Wapngo
Image default
Bedrijven

Hosting voor beginners

Hosting voor beginners

Om je website beschikbaar te maken voor bezoekers, heb je naast een domeinnaam ook hosting nodig. Kies voor shared hosting wanneer je voordelige webhosting wilt afnemen. Dit kun je bijvoorbeeld doen wanneer je één website wilt hosten en maar weinig bandbreedte nodig hebt.

 

Shared hosting houdt in dat je een server deelt met meerdere klanten. Je hebt dan beschikking over een gereserveerd deel van de server, dit deel is helemaal voor jou. Vraag bij het afnemen van shared hosting altijd hoeveel bandbreedte je krijgt.

 

Denk je meer ruimte nodig te hebben en kan shared hosting je dat niet bieden? Kies dan voor een eigen server. Je betaald dan wel een aantal euro’s per maand meer, maar je hebt dan tenminste wel genoeg ruimte voor al je bestanden en bezoekers. Dit is vooral aan te raden voor grote blogs en webshops waarbij er veel gebruik wordt gemaakt van foto’s en film.

 

Wil je meer dan één website hosten? Dan kun je altijd beginnen met 7500 MB tot 15000 MB webruimte. Je kunt dan altijd nog uitbreiden naar het allergrootste pakket, maar wellicht dat deze twee tussen pakketten wel voldoende zijn.

 

Goedkope maar goede hosting

Tegenwoordig zijn er tal van aanbieders wanneer het op hosting aankomt. De bekendere webhosting bedrijven zijn vaak enorm duur. Zelf host ik mijn websites bij Indugas hosting. Zij zijn erg goedkoop en hebben goede pakketten met veel ruimte voor een klein bedrag. Ik neem daar het Indu Extra pakket af waarbij ik 7500 MB ruimte heb. Dit kost mij maar 2.69 euro per maand. Persoonlijk vind ik dit een super deal.

 

Wil je nou meer te weten komen over wat hosting precies is, en hoeveel ruimte je ongeveer nodig hebt voor jouw website? Neem dan eens een kijkje op volgende pagina.

 

http://www.indugas.nl