Wapngo
Image default
Gezondheid

Donkere vlekjes in het gezicht voorkomen

 

Donkere vlekjes op de huid lichter maken

Wanneer je last hebt van donkere vlekjes op de huid is dat niet meteen reden tot paniek. Het is een feit dat pigmentvlekken ontstaan en donkerder worden in de zon. Echter is er genoeg tegen te doen om deze donkere vlekjes te laten verdwijnen.

 

Pigmentvlekken voorkomen

Ten eerste is het enorm belangrijk dat je ontwikkeling van pigmentvlekken tegen gaat. Dit kan gemakkelijk door uit de zon te blijven. Echter is dit natuurlijk niet de oplossing. Wat wel een oplossing kan bieden is zonnebrandcrème. Een hoge factor is zeker aan te raden, denk hierbij aan spf 30 of spf 50. Klinkt enorm hoog, maar dat valt echt reuze mee. Wanneer je last hebt van pigmentvlekjes in je gezicht, kies dan voor een zonnebrandcrème die speciaal ontwikkeld is voor het gezicht. Een normale crème kan nogal vettig zijn.

 

Donkere vlekjes verwijderen

Om van de donkere plekjes af te komen, kun je kiezen voor een crème dat de huid lichter maakt. Huid bleek crèmes zijn de laatste tijd nogal in opspraak. Ze worden namelijk ook gebruikt door dames en heren met een donkere huid, ze gebruiken de crème dan over het gehele lichaam om er blanker uit te zien. De reden hiervoor is acceptatie en een betere kans op een baan.

 

 

Goede bleek crèmes voor de huid

Skinlight: dit is een vrij nieuw merk en afkomstig van Nederlandse producenten. De crème is qua prijs- en kwaliteitsverhouding erg goed. Skinlight is zowel in Nederland als Duitsland te koop. De crème maakt pigmentvlekken, moedervlekjes, donkere oksels/knieholtes enzovoort binnen 2 a 3 weken aanzienlijk lichter.

Sterwit Skin: een crème dat al enkele jaren op de markt is. De bleekcrème is alleen online te bestellen en doet zijn werk binnen 4 tot 5 weken.

 

Meer weten?

Bezoek dan pigmentvlekkenverwijderen.net