Wapngo
Image default
Mode en Kleding

De perfecte outfit voor tijdens de yoga

De perfecte outfit voor tijdens de yoga

 

Veel mensen onderschatten vaak enorm hoe intensief yoga kan zijn. Zonder dat je het vaak zelf door hebt, word je gedwongen je lichaam in allerlei verschillende posities te manoeuvreren, wat vooral in het begin vaak met horten en stoten gaat. Een goede outfit is dan natuurlijk wel zo belangrijk. Het is immers niet heel praktisch om in een spijkerbroek je benen te moeten strekken. Om ervoor te zorgen dat jij optimaal tot je recht kunt komen tijdens een yogales en je ook alle oefeningen probleemloos mee kunt doen, hebben we een aantal tips voor je om de perfecte outfit te kunnen dragen.

 

Een sportlegging

 

Je lingerie is niet heel erg belangrijk, een string is namelijk prima om te dragen tijdens een lesje yoga. Wel is het aan te raden om te kiezen voor een sportlegging. Aangezien er van je wordt verwacht dat je redelijk soepel bent, is het aan te raden te kiezen voor een niet te strakke leggen, want dan kan deze natuurlijk gaan knellen. Een sportlegging die gewoon fijn om je lichaam zit is hiervoor prima.

 

Een sport bh

 

Zonder dat je het vaak door hebt, moet je tijdens de yoga flink wat bewegingen maken. Dat is het wel zo prettig, dat alles keurig netjes op z’n plek blijft zitten. Het dragen van een freya sport bh is daarom dus ook zeker aan te raden. Vind je het lastig te bepalen welke maat sport bh jij nodig hebt, dan kun je eenvoudig via de bh maattabel kijken welke maat bh jij normaal hebt. In deze tabel wordt dan vervolgens direct aangegeven welke maat sport bh dan het meest geschikt is voor je. Het is namelijk de bedoeling, dat een sport bh een stukje strakker zit dan een normale bh. Zo kunnen je borsten geen kant op en ondervind je er tijdens het sporten dus ook geen hinder van.

 

Tot slot

 

Zoals je kunt zien, is het vooral belangrijk dat je een outfit draagt waarin jij je lekker en vrij kunt bewegen. Omdat yoga best intensief kan zijn, is het advies om ook altijd even een flesje water mee te nemen. Je vraagt je misschien af, waarom hebben we het niet over schoenen gehad? Dat komt, omdat je een yogales in principe altijd op je blote voeten of eventueel sokken doet. Wel is het natuurlijk praktisch om een paar sportschoenen te dragen, want laarsjes onder een sportlegging, dat is natuurlijk geen gezicht.