Wapngo
Image default
Vervoer en transport

Goedkope touringcar huren

Laatst wilden wij een goedkope touringcar huren en dat hebben wij gedaan bij touringcarbedrijf Noot Personenvervoer. Zij zijn in deze regio daar namelijk hartstikke bekend mee! En ik had hen al wel eens rond zien rijden. Niet alleen met touringbussen. Maar ook met leerlingenvervoer en andere soorten vervoer. Zodoende dat ik contact met hen heb opgenomen. Ik zoek voor een activiteit van mijn werk namelijk een bedrijf waar ik kan touringcar huren.

Touringcar huren

Voor een touringcar huren wist ik dus in ieder geval dat ik daarvoor het beste naar Noot Personenvervoer kon gaan. Zij zitten namelijk ook in Ede gevestigd en staan erom bekend dat zij kwalitatief hoogwaardige touringcars hebben voor een goedkopere prijs dan anderen. En ook nog eens met juist gecertificeerde buschauffeurs. Afgestemd op de doelgroep! Dat is voor mij namelijk heel erg belangrijk omdat het hier gaat om inwoners van een bejaardentehuis. En daar dient natuurlijk anders mee omgegaan te worden dan kinderen van een basisschool. Omdat ik met een beperkt budget zit dient het touringcar huren alleen niet te duur te worden. Daarom besloot ik om bij Noot Personenvervoer in ieder geval vrijblijvend een offerte aan te vragen!

En al snel werd ik opgebeld met enkele vragen over hoeveel personen het betreft, waar de reis naartoe dient te gaan en op welke dag het is. Vervolgens kreeg ik een naar mijn mening heel goede offerte opgestuurd waarmee ik akkoord ben gegaan.

De reis

Op de dag van de activiteit stond de touringcar al klaar om de inwoners welkom te heten in de bus. Het was in ieder geval te zien dat de chauffeur inderdaad heel goed met zijn klanten om kon gaan. Daarnaast verliep de busreis ook nog eens heel erg prettig. Echt perfect!

Mocht jij dus een touringcar moeten huren, dan kan ik Noot Personenvervoer echt van harte aanbevelen.

Gerelateerde artikelen

De 5 meest genoemde redenen om te verhuizen

Scooter lease bij Polderscooter

Krimpfolie inpak folie voor elke distributeur!