Wapngo
Image default
Auto

De tankpas voor ondernemers

De tankpas van MKB Brandstof, voor elke ondernemer ideaal!

Het is een doorn in het oog voor elke ondernemer, of u nou ZZP’er bent of een ondernemer met vele werknemers onder u, het declareren van tankbonnen. Zeker bij grotere bedrijven is het een taak die vele uren werk inneemt. Dan is er nog niet eens gesproken over het kwijtraken van tankbonnen, iets wat helaas vaak voorkomt. Wat dacht u van tankbonnen die onleesbaar zijn geworden? Er zitten nou helaas veel nadelen aan tankbonnen. Waarom kiest u daarom vandaag niet voor een tankpas van MKB Brandstof? Gemakkelijk en snel het declareren van brandstof begint vandaag.

Hoe werkt de tankpas van MKB Brandstof?

Bent u ZZP’er of heeft u een bedrijf met maximaal een autopark met 100 auto’s? Dan is de tankpas van MKB Brandstof ideaal voor u. Via één van de vele websites kunt u uw bedrijf aanmelden en kunt u vrijwel direct genieten van alle voordelen van de tankpas van MKB Brandstof. De voordelen van de tankpas van MKB Brandstof zijn namelijk bijna teveel om op te noemen. Zo krijgt u gegarandeerd de BTW op de brandstof terug, u krijgt korting op uw wasbeurten en u kunt goedkoop tanken.

Waarom kiezen voor de tankpas van MKB Brandstof?

Naast de voordelen die al genoemd zijn, kunt u ook door het hele land tanken. Groningen, Zeeland, Noord-Brabant, met deze tankpas kunt u door het hele land terecht. Daarnaast komt de tankpas van MKB Brandstof met de optie pechhulp. Heeft u een non-profit organisatie, zelfs dan is de tankpas van MKB Brandstof geschikt voor u. Ga daarom niet langer met stapels met tankbonnen zitten maar kies vandaag nog voor de tankpas van MKB Brandstof, niet allen zult u zien dat het veel gemakkelijker is maar het scheelt ook nog eens een hoop tijd.

Vraag uw tankpas direct aan!

http://www.mkbtankpas-aanvragen.nl/