Category Archives: Electronica en Computers

Waarom je best geen tweedehands hoverboard koopt

Sinds 2014 zien we vaak een hoverboard over de weg rijden. Een hoverboard is een skateboard dat aangedreven is door 2 elektromotoren. Het ziet er heel cool uit en het is het nieuwe, favoriete transportmiddel van vele jongeren.

In een hoverboard zit een grote batterij die het geheel aandrijft. Je hoeft dus geen manuele duwbewegingen te doen zoals dat bij een skateboard het geval is. Sturen doe je door gebruik te maken van je druk op je voeten. Verleg je je gewicht op je linker been/voet, dan zal je board naar links draaien. Verleg je je gewicht op je rechter been/voet dan draait je hoverboard naar rechts.

In het hoverboard zitten ook gyroscopen die je hoverboard ten allen tijde recht houden. Voor- of achterwaarts rijden doe je door met je bovenlichaam lichtjes naar voor of naar achteren te leunen. De gyroscopen detecteren dit en laten je hoverboard naar voor of naar achteren bewegen door de elektromotoren in de juiste richting aan te sturen.

De meeste kinderen en jongeren zijn veelal snel weg met het besturen van een hoverboard.

Een hoverboard kan je niet verzekeren

Sinds de rage van de hoverboards bij kinderen en jongeren is de bezorgdheid bij ouderen ook gestegen. Als je weet dat je met een hoverboard in Nederland niet de openbare weg op mag, dan weet je ook direct al dat een hoverboard niet te verzekeren valt.

Omdat de hoverboard een voertuig is zonder stuur, willen verzekeraars geen wettelijke aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. In hun ogen is het een stuk speelgoed. Je hoverboard verzekeren tegen brand is ook niet mogelijk omdat het een motorvoertuig is en motorvoertuigen vallen namelijk niet onder een inboedelverzekering.

Tweedehands hoverboards

Veel mensen zoeken naar een tweedehands hoverboard omdat de aankoop van een nieuw hoverboard vrij duur is. De nieuwprijzen variëren tussen 300 en 800 euro per board. Geen wonder dus dat er op tweedehands sites veel wordt achter gezocht.

Maar is het wel aangeraden om een hoverboard tweedehands te kopen?

Een tweedehands hoverboard kan je in nieuwstaat al vinden vanaf €150. Maar opgelet want deze “nieuwstaat” is wellicht voor een reden. Zo kan de verkoper na zijn aankoop zich plots bedacht hebben toen hij hoorde dat hij met z’n hoverboard niet de openbare weg op mag.

De kans dat tweedehands hoverboards, die verkocht worden aan zo’n lage prijs, gemaakt zijn van goedkope onderdelen of met een intern defect zitten (bijvoorbeeld een Bluetooth defect) is tevens ook aannemelijk.

Een tweedehands hoverboard bespaart je veel geld maar let goed op de technische staat. Als je via een tweedehands website zo’n board koopt dan weet je immers nooit welke onderdelen (of gebreken) er “onder de motorkap” zitten. Tweedehands kopen is en blijft dus een risico en je hebt ook nooit garantie op je aankoop.

Wil je zeker zijn van kwaliteit? Dan is ons advies om je hoverboard te kopen bij een gespecialiseerde webwinkel die bovendien garantie biedt op je aankoop.

http://www.smartbalancewheelshop.be

Ipad reparatie enschede

Een ipad reparatie uitvoeren, dat is een vak apart. Daarnaast werkt het apparaat toch weer net een beetje anders als een Android tablet en er komt meer bij kijken dan je misschien voor mogelijk zou houden. Als je iPad kapot is, het scherm heeft barsten, de knopjes werken niet meer optimaal of het aansluitpunt voor de oplader is bijvoorbeeld defect, dan is het tijd om het te laten maken. Voor dat soort reparaties ga je uiteraard naar de expert, die je ipad weer als nieuw zal laten werken. Wij zorgen ervoor dat jouw iPad goed gemaakt zal worden en dat voor een scherpe prijs en uiteraard door een vakman. Apple producten zoals een iPad zijn onze specialiteit en wij zorgen er dan ook voor dat jouw iPad niet alleen goed, maar ook zo snel mogelijk gemaakt zal worden.  iPad reparatie Enschede staat voor perfectie en kwaliteit. Kom anders gewoon even bij ons langs of neem contact met ons op, zodat wij kunnen kijken wat wij zoal voor je kunnen betekenen op het gebied van iPad reparaties.

Zit je met een kapotte iPad? Geen zorgen, wij kunnen er meestal voor zorgen dat je iPad het snel weer doet. Kijk voor meer informatie op onze website. 

http://www.gsmteam.nl/reparaties/apple/ipad-reparatie/

QR codes zelf printen

In de digitale wereld waar we tegenwoordig in leven moet alles snel en makkelijk gaan. Een van de dingen die ons leven een stukje makkelijker maakt, zijn QR codes. Deze “Quick Response” codes kunnen door middel van een app op je telefoon snel gescand worden en linken vervolgens naar een webpagina of openen iets op je telefoon. QR codes kunnen allerlei informatie bevatten, van e-mailadressen tot telefoonnummers.

Het aanmaken van een QR code is geheel gratis en een leuke manier om een bedrijf te promoten door bijvoorbeeld te flyeren of stickers met een QR code te drukken. Als u dit overweegt heeft u natuurlijk wel een QR code printer nodig. Deze zijn tegenwoordig erg populair en kunnen veel voor u betekenen!

Hoe verschilt een QR code nou eigenlijk van een gewone barcode? Een QR code is gemaakt om vanuit verschillende hoeken gescand te kunnen worden met een mobiele telefoon, ideaal voor klanten en promotiedoeleinden dus! Bij het aanmaken van een QR code is het belangrijk om met een aantal aspecten rekening te houden. Hieronder volgen een aantal tips om te zorgen dat, na het printen van de codes, alles goed werkt en er netjes uit ziet. 

Er zijn 2 soorten QR readers beschikbaar. Sommige scannen in kleur, maar de meesten zetten het beeld eerst om in grijswaarden. Dit betekent dat het plaatje in het zwart wit door de telefoon wordt gezien. Houd er daarom rekening mee om geen gebruik te maken van al te donkere of lichte kleuren omdat er contrast met de code en achtergrond dient te zijn. 

De QR code heeft een veiligheidsmarge, namelijk een witte rand om de code. Laat deze intact omdat het helpt bij het scannen van de code.

Mocht een QR printer niets voor u zijn, overweeg dan een continuous inkjet printer voor hoge kwaliteit.

http://www.kba-metronic.com/nl/

Drone met camera kopen?

Bent u op zoek naar een drone met camera?

 

Drone kopen? Dan bent u bij DroneKiezer.nl op het juiste adres. Wij zijn een drone prijsvergelijker waarbij we via alle drone shop in Nederland, Belgie en China drones aanbieden. Op onze site is het mogelijk om drones en drone prijzen met elkaar te vergelijken zodat u niet te veel betaalt maar ook dat u bij een goede en betrouwbare drone winkel een drone koopt. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan drones waaronder drones met camera, mini drones, goedkope drones of budget drones, drones onder 100 euro, prijs kwaliteit drones en drones voor beginners en drones voor gevorderden. Kortom de beste drones van 2019 op een rij zodat u de juist keuze kunt maken. Een drone met camera kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

 

Wij bieden alle bekende en populaire drone merken, zoals DJI, Parrot, Walkera, Hubsan, Yuneec, Dromida, Cheerson en E-Flite. Bovendien kunt u bij Cheapdrones.nl teecht voor allerlei aanbiedingen naast de goedkope en kwaliteit drones die worden aangeboden. Door het grote aanbod zal er altijd wel iets voor u tussen zitten dat bij uw wensen aansluit. Drone kopen? Bezoek snel onze site en begin met het vergelijken van drones zodat u niet te veel betaalt!

https://www.dronekiezer.nl