Wapngo
Image default
Bedrijven

Gezelligheid in huis

De koude, korte dagen zijn weer in volle gang en we zijn allemaal toe aan wat warmte en gezelligheid in huis. In dit artikel gaan we een paar leuke toevoegingen beschrijven die als jij die gedaan hebt jouw huis omtoveren in een warm, knus en gezellig huis.

Sfeervolle verlichting

Zorg voor warme verlichting. Zet eventueel een lampje met warmer licht neer die jij ’s avonds aan doet in plaats van het fellere licht in de namiddag. Je kunt ook kiezen om een aantal kaarsen te verspreiden, dit brengt warmte en sfeervol licht.

Een lekker geurtje

Een lekker geurtje dat jij kan activeren om het nog iets knusser te maken is altijd een fijne toevoeging aan je woonkamer. Je kunt dit op verschillende manieren doen:

–          Je kan geurkaarsen kopen Dit geeft 2 vliegen in 1 klap. Het zorgt namelijk voor een fijne, subtiele geur en sfeervol licht.

–          Je kan kiezen voor een diffuser Met een diffuser kan jij je favoriete etherische oliën verdampen. Dit is gezond én ruikt lekker! Kies voor geuren zoals lavendel om rustig te worden of kamille. En vanille of citroen voor een lekkere frisse geur.

–          Met wierook Wierook geeft een iets minder subtielere geur maar het geeft een fijne energie en is onze favoriet!

Fijne wollen plaids

Haal een aantal heerlijk warme wollen plaids in huis. Zo heb jij het nooit koud als je ’s avonds gezellig samen op de bank zit. Door meerdere wollen plaids te hebben kan jij altijd een schone wollen plaid beschikbaar hebben.

Ecaufina

Voor meer leuke, handige en gezellige woon items kan je een bezoekjes brengen aan ecaufina. Als je hebt gekeken bij ecaufina heb je vast veel inspiratie voor toekomstige projecten of het decoreren van jezelf, je woonkamer en je huis.

Na het volgen van deze punten heb jij een heerlijk gezellige en knusse woonkamer!

Gerelateerde artikelen

Rijd veilig op de weg met deze 2 tips

Outplacementbureau

Een mooiere huid?