BHV ploegleider worden? Volg een bijbehorende cursus!

Binnen een bedrijf is het verplicht dat er werknemers aanwezig zijn met een BHV diploma. Mocht er zich een noodsituatie voordoen, dan kan er echter verwarring ontstaan wie welke taken op zich neemt. Daarom doet u er goed aan om een BHV ploegleider aan te stellen. Deze zorgt ervoor dat alle BHV’er effectief zorg kunnen verlenen. Om BHV ploegleider te worden moet de aangewezen medewerker echter wel een BHV cursus op locatie volgen, naast de basiscursus. Dit doet uw medewerker bij BHV Zuid-Holland. Ervaren instructeurs leren uw medewerker alles waar hij of zij op moet letten. Denk hierbij aan het opstellen van een plan en het managen van al de verschillende BHV’ers.

Een BHV cursus door instructeurs met ervaring bij de ambulance en brandweer

Wilt u dat een aantal werknemers een BHV cursus volgen? Omdat u momenteel niemand in dienst heeft met een BHV diploma? Of u wilt ze een cursus laten volgen omdat uw bedrijf is gegroeid en er niet meer te allen tijde een BHV’er aanwezig kan zijn? Dan is het volgen van een BHV cursus gegeven door ervaren instructeurs een uitstekende optie. De instructeurs van BHV Zuid-Holland hebben allemaal ervaring bij de brandweer of ambulance. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de situaties die worden nagebootst ook écht kunnen gebeuren. Met een BHV cursus van BHV Zuid-Holland zijn uw medewerkers te allen tijde goed voorbereid op noodsituaties.

Een BHV cursus op maat volgt u bij de specialist

Ieder bedrijf is anders dan een ander bedrijf. Het ene bedrijf werkt met gevaarlijke stoffen, het andere bedrijf heeft veel klangen over de vloer en weer een ander bedrijf werkt met grote machines. Het is daarom belangrijk om een BHV cursus te volgen die op maat gemaakt wordt voor uw bedrijf. Hierdoor weet u zeker dat uw werknemers in elke situatie Eerste Hulp kunnen verlenen, een ontruiming kunnen begeleiden en een beginnende brand kunnen bestrijden. Waar u een BHV cursus op maat volgt? Bij BHV Zuid-Holland. Deze specialist is telkens op zoek naar de beste manier om een BHV cursus in te richten, staat voor een hoge kwaliteit en geeft cursussen waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.