Category Archives: Gezondheid

Wapngo

Hier kunt u terecht voor fysiotherapie in Capelle aan den IJssel

Op het moment dat u de behoefte heeft aan fysiotherapie in Capelle aan den IJssel, heeft u de keuze uit verschillende locaties. Maar u wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat u de beste ondersteuning en therapie krijgt. Daarom gaat u het best naar Fysio-2-Go in Capelle aan den IJssel. Hier zijn enkel deskundige therapeuten werkzaam. Zij weten precies wat ze doen, dankzij jarenlange ervaring in het vak. U weet dus zeker dat u hier goed zit voor fysiotherapie die op professionele wijze wordt uitgevoerd.

Waarvoor kan ik deze fysiotherapeut inschakelen?

Het kan soms lastig zijn om te bepalen wanneer u naar de fysiotherapeut moet gaan. Maar eigenlijk is het heel simpel. Heeft u last van aanhoudende klachten? Dan is het raadzaam om een fysiotherapeut te raadplegen. Het kan namelijk zo zijn dat het dringend nodig is om uw klachten onder handen te laten nemen. Neemt u daarom altijd het zekere voor het onzekere wanneer u last heeft van bijvoorbeeld uw hamstring, arm of schouder. U gaat samen met een professional aan de slag om uw klachten aan te pakken. Hiervan is een belangrijk onderdeel oefentherapie. Dit betekent dat u uw spierkracht vergroot en de bewegingsmogelijkheden van uw gewrichten beïnvloedt. Dit is slechts een klein onderdeel van fysiotherapie bij deze professional in Capelle aan den IJssel.

Maak vandaag nog een afspraak voor het behandelen van uw klachten

Wilt u een afspraak maken voor het laten behandelen van uw klachten? Of wilt u graag bespreken wat de beste vervolgstap is in uw situatie? Neem dan gerust eens contact op met een van de professionele medewerkers. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden op het moment dat u aanhoudende klachten heeft. Met fysiotherapie van Fysio-2-Go in Capelle aan den IJssel weet u zeker dat u goed zit. Bekijk de website voor meer aanvullende informatie.

https://www.fysio-2-go.nl/
Wapngo

Hoe kan ik gezond afvallen?

Als het om afvallen gaat, bestaan er veel verschillende diëten. Een punten dieet gaat bijvoorbeeld uit van het gevarieerd eten waarbij je de calorieën telt in de vorm van punten. Ook kan je kiezen voor een koolhydraatarm dieet of een proteïne dieet. Bij de diëtist Schiedam komt het allemaal aan bod.

Welk dieet is het beste?

Dat is moeilijk te zeggen zo legt de diëtist Schiedam uit. Wat voor de een werkt, hoeft voor de ander niet dezelfde resultaten op te leveren. Als je snel wilt afvallen, kan je kiezen voor een sapkuur, crash dieet of afslank shakes. Hiermee kan je in korte tijd veel vermageren, echter dit is niet altijd goed. Het jojo effect ligt op de loer, waarbij je juist weer extra aan kunt komen als je stopt met diëten. Beter is het om geleidelijk aan gewicht te verliezen, vindt de diëtist Schiedam, zodat het ook vol te houden is. Je verandert als het ware je ongezonde leefstijl naar een gezonde leefstijl. Als je gezond wilt afslanken, kan je het beste werken met een dieet schema dat je bijvoorbeeld op kunt laten stellen door een diëtist.

Hoe kan ik afvallen zonder dieet?

Veel mensen slaan hun ontbijt over als ze willen afvallen Maar dat is niet goed zegt de diëtist Schiedam. Beter is om wel elke dag te ontbijten, maar dan wel met een gezond ontbijt. Als je wilt afslanken is het verstandig om tussendoortjes te mijden of in ieder geval te kiezen voor gezonde tussendoortjes. Tips voor gezonde recepten vind je op de website van de diëtist Schiedam, ook voor tips over gezond drinken. Als je wilt afvallen is het verstandig om ook meer te bewegen. Hiermee stimuleer je de vetverbranding en daarmee gewichtsverlies. Sporten in combinatie met gezonde voeding en de hulp van diëtist Schiedam s dus een ideale afslankmethode.Kom langs bij deze opticien nabij Eindhoven en profiteer van echte deskundigheid

Foudraine Optiek in Best is dé plek in de buurt van Eindhoven waar u gebruikmaakt van de expertise van een gediplomeerde opticien. Wellicht heeft u al een bril en/of lenzen of heeft u deze binnenkort voor de eerste keer nodig. U kunt hier in elke situatie terecht voor een deskundige oogmeting en professioneel advies bij uw keuze. Met alle aandacht voor uw ogen zorgt deze opticien uit Best, nabij Eindhoven, ervoor dat u een perfecte bril selecteert waar u nog lang mee vooruit kunt. Een bril is immers iets wat u met zorg wilt aanschaffen! Dit geldt uiteraard ook voor contactlenzen; door nauwkeurige metingen van uw oog- en cilindersterkte, maakt u binnenkort gebruik van comfortabele lenzen die een wereld voor u openen. Hierbij krijgt u ook vakkundig advies over het gebruik van de lezen en de zorg voor uw ogen.

Deskundige opticiens zijn het beste voor uw ogen

De opticiens van Foudraine Optiek zijn zeer ervaren en kunnen perfect inspelen op uw situatie en voorkeuren. Dat maakt deze opticien in de buurt van Eindhoven het juiste adres voor iedereen die een bril of contactlenzen nodig heeft. Hier staat een persoonlijke service hoog in het vaandel en ook zijn de opticiens volledig op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van optiek. Omdat hier enkel gediplomeerde opticiens werkzaam zijn, kunt u hier altijd met een gerust hart binnenlopen. Dat u overal door gediplomeerde opticiens wordt geholpen, is immers niet meer zo vanzelfsprekend. Die garantie heeft u dus wel bij Foudraine Optiek!

Een uitgebreide brillencollectie

Naast de goede zorg voor uw ogen is natuurlijk uitstraling ook belangrijk. U vindt bij deze opticien dan ook een uitgebreide collectie brillen van de meest vooraanstaande merken. Een bril dragen is in het begin even wennen, maar met een bril die bij uw uitstraling past, zal u zich snel helemaal op uw gemak voelen. U kunt hier tevens terecht voor kwalitatieve computerbrillen en zonnebrillen en sportbrillen op sterkte.

https://foudraineoptiek.nl/

Wanneer heeft u fysiotherapie nodig in Roosendaal?

Er zijn verschillende redenen om fysiotherapie nodig te hebben. Heeft u een verkeerde houding of heeft u pijn aan bepaalde gewrichten? Een fysiotherapeut kan u daar dan bij helpen. Door eerst de oorzaak van uw probleem vast te stellen, komen ze erachter welke behandeling mogelijk voor u kan werken. Denk bij een behandeling aan bijvoorbeeld massages, mobilisaties, oefentherapieën en/of adviezen. Wat voor lichamelijke klachten u ook heeft, een gediplomeerd fysiotherapeut kan u hier mogelijk vanaf helpen door middel van de juiste behandeling. Heeft u ook klachten, maar twijfelt u of u hiervoor bij de fysiotherapeut op de goede plaats bent? Lees dan vooral verder. In dit artikel worden diverse voorbeelden gegeven van veelvoorkomende klachten, waar de fysiotherapeut u graag bij helpt.

Voor welke klachten gaat u naar de fysiotherapeut?

De klachten waarvoor men naar de fysiotherapeut gaat, verschillen natuurlijk per individu. Elk mensenlichaam is namelijk anders. Toch zijn er een aantal zaken waarvoor men geregeld de fysiotherapeut inschakelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Stijfheid
 • Bewegingsbeperking
 • Krachtsvermindering
 • Evenwichtsstoornissen
 • Zwelling van gewrichten
 • Pijn aan spieren, pezen, banden en gewrichten
 • Vermoeidheidsverschijnselen of conditievermindering als gevolg van een andere onderliggende aandoening

Sinds kort wordt een fysiotherapeut ook steeds vaker ingeschakeld voor preventieve taken. Heeft u bijvoorbeeld een baan waarbij u veel fysiek bezig bent? Dan kunt u langsgaan bij de fysiopraktijk voor bijvoorbeeld tilinstructies. Ook een goede zithouding wordt regelmatig bij de fysio besproken.

Hoe kiest u een goede fysiotherapeut?

Woont u in Roosendaal of omgeving en heeft u fysiotherapie nodig? Dan kunt u kiezen tussen diverse praktijken. Bekijk bijvoorbeeld eens de website van Fysiotherapie de Molenbeek, dat gevestigd is in de Ambrozijnberg in Roosendaal. De therapeuten van deze praktijk gebruiken een persoonlijke en professionele aanpak. Zij leveren hoogwaardige kwalitatieve fysiotherapie aan patiënten uit Roosendaal en omgeving. Wat uw klacht ook is, u wordt bij hen van harte welkom geheten.

 

Wapngo

Speciale fysiotherapie in Den Haag voor rugklachten

Wanneer u last heeft van rugpijn, wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. De pijn kan uw dagelijks leven immers sterk beïnvloeden. U kunt moeilijk dingen tillen of heeft moeite met bewegen. Hierdoor kunt u zich erg beperkt voelen. Gelukkig kunt u naar de Rugschool om uw rugklachten te laten behandelen. De Rugschool is gevestigd in Den Haag en hier krijgt u fysiotherapie om de pijn te verminderen of zelfs volledig te laten verdwijnen. Zo kunt u snel weer vrij bewegen zonder zorgen en het leven leiden zoals u dat wilt.

Vertrouw op veel kennis, ervaring en een persoonlijke behandeling

De Rugschool is een praktijk voor fysiotherapie in Den Haag. De praktijk is gespecialiseerd in rugklachten en heeft al ruim 15 jaar ervaring met het behandelen van dit complexe lichaamsdeel. De behandeling is gebaseerd op individuele behandeling, scholing en training. Ieder mens en iedere rug is natuurlijk uniek en daarom staat een persoonlijke aanpak centraal. Daarom start elk traject met een uitvoerig intakegesprek en onderzoek van uw klachten. Zo krijgen de specialisten een goed beeld van het probleem en kunnen ze dit effectief aanpakken.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk

Als u bij deze praktijk in Den Haag fysiotherapie volgt, krijgt u een persoonlijk behandelplan. In dit plan staat onder andere welke behandelingen voor u relevant zijn. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, waaronder:

 • Dry needling
 • Manuele therapie
 • Schroth Therapie
 • Sportfysiotherapie
 • McKenzie Therapie
 • Claudicatio therapie
 • Bekkenfysiotherapie

Een plan specifiek voor u opgesteld

Om van uw rugklachten af te komen, krijgt u een persoonlijk behandelplan met relevante behandelingen. Ook leert u hoe u uw rug goed verzorgt en hoe u in de toekomst problemen voorkomt. Zo verkleint de kans op rugproblemen aanzienlijk. Heeft u interesse? Neem dan contact op met de Rugschool en plan een intakegesprek. U kunt zonder doorverwijzing van de huisarts bij deze praktijk terecht. Dat werkt wel zo gemakkelijk.

CBD olie kopen?

 CBD olie kopen? Wij hebben de beste CBD olie van Nederland gevonden! In dit artikel lees je welke CBD producten het beste zijn en waarom! 

Werkt CBD?

CBD zalven zijn een nieuw product op de markt, dat steeds populairder wordt. In plaats van CBD in te nemen en het door het lichaam te laten reizen, zorgen lotions, crèmes en gels ervoor dat het rechtstreeks wordt afgeleverd op de plaats waar pijn optreedt.

Vanwege de relatief recente ontwikkeling zijn er zeer weinig onderzoeken naar CBD-zalven geweest. De bevindingen tot nu toe zijn echter veelbelovend. In één onderzoek bij ratten met een muizenmodel van reumatoïde artritis (RA) werd gevonden dat CBD-zalven leidden tot een vermindering van pijn en de bijbehorende ontsteking en schade veroorzaakt door de pathologie van RA.

Door online artikelen te lezen, vindt u talloze voorbeelden van zelfgerapporteerde voordelen van CBD-zalfproducten. In een artikel in de New York Times geeft de verslaggever een overzicht van degenen die het gebruiken voor dingen zoals het verlichten van pijn veroorzaakt door de hele nacht hoge hakken te dragen.

De beste manier om te bepalen of CBD-crème voor u werkt, is om het zelf eens te proberen. Dankzij het veiligheidsprofiel en het gebrek aan psychoactieve effecten, zijn CBD-producten een geweldige optie als u iets wilt proberen dat veilig en gemakkelijk toegankelijk is.

https://www.cbd-producten.nl/cbd-olie/
Wapngo

Fysiotherapie in Loosduinen gericht op ademhalingsproblematiek

Wendt u zich voor fysiotherapie in Loosduinen tot de professionals van Fysio Centrum, dan kunt u rekenen op een keur aan behandelmogelijkheden. Naast algemeen fysiotherapeut zijn alle behandelaren ook nog eens specialist in een specifiek vakgebied. Ook met ademhalingsproblematiek bent u bij dit fysiotherapeutisch centrum aan het juiste adres. Een verkeerde ademhaling is in de meeste gevallen het gevolg van stress. Deze stress kan zowel acuut als langdurig van aard zijn. Ook migraine, spijsverteringsproblemen en concentratieproblemen zijn veelgehoorde klachten die uit spanning voort kunnen vloeien.

Het doel van ademhalingstherapie

Bent u van plan om fysiotherapie in Loosduinen te volgen die zich richt op uw ademhaling? Dan is het doel van deze therapie om u een ademhaling aan te leren die beter bij u past. Hierdoor zullen ook andere lichamelijke klachten verdwijnen of in elk geval drastisch verminderen. Om uw ademhaling te kunnen veranderen, dient u zich eerst bewust te worden van de manier waarop u ademhaalt. Dit is de eerste stap binnen dit behandeltraject van Fysio Centrum. Net zoals veel andere cliënten zult u zich in eerste instantie namelijk niet realiseren dat u verkeerd ademt, laat staan wat dat met u doet.

De vicieuze cirkel doorbreken

Door middel van deze fysiotherapie in Loosduinen, die gericht is op het verbeteren van uw ademhaling, doorbreekt u in feite een vicieuze cirkel. In eerste instantie is het namelijk spanning die uw lichaam en daarmee ook uw ademhaling kan beïnvloeden. De spanning kan zowel door recente gebeurtenissen zijn ontstaan als voortkomen uit een langer geleden onverwerkte emotionele gebeurtenis. De precieze oorzaak heeft overigens geen invloed op de invulling van deze vorm van fysiotherapie.

Fysiotherapie bij COPD

Een fysiotherapeutisch behandeltraject in Loosduinen kunt u eveneens bij Fysio Centrum volgen wanneer u de diagnose COPD heeft. Ook hier ligt de focus op ademhaling. Echter kent deze behandeling een geheel andere insteek, omdat COPD een diagnosticeerbare en ongeneesbare longaandoening is. Spanningsklachten spelen hier dus geenszins een veroorzakende rol. Wel kan spanning ontstaan wegens de kortademigheid of de angst voor wat er bij inspanning gebeurt.

https://www.fysiocentrumdenhaag.nl/
Wapngo

Waarom medische alarmering zo enorm belangrijk is voor patiënten

Als er iets belangrijk is in een ziekenhuis dan is het wel de medische alarmering. Dit wordt vooral gebruikt bij patiënten die in een kritieke situatie verkeren. Dit kan voor komen na een ernstig ongeval, een ernstig ongeluk of een lichamelijke oorzaak zoals een hartinfarct of een beroerte. Al deze patiënten hebben intensieve medische zorg nodig waarbij medische alarmering in meerdere opzichten een rol speelt. Hiermee kan het verzorgend personeel en ook de behandelend arts direct zien of het goed gaat met de patiënt of dat er ingegrepen moet worden. Medische alarmering geeft uiteraard direct een signaal als er iets niet goed gaat, zoals een hartstilstand, een ritmestoornis of het stagneren van de ademhaling. Maar ook een infuuszak die moet worden gecontroleerd geeft een signaal aan het verplegend personeel.

Meer rust voor de patiënt met permanente monitoring

Voor een ernstig zieke patiënt is het vooral belangrijk dat hij zo veel mogelijk met rust wordt gelaten. Door te kiezen voor medische alarmering hoeven verpleegkundigen en artsen een patiënt niet voortdurend ‘lastig te vallen’ met onderzoeken. De apparatuur geeft immers de status aan en aan de hand daarvan kan worden gehandeld. Ook voor het verplegend personeel is het prettig dat zij een patiënt niet continu in de gaten hoeven te houden. Alleen als de apparatuur een signaal geeft moet er in veel gevallen meteen worden gehandeld.

Het bedrijf dat uitstekende apparatuur voor medische signalering levert

In Nederland is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van apparatuur, zowel hard- als software, voor medische alarmering. Dit bedrijf, CLB in Raamsdonksveer, heeft hier inmiddels ruime ervaring opgedaan. Als u voor uw ziekenhuis of andere zorginstelling op zoek bent naar adequate medische alarmering dan kunt u met hen contact opnemen. U vindt de contactgegevens op de website als u meer informatie wenst of als u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen.

https://clbintegratedsolutions.nl/
Wapngo

Kinderfysiotherapie om te herstellen van een ongeluk

Kinderfysiotherapie kan helpen om kinderen en ouders te helpen na een ingrijpende gebeurtenis. Het is de nachtmerrie van elke ouder: een kind dat een ongeluk krijgt. Helaas komt dit voor en is een ongeluk niet altijd te voorkomen. Wat dan telt, is een zo goed mogelijk herstel. Of het nu gaat om een relatief eenvoudige kwetsuur, zoals een gebroken arm of been, of een zeer complexe verwonding zoals een verlamming: met gerichte kinderfysiotherapie maakt uw kind na een ongeluk de beste kans om weer zo goed mogelijk of zelfs volledig te herstellen (afhankelijk van de situatie). Bij Paramedisch Centrum Slikkerveer, voor fysiotherapie in Ridderkerk, werken specialisten op het gebied van revalidatie bij kinderen.

Het belang van goede kinderfysiotherapie

Na een ongeval is het zaak om zodra het kan te beginnen aan het herstel van uw kind. Gelukkig kan met kinderfysiotherapie het grootste gedeelte van verwondingen, blessures en andere kwetsuren worden opgelost. Of het nu gaat om het herstellen van een gebroken enkel of nekletsel: door tijdig met een specialist aan de gang te gaan, kunnen zeer goede resultaten worden geboekt. Een goede kinderfysiotherapeut is uiteraard realistisch over de verwachtingen. Ook een gespecialiseerde praktijk voor fysiotherapie in Ridderkerk kan niet in alle gevallen volledig herstel garanderen. Met gerichte kinderfysiotherapie wordt echter altijd gestreefd naar de best mogelijke resultaten. Herstel gaat hier hand in hand met begeleiding. Voor uw kind was het ongeluk een heftige ervaring en herstellen gaat meestal niet zonder slag of stoot. Daarom is het zo belangrijk dat bij kinderfysiotherapie niet alleen goede therapie wordt gegeven, maar dat de therapeut ook oog heeft voor het mentale welzijn van uw kind. Voor fysiotherapie in Ridderkerk bent u bij Paramedisch Centrum Slikkerveer aan het juiste adres.

Altijd een plan op maat

Zoekt u voor uw kind fysiotherapie in Ridderkerk om te herstellen van een ongeval? Goede fysiotherapie voor kinderen betekent altijd een plan op maat. Stap voor stap wordt uw kind op een prettige manier begeleid naar herstel.

Wapngo

De tandarts in Heythuysen waar u met een gerust hart terecht kunt

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in Heythuysen? Een passende praktijk vinden is niet altijd even eenvoudig. Komt u wat minder graag bij de tandarts, dan bent u op zoek naar een plek waar u op uw gemak bent en waar de tijd voor u wordt genomen. Bij Maat Tandtechniek Heythuysen B.V. bent u daarvoor op de juiste plek. Deze praktijk zet persoonlijke aandacht centraal en streeft naar een prettige omgeving voor patiënt en arts. Zowel voor protheses als voor andere gebitsreparaties bent u hiervoor aan het juiste adres.

Maat Tandtechniek Heythuysen B.V.: gespecialiseerd in gebitsreparaties

Maat Tandtechniek is een allround tandtechnisch laboratorium, gespecialiseerd in diverse gebitsreparaties. Van kroon- en brugwerk tot orthodontie en protheses; diverse behandelingen worden hier uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het aanmeten of vervangen van een kunstgebit. Door dagelijks gebruik treedt slijtage op en door veranderingen in de mond kan een kunstgebit ongemakken veroorzaken. Dit is snel verholpen door het vervaardigen van een nieuw exemplaar, wat iedere vijf jaar wordt aangeraden. De tandarts in Heythuysen helpt u hier graag bij. Voor zowel volledige als partiële protheses kunt u bij Maat Tandtechniek terecht. Bovendien is de praktijk een erkend leerbedrijf.

Een oplossing voor iedere situatie, in persoonlijk overleg

De tandarts in Heythuysen streeft ernaar altijd een oplossing te vinden, voor iedere situatie. De praktijk is een verlengstek van de tandarts, orthodontist en kaakchirurg en bekijkt iedere behandeling op een nieuwe manier. Uw wensen staan centraal en persoonlijke aandacht is in de praktijk van groot belang. Door een combinatie van vakkennis, ervaring en beheersing van de nieuwste technieken wordt de best mogelijk zorg geboden. Met goede handvaardigheid, creatief inzicht en gevoel voor precisie en detail worden oplossingen gezocht. Bent u benieuwd naar de praktijk? Kijk op de website voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis intakegesprek.

https://www.maattandtechniek.nl/