kwetsbaar zijn voor diefstal of inbraak. Verplaats je maar eens in de voeten van een inbreker. Stel dat je ’s avonds een paar camera’s ziet hangen, zou dit je dan niet afschrikken? Kortom, camerabewaking bij je woning is eigenlijk onmisbaar. De situatie bij een bedrijf is eigenlijk hetzelfde. Ook hier liggen waarschijnlijk waardevolle spullen. Laptops, computers, belangrijke documenten, noem het maar op. Toch vergeten veel bedrijven om camera’s op te hangen bij het pand. Dit is erg zonde, want als er iets gestolen wordt is het al te laat. Verklein de kans op inbraak door een aantal camera’s op te hangen.

 

Waarom jij ze moet hebben

Een camerasysteem is een bewezen preventiemiddel tegen inbraak en diefstal en wordt door steeds meer bedrijven gebruikt. Een tip: ga niet met het goedkoopste camerasysteem aan de slag. Kies in dit geval voor kwaliteit. Een goed camerasysteem brengt veel voordelen met zich mee. Denk hierbij aan goede beeldkwaliteit. Digitale camera’s staan erom bekend dat ze beelden met Hd-kwaliteit opnemen. Zo kun je precies zien wat er gebeurd. Stel dat er wordt ingebroken, dan helpen deze beelden van hoge kwaliteit je bij de opsporing. Ook kun je deze beelden eenvoudig via je telefoon of tablet bekijken. De opgenomen beelden kun je snel en eenvoudig doorsturen naar bijvoorbeeld een alarmcentrale of de politie. Ook qua geluid zijn deze camera’s van bijzonder hoge kwaliteit. Je kunt namelijk live meeluisteren met de opnames. Heb je later interesse om nog meer camera’s aan te sluiten op je netwerk, dan is dit geen enkel probleem.

 

Veel bedrijven gingen je al voor

Niemand houdt van inbrekers. Je kunt een inbraak dus beter voorkomen dan er achteraf spijt van hebben. In Nederland zijn er al honderden bedrijven en ondernemingen die zo slim zijn geweest om goede camera’s op te hangen. Zo’n systeem is geschikt voor elk soort bedrijf. Kledingwinkels, kantoren, opslagruimtes en horecagelegenheden.

 

https://www.vs-beveiliging.nl/camerabewaking/
Wapngo

Een balenpers papier kopen heeft veel voordelen

Heb je een bedrijf waar er veel papier wordt gebruikt? Dat kan bijvoorbeeld zo zijn in een magazijn of een supermarkt, dan is het misschien wel een goede manier om de koten hiervan te reduceren door een werkende balenpers papier aan te schaffen. Met de kan je namelijk maar liefst 90% van het papier dat je hier in stopt reduceren. Je zal misschien denken wat zijn dan alle voordelen die ik daarvan krijg? Dat is heel simpel en makkelijk uitgelegd, want je ontvangt onwijs veel voordelen wanneer je een balenpers papier aanschaft en in je bedrijfspand of magazijn plaatst. Wanneer je veel papier hebt dan heb je ook veel containers nodig om dit te kunnen opslaan. Dat neemt onwijs vee ruimte in en daarnaast kost het je veel tijd om het papier zelf al zo klein mogelijk te maken zodat dit meer ruimte in de container oplevert waardoor er meer in past. 

Karton

Door gebruik te maken van de balenpers papier hoef je zelf het karton niet meer klein te maken want dat wordt allemaal voor je gedaan. Het enige wat je hoeft te doen is een balenpers papier te kopen en deze in het magazijn te zetten. Het werk wordt dan allemaal van zelf voor je gedaan. Heb je dus karton of papier? Dat stopt je dan gewoon in de balenpers en die zorgt ervoor dat het klein wordt gemaakt. Er ontstaat een compact blok aan papier en na een tijdje is deze vol en kan deze worden geleegd en opgehaald. Het voordeel in eerste instantie is dus al dat je veel minder containers nodig hebt en je er zelf geen werk aan hebt. 

Voordelen

Daarnaast is het ook nog een bijkomend voordeel dat je ook geen transportkosten hoeft te betalen voor al die keren dat het papier weer wordt opgehaald. Dit hoeft dus met de balenpers papier veel minder te worden opgehaald, waardoor je dus niet alleen maar ruimte en tijd bespaart, maar ook geld kunt besparen door een balenpers papier aan te gaan schaffen.Hierin blinkt Litecoin uit

Hoewel Bitcoin het grotere en populairdere broertje is van Litecoin biedt Litecoin toch een hoop alternatieve functies. De belangrijkste kenmerken worden hier kort beschreven.

–          verviervoudiging van het aanbod. Van 21 naar 84 miljoen.

–          Transacties worden gemiddeld vier keer sneller verwerkt.

–          Lagere kosten voor transacties.

–          Miningprobleem dat om de twee en een halve dag veranderd.

–          Er wordt gemined met hardware van consumentenkwaliteit.

 

 

Interessante cijfers omtrent crypto

 Cijfers zeggen alles, toch? In sommige gevallen wel en sommige gevallen niet. In de wereld van crypto zijn cijfers wel degelijk belangrijk. Op dit moment is het aanbod van Litecoin bijvoorbeeld 64.624.618 LTC en hier staat een maximaal van 84.000.000 tegenover. In principe wilt dit zeggen dat er maximaal 84 miljoen Litecoins in de omloop kunnen zijn. Ook de marktkapitalisatie is een fascinerend gegeven. Bij Litecoin ligt dit momenteel op meer dan 3 miljard dollar. Specialiste zeggen dat het maximale aanbod van Litecoin een effect gaat veroorzaken dat ervoor zorgt dat de prijs meer opgedreven wordt. De mainstreamstatus is de factor die het meeste invloed uitoefent op de koers Litecoin.

 

Stijging of daling

 Als er iets is dat je moet weten over koersen van crypto is dat ze continu veranderen en schommelen. Deze schommelingen bieden kansen maar ook valkuilen dus wees voorzichtig aangezien je in het ergste geval ook snel geld kunt verliezen. Natuurlijk kun je ook geld verdienen maar hier is uiteraard geen garantie voor. Het handelen in crypto is volledig op eigen risico. Wanneer je interesse hebt in het verhandelen van cryptovaluta wordt er aangeraden om eerst onderzoek te doen of zelfs lessen of cursussen te volgen. Even terug naar de koersen. Iedereen heeft namelijk wel eens een verhaal gehoord van iemand die grote geldbedragen heeft verdiend door gebruik te maken van een koersstijging. Dit is mooi, maar weet dat koersen nooit allemaal maar omhoog gaan. Een hoge mate van onstabiliteit werkt twee kanten op en hier moet iedereen die zich bezig houdt met crypto zich bewust van zijn. Probeer dus gebruik te maken van de kansen die je worden geboden en handel te allen tijde met geld dat je op dat moment ook daadwerkelijk kunt ‘missen’. Het laatste wat je wilt is in de schulden terecht komen.

 

https://www.litecoinkoers.info/
Wapngo

Een spandoek bedrukken kan ook goedkoop

Het bedrukken van een spandoek hoeft niet duur te zijn. Er is ook een goedkope manier om je spandoek te bedrukken. Je kunt online namelijk gewoon je eigen spandoek samenstellen en geheel je eigen spandoek ontwerpen. Zo hoef je niet een oud laken uit de kast te trekken en zelf met verfkwasten aan de slag te gaan om je spandoek tot een mooi resultaat te brengen. Door middel van een spandoek kun je aandacht trekken van de mensen die je wil bereiken. Of je nou bij de finish of aan de zijlaan staat van een spannende wedstrijd, of dat je je bedrijf wil promoten door middel van een spandoek. Je kunt voor verschillende doeleinden je spandoek goedkoop laten bedrukken. 

Materiaal kiezen

Bij het laten bedrukken van je spandoek heb je meerdere keuzes waar je mee te maken krijgt. Het is ideaal, want je kunt namelijk ook nog je eigen materiaal kiezen, waar je het spandoek op wil laten bedrukken. Wil je materiaal dat goed kan tegen verschillende weersomstandigheden, of wil je juist een spandoek die tegen veel wind kan. Voor iedere omstandigheid kan je een spandoek bestellen en goedkoop laten bedrukken. De spandoeken worden op maat gemaakt en met de naar jouw gewenste kleuren. Je krijgt tijdens het bestellen van je spandoek alvast een voorproefje te zien, hoe jouw spandoek er uit gaat komen te zien. Dit is erg handig wanneer je spandoek gaat bedrukken, want dan kan je alvast zien of de kleuren goed bij elkaar passen en kun je eventueel nog veranderingen in je ontwerp aanbrengen. De spandoeken worden goedkoop bedrukt door ervaren vakmensen. Zij weten waar op gelet moet worden tijdens het bedrukken en zorgen ervoor dat jouw ontworpen spandoek mooi op het door jou gekozen materiaal wordt gedrukt.Wapngo

Buteyko Ademhaling: Buteyko therapie

Buteyko Ademhaling: Buteyko therapie

Als Buteyko therapeut heb ik steeds meer te maken met mensen die totaal geen energie meer hebben. Echt nul energie gewoon. Dus jij voelt je belabberd, futloos en terneergeslagen? Tuurlijk is dat vervelend, but you haven’t seen anything yet.  Het volgende is niet om je beter te laten voelen door het te hebben over ziekere mensen dan jij, maar ik wil dit wel uitdragen.

Vermoeidheid

Ik zie mensen die helemaal niets meer kunnen en praktisch de hele dag op bed liggen. Dit vind ik wel een beetje zorgelijk. In de tijd van Dr. Buteyko waren er ook zieken die de hele dag op bed lagen, maar zij werden verzorgd in het ziekenhuis. Chronische vermoeiden zitten thuis en zijn op zichzelf, of hun familie aangewezen. In een ziekenhuis krijg je meestal informatie over je aandoening en behandeling. Dat kan al een stukje vertrouwen brengen en geruststellen. Mensen met chronische vermoeidheid, of een burnout weten niet waar ze aan toe zijn. Dat brengt veel onzekerheid met zich mee. Dat leidt vaak weer tot angstklachten wat de aandoening kan verergeren.

Chronische vermoeidheid & burnout

Zo heb ik een cursist die al een paar jaar last van burnout / chronische vermoeidheid heeft. Er is nooit een goede diagnose gesteld. Gelukkig heeft ze door de Buteyko training niet zoveel last meer van paniekaanvallen en slaapt ze beter. Ook had ik een zorgverleenster bij me met zware vermoeidheidsklachten. Haar ouders brachten haar omdat ze niet in staat was om zelf te reizen. Toen ze aangekomen waren waren was te emotioneel en verward om de auto uit te komen. Ze kon niet meer denken en een gesprek voeren. Alleen maar huilen. Ook sprak ik een kennis die een adderall verslaving heeft opgebouwd vanwege zijn vermoeidheid. Na het stoppen met adderall was hij na vijf maanden nog steeds vermoeid. Dan zit je dus echt met je handen in het haar. In wanhoop maken mensen wanhopige keuzes. Dat kun je iemand niet altijd kwalijk nemen. Bij stress en vermoeidheid kan het vermogen om de blik te verbreden verbreden verminderen. Soms ziet iemand dan nog nauwelijks opties om de gezondheid te verbeteren.

buteyko cursus

De optie die ik je hier aanbied is de online Buteyko cursus. Deze cursus kun je volgen als je te ziek bent om uit huis te gaan. Een gezonde ademhaling is namelijk een voorwaarde voor herstel van vermoeidheidsklachten. Als je ademhaling vergelijkbaar is als met een sporter kun je natuurlijk niet herstellen. Je kunt je natuurlijk ook eerst verdiepen in de Buteyko therapie.

https://www.gezondeademhaling.nl/