Category Archives: Gezondheid

Wapngo

Wegwerpwashandjes bestellen voor mijn bedrijf

Ik had een nieuwe voorraad aan wegwerpwashandjes nodig om mijn bedrijf en mijn personeel zo goed als te vullen. Ik heb sinds kort een eigen bedrijf opgestart waarmee we speciale mensen opleiden die thuisverzorgsters worden bij ouderen die niet uit hun huis willen naar een verzorgingstehuis maar wel verzorgt worden. Het idee is een groot succes, alleen klagen ze altijd over de wegwerpwashandjes voor het wassen van de klanten. Hier moest ik een verandering in brengen.

Hoge kwaliteit wegwerpwashandjes vinden op het internet

In het begin van mijn bedrijf, gebruikte we geen hele goede wegwerpwashandjes om onze klanten mee schoon te maken. Het waren vooral goedkope dingen die als schuurpapier voelen op een huid. Vroeger moest ik wel voor goedkoop gaan, maar nu heb ik eindelijk het geld om betere kwaliteit wegwerpwashandjes te kopen voor mijn personeel. Ik ging kijken op het internet of er een aanbieder was die mij hierin kon helpen en elke maand een voorraad ervan kon leveren, zodat ik hier niet zelf steeds achteraan hoef. Uiteindelijk heb ik een website gevonden die alles had waar ik naar zocht en zelfs meer had dan ik dacht. Ik werd helemaal blij van de producten die ze daar verkocht.

Dit was de ideale shop

Al alleen van het assortiment werd ik blij. Het had echt alle producten waar mijn personeel mee werkt, alleen dan van een stuk betere kwaliteit. Ik heb besloten om daar later mijzelf nog in te verdiepen, maar nu waren de wegwerpwashandjes toch prio nummer 1. Daar hadden ze die op voorraad voor best goedkope prijs. Dit leek mij een goede deal en besloot meteen een offerte de deur uit te gooien. Binnen een paar werkdagen kreeg ik antwoord daarop en konden ze de bestelling verder uitwerken. Toen had ik de bestelling erg snel binnen. We merkten meteen een verschil in kwaliteit en halen voortaan onze producten bij deze website.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over deze webshop en wat zij verder voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens de website via www.shop-van-manen-hygieneproducten.com voor meer informatie over hun assortiment en meer.

Wapngo

Noodgeval: naar de tandarts in het buitenland

Het blijft lastig, het verzorgen van uw gebit. Naast dat u een gaatje kunt krijgen, uw tandvlees kan gaan ontsteken of dat u om een andere reden pijn krijgt in uw mond, is het ook nog mogelijk dat uw tand afbreekt. Dat is altijd naar, maar als u dan op vakantie bent is het helemaal lastig. Ook hebben mensen die voor langere tijd in het buitenland werken met naar de tandarts in het buitenland  gaan. Dat komt omdat het niveau van de tandheelkunde in Nederland vrij hoog is. U wilt dan dat als u naar de beste tandarts in het buitenland gaat, dat uw tanden en kiezen dan even goed worden verzorgd natuurlijk. Het is daarbij zo dat u online veel informatie kunt vinden, maar dit is vaak in de lokale taal.  Het beste is om, als u naar de tandarts in het buitenland moet, om contact op te nemen met Nederlandse hulp. Zij zullen u verder helpen. Soms zullen zij u ook naar het ziekenhuis verwijzen als u aan geeft naar de tandarts in het buitenland te moeten.

Eten

Het kan komen dat er iets fout gaat met uw gebit, maar dat u niet naar de tandarts in het buitenland wilt. Het is echter zo dat het probleem dan alleen maar groter kan worden. Het beste is om toch naar de tandarts in het buitenland  te gaan als u ergens last van heeft. Dit zorgt ervoor dat u in ieder geval van uw vakantie kan genieten en dat het probleem niet erger wordt. Indien er iets gebeurd met een vulling of een kroon terwijl u in het buitenland bent, kunt u overwegen om uw eigen tandarts te bellen en advies te vragen. Zij zullen u dan goed advies geven over wat u het beste kunt doen. Vaak is naar de tandarts in het buitenland verzekerd door uw reisverzekering of zorgverzekering.

Functionele neurologie als behandeling voor hersenletsel

Wanneer je hersenletsel hebt opgelopen, kan het soms lastig te achterhalen zijn waar de klachten precies vandaan komen en wat je hieraan kunt doen. Kamp je bijvoorbeeld met vage klachten, gaat het herstel niet vanzelf en loop je al lang met de klachten rond? Dan kan functionele neurologie de uitkomst bieden. Bij Chiropractie Harderwijk in Gelderland passen ze neurologische training vaak toe bij mensen die neurologische klachten hebben. Denk hierbij aan aanhoudende hoofdpijn, een hersenschudding, draaiduizeligheid of een whiplash. Bij deze praktijk hebben ze al vele jaren ervaring met het aanbieden van dit soort behandelingen, vaak in combinatie met chiropractische behandelingstechnieken. Ze hebben dan ook al vele mensen van hun klachten afgeholpen. Ben jij de volgende?

De best mogelijke behandeling voor jouw klachten

Het oplopen van hersenletsel gebeurt vaak na een hersenschudding of whiplash. Mensen ervaren daarna vaak hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid. Door middel van functionele neurologie kunnen deze klachten aangepakt worden. Het zenuwstelsel staat centraal bij de behandeling en analyse van je klachten. De behandeling is gebaseerd op wetenschappelijke studies en wordt ook steeds verder ontwikkeld. Hier worden de behandelingen bij Chiropractie Harderwijk weer op afgestemd. Zo weet je zeker dat je de best mogelijke behandeling krijgt voor het verminderen van jouw klachten en is de kans op een goed resultaat groter.

Neem bij vragen contact op met deze specialist

Wil je meer informatie over functionele neurologie? Heb je interesse in een dergelijke behandeling of heb je nog specifieke vragen? Neem dan gerust contact op met Chiropractie Harderwijk in Gelderland. Zij vertellen je graag alles over hun werkwijze en de mogelijkheden. Via deze weg kun je direct jouw situatie uitleggen. Je kunt telefonisch contact opnemen, maar ook via het contactformulier op hun website zijn ze bereikbaar. Daarnaast kun je ook direct een persoonlijk behandelplan aanvragen. Deze professionals zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

https://verbeterjebrein.nl/
Wapngo

Ayurveda, webshop, kennis en meer via UVAG.nl

Ayurveda is een term die bestaat uit de woorden āyus en veda. āyus staat voor leven, terwijl veda kennis of wijsheid weergeeft. In vereenvoudigde termen kunnen we stellen dat Ayurveda een systeem die gestoeld is op de kennis van het leven. Verder kan ayurveda geplaatst worden in de categorie van holistische levens- en geneeswijze. Ayurveda heeft ook een preventief karakter die zich vertaald in het in evenwicht houden lichaam en geest. Verder spits Ayurveda zich toe op het genezen van kwalen middels een werking die volledig onttrokken zijn uit een natuurlijke oorsprong. Het uitgangspunt van Ayurveda, waar je meer over kunt lezen op de Unie voor Alternatieve Geneeswijzen, is dat elk mens een uniek wezen is en dan ook unieke uitstralingen hebben. De Ayurveda leer maakt een onderscheid tussen drie verschillende energieën, die ook dosha’s worden genoemd. De drie verschillende hebben als naam vata, pitta en kapha. Ether en lucht vormen de basis van het eerste dosha Vata. Pita is aan de andere kant een samenstelling van elementen vuur, warmte en transformatie. Water en aarde vormen de inhoud en essentie van de laatste dosha Kapha. Een belangrijk detail die gekoppeld is aan het systeem en de dosha’s zijn voeding, omstandigheden en gevoelens, hierdoor kunnen ze dan als variabel aangemerkt worden. Patiënten die te maken hebben met verstoorde energiebalans kunnen het best gebruik maken van Ayurveda. Deze klachten zijn onder andere stress, allergieën en andere kwalen die in dezelfde sfeer liggen. Het Europa Ayurveda Centrum (EAC) die zijn vestiging heeft in het Overijsselse Witharen en lid is van het ANVAG heeft als doel om een breed draagvlak te bewerkstelligen voor ayurveda als normale behandelwijze. Verder maakt de EAC zich hard voor het kweken van ayurvedische planten en het opslaan ervan. Middels voorlichting wil de EAC de bewustwording bij een breder publiek realiseren. Ayurveda heeft in ieder geval wortels in de samenleving geschoten. Via de Unie voor Alternatieve Geneeswijzen (uvag.nl) kan je ook andere geneeswijzen bekijken zoals Acupunctuur, Reiki, Shiatsu en veel meer!

https://www.wapngo.nl/gezondheid/

Laat u klachten behandelen door een specialist in fysiotherapie in Ede

Heeft u last van lichamelijke klachten en zijn deze zo hevig dat ze u continu in de weg zitten? Dan is het verstandig om eens langs te gaan bij een professionele fysiotherapeut. U wilt per slot van rekening dat de pijn weggaat, zodat u weer normaal kunt werken, sporten en uw dagelijkse bezigheden oppakken. Fysiotherapie Beatrixpark, gevestigd in Ede, beschikt over fysio’s die u kunnen helpen. Zij analyseren uw problemen en stellen een plan samen om uw klachten weg te nemen, of in ieder geval te verminderen. De vakkundige medewerkers bieden een oplossing op maat voor uw klachten. Bij hen bent u in goede handen.

Geriatriefysiotherapie: een behandeling voor mensen met complexe klachten

Deze specialist in fysiotherapie in Ede heeft de kennis en kunde in huis om diverse kwetsuren te behandelen. Zij staan bijvoorbeeld voor u klaar om sportfysiotherapie of geriatriefysiotherapie te bieden. Die laatste vorm van therapie is vooral een oplossing voor oudere mensen die problemen met beweging of andere complexe klachten hebben. Hierbij kunt u denken aan mensen met artrose, reuma of hartfalen. Hierdoor neemt hun reservecapaciteit af, wat weer als gevolg heeft dat zij in het dagelijks leven minder dingen zelfstandig kunnen oppakken. Geriatriefysiotherapie helpt hen om de klachten te verminderen, met als doel de zelfredzaamheid te verbeteren. Uiteraard worden zij hierbij op gerichte wijze behandeld door een ervaren fysiotherapeut.

Maak een afspraak bij de professionele praktijk

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden op het gebied van geriatriefysiotherapie of wilt u meer weten over de andere vormen van fysiotherapie in deze praktijk in Ede? Maak dan eens een afspraak bij hen om uw klachten met een professional te bespreken. Zij luisteren aandachtig en maken een persoonlijk behandelplan voor u, wat binnen afzienbare tijd tot het verminderen en uiteindelijk het verdwijnen van uw klachten moet leiden. Indien u vragen heeft over uw klachten of over de diensten die deze ervaren praktijk aanbiedt, kunt u contact met hen opnemen. Zij staan u graag bij met raad en daad.

Wapngo

Staar: wat is het en hoe kom je er vanaf?

Vlak achter de pupil, voor in het oog, zit de doorzichtige en heldere ooglens. Naarmate mensen ouder worden, neemt de helderheid van deze ooglens af. Hierdoor ziet men waziger en lijken objecten grauwer van kleur. Staar, ook wel cataract genoemd, is de vertroebeling van de ooglens. De meest voorkomende vorm is ouderdomsstaar. Net als het krijgen van rimpels is dit een heel natuurlijk proces. Als de lens te troebel wordt kun je hier echter veel last van krijgen, waarop een staar operatie de oplossing kan bieden.

Symptomen van staar

Wanneer de lens te troebel wordt kunnen er verschillende klachten optreden. Een van de meest voorkomende klachten is wazig zien. Ook kan het voorkomen dat je dubbel ziet met één oog en dat kleuren doffer worden. Daarnaast ervaren mensen met cataract vaak schitteringen. Wanneer je brillenglazen in korte tijd steeds sterker worden kan dit ook een teken zijn van staar.

Staar operatie

Er is slechts één mogelijkheid om staar te behandelen en dat is met een staaroperatie. Tijdens de operatie wordt de troebele lens vervangen door lensimplantatie. De operatie gebeurt altijd aan één oog tegelijkertijd. Moeten beide ogen worden geopereerd en krijg je aan beide kanten lensimplantaten? Dan zit er ongeveer een maand tussen de twee operaties. De staaroperatie wordt ook wel een cataractoperatie genoemd. Er zijn verschillende soorten kunstlenzen mogelijk. De standaard lens is geschikt voor enkel de behandeling van cataract. Na de operatie heb je nog wel een leesbril nodig of indien nodig een bril voor veraf. Door direct te kiezen voor een torische lens kunt u veraf beter zien na de operatie. Deze lensimplantaten zijn geschikt voor een cataract behandeling en een cilinderafwijking in het oog. Daarnaast is er nog een multifocale lens waarmee niet alleen de cataract wordt behandeld, maar ook verziendheid én ouderdomsverziendheid. Na de operatie heb je minder vaak of zelfs helemaal geen leesbril of bril meer nodig. De kosten van ooglaseren lijken in eerste een grote drempel, echter heb je deze uitgave binnen 4 tot 5 jaar terugverdiend door de besparing op lenzen en/of leesbrillen.

Nazorg na staaroperatie

Na de cataractoperatie wordt het oog afgedekt met een kapje of een verband. Dit mag er de volgende dag al vanaf. De eerste dagen zal je merken dat het zicht nog wat wazig is, maar dit herstelt zich snel. Het is goed om de eerste tijd niet in de ogen te wrijven, stoffige ruimtes te vermijden en niet te zwemmen of contactsporten te beoefenen. Om het oog te beschermen draag je de eerste week ‘s nachts een plastic kapje over het oog. Vanaf de dag van de operatie moet je meerdere keren per dag druppelen met oogdruppels om infecties te voorkomen.

Wapngo

Hier kunt u terecht voor fysiotherapie in Capelle aan den IJssel

Op het moment dat u de behoefte heeft aan fysiotherapie in Capelle aan den IJssel, heeft u de keuze uit verschillende locaties. Maar u wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat u de beste ondersteuning en therapie krijgt. Daarom gaat u het best naar Fysio-2-Go in Capelle aan den IJssel. Hier zijn enkel deskundige therapeuten werkzaam. Zij weten precies wat ze doen, dankzij jarenlange ervaring in het vak. U weet dus zeker dat u hier goed zit voor fysiotherapie die op professionele wijze wordt uitgevoerd.

Waarvoor kan ik deze fysiotherapeut inschakelen?

Het kan soms lastig zijn om te bepalen wanneer u naar de fysiotherapeut moet gaan. Maar eigenlijk is het heel simpel. Heeft u last van aanhoudende klachten? Dan is het raadzaam om een fysiotherapeut te raadplegen. Het kan namelijk zo zijn dat het dringend nodig is om uw klachten onder handen te laten nemen. Neemt u daarom altijd het zekere voor het onzekere wanneer u last heeft van bijvoorbeeld uw hamstring, arm of schouder. U gaat samen met een professional aan de slag om uw klachten aan te pakken. Hiervan is een belangrijk onderdeel oefentherapie. Dit betekent dat u uw spierkracht vergroot en de bewegingsmogelijkheden van uw gewrichten beïnvloedt. Dit is slechts een klein onderdeel van fysiotherapie bij deze professional in Capelle aan den IJssel.

Maak vandaag nog een afspraak voor het behandelen van uw klachten

Wilt u een afspraak maken voor het laten behandelen van uw klachten? Of wilt u graag bespreken wat de beste vervolgstap is in uw situatie? Neem dan gerust eens contact op met een van de professionele medewerkers. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden op het moment dat u aanhoudende klachten heeft. Met fysiotherapie van Fysio-2-Go in Capelle aan den IJssel weet u zeker dat u goed zit. Bekijk de website voor meer aanvullende informatie.

https://www.fysio-2-go.nl/
Wapngo

Hoe kan ik gezond afvallen?

Als het om afvallen gaat, bestaan er veel verschillende diëten. Een punten dieet gaat bijvoorbeeld uit van het gevarieerd eten waarbij je de calorieën telt in de vorm van punten. Ook kan je kiezen voor een koolhydraatarm dieet of een proteïne dieet. Bij de diëtist Schiedam komt het allemaal aan bod.

Welk dieet is het beste?

Dat is moeilijk te zeggen zo legt de diëtist Schiedam uit. Wat voor de een werkt, hoeft voor de ander niet dezelfde resultaten op te leveren. Als je snel wilt afvallen, kan je kiezen voor een sapkuur, crash dieet of afslank shakes. Hiermee kan je in korte tijd veel vermageren, echter dit is niet altijd goed. Het jojo effect ligt op de loer, waarbij je juist weer extra aan kunt komen als je stopt met diëten. Beter is het om geleidelijk aan gewicht te verliezen, vindt de diëtist Schiedam, zodat het ook vol te houden is. Je verandert als het ware je ongezonde leefstijl naar een gezonde leefstijl. Als je gezond wilt afslanken, kan je het beste werken met een dieet schema dat je bijvoorbeeld op kunt laten stellen door een diëtist.

Hoe kan ik afvallen zonder dieet?

Veel mensen slaan hun ontbijt over als ze willen afvallen Maar dat is niet goed zegt de diëtist Schiedam. Beter is om wel elke dag te ontbijten, maar dan wel met een gezond ontbijt. Als je wilt afslanken is het verstandig om tussendoortjes te mijden of in ieder geval te kiezen voor gezonde tussendoortjes. Tips voor gezonde recepten vind je op de website van de diëtist Schiedam, ook voor tips over gezond drinken. Als je wilt afvallen is het verstandig om ook meer te bewegen. Hiermee stimuleer je de vetverbranding en daarmee gewichtsverlies. Sporten in combinatie met gezonde voeding en de hulp van diëtist Schiedam s dus een ideale afslankmethode.Kom langs bij deze opticien nabij Eindhoven en profiteer van echte deskundigheid

Foudraine Optiek in Best is dé plek in de buurt van Eindhoven waar u gebruikmaakt van de expertise van een gediplomeerde opticien. Wellicht heeft u al een bril en/of lenzen of heeft u deze binnenkort voor de eerste keer nodig. U kunt hier in elke situatie terecht voor een deskundige oogmeting en professioneel advies bij uw keuze. Met alle aandacht voor uw ogen zorgt deze opticien uit Best, nabij Eindhoven, ervoor dat u een perfecte bril selecteert waar u nog lang mee vooruit kunt. Een bril is immers iets wat u met zorg wilt aanschaffen! Dit geldt uiteraard ook voor contactlenzen; door nauwkeurige metingen van uw oog- en cilindersterkte, maakt u binnenkort gebruik van comfortabele lenzen die een wereld voor u openen. Hierbij krijgt u ook vakkundig advies over het gebruik van de lezen en de zorg voor uw ogen.

Deskundige opticiens zijn het beste voor uw ogen

De opticiens van Foudraine Optiek zijn zeer ervaren en kunnen perfect inspelen op uw situatie en voorkeuren. Dat maakt deze opticien in de buurt van Eindhoven het juiste adres voor iedereen die een bril of contactlenzen nodig heeft. Hier staat een persoonlijke service hoog in het vaandel en ook zijn de opticiens volledig op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van optiek. Omdat hier enkel gediplomeerde opticiens werkzaam zijn, kunt u hier altijd met een gerust hart binnenlopen. Dat u overal door gediplomeerde opticiens wordt geholpen, is immers niet meer zo vanzelfsprekend. Die garantie heeft u dus wel bij Foudraine Optiek!

Een uitgebreide brillencollectie

Naast de goede zorg voor uw ogen is natuurlijk uitstraling ook belangrijk. U vindt bij deze opticien dan ook een uitgebreide collectie brillen van de meest vooraanstaande merken. Een bril dragen is in het begin even wennen, maar met een bril die bij uw uitstraling past, zal u zich snel helemaal op uw gemak voelen. U kunt hier tevens terecht voor kwalitatieve computerbrillen en zonnebrillen en sportbrillen op sterkte.

https://foudraineoptiek.nl/

Wanneer heeft u fysiotherapie nodig in Roosendaal?

Er zijn verschillende redenen om fysiotherapie nodig te hebben. Heeft u een verkeerde houding of heeft u pijn aan bepaalde gewrichten? Een fysiotherapeut kan u daar dan bij helpen. Door eerst de oorzaak van uw probleem vast te stellen, komen ze erachter welke behandeling mogelijk voor u kan werken. Denk bij een behandeling aan bijvoorbeeld massages, mobilisaties, oefentherapieën en/of adviezen. Wat voor lichamelijke klachten u ook heeft, een gediplomeerd fysiotherapeut kan u hier mogelijk vanaf helpen door middel van de juiste behandeling. Heeft u ook klachten, maar twijfelt u of u hiervoor bij de fysiotherapeut op de goede plaats bent? Lees dan vooral verder. In dit artikel worden diverse voorbeelden gegeven van veelvoorkomende klachten, waar de fysiotherapeut u graag bij helpt.

Voor welke klachten gaat u naar de fysiotherapeut?

De klachten waarvoor men naar de fysiotherapeut gaat, verschillen natuurlijk per individu. Elk mensenlichaam is namelijk anders. Toch zijn er een aantal zaken waarvoor men geregeld de fysiotherapeut inschakelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Stijfheid
  • Bewegingsbeperking
  • Krachtsvermindering
  • Evenwichtsstoornissen
  • Zwelling van gewrichten
  • Pijn aan spieren, pezen, banden en gewrichten
  • Vermoeidheidsverschijnselen of conditievermindering als gevolg van een andere onderliggende aandoening

Sinds kort wordt een fysiotherapeut ook steeds vaker ingeschakeld voor preventieve taken. Heeft u bijvoorbeeld een baan waarbij u veel fysiek bezig bent? Dan kunt u langsgaan bij de fysiopraktijk voor bijvoorbeeld tilinstructies. Ook een goede zithouding wordt regelmatig bij de fysio besproken.

Hoe kiest u een goede fysiotherapeut?

Woont u in Roosendaal of omgeving en heeft u fysiotherapie nodig? Dan kunt u kiezen tussen diverse praktijken. Bekijk bijvoorbeeld eens de website van Fysiotherapie de Molenbeek, dat gevestigd is in de Ambrozijnberg in Roosendaal. De therapeuten van deze praktijk gebruiken een persoonlijke en professionele aanpak. Zij leveren hoogwaardige kwalitatieve fysiotherapie aan patiënten uit Roosendaal en omgeving. Wat uw klacht ook is, u wordt bij hen van harte welkom geheten.