Category Archives: Huishoudelijk

Hoe krasbestendig is een gietvloer?

Tijdens de oriënterende fase van het kiezen van een nieuwe vloer, kun je tegen veel vragen aanlopen. Je wilt immers een mooie, hygiënische, duurzame en vooral sterke vloer hebben, waarbij mogelijke beschadigingen minimaal zijn. Kies dan vooral voor een gietvloer. Maar hoe krasbestendig is een gietvloer dan? Wij vertellen het je graag.

De opbouw van een gietvloer

In principe is een gietvloer een harde vloerbedekking. Dit wil zeggen dat een gietvloer harder is dan tapijt of zeil. De vloer wordt laagje voor laagje aangebracht, vandaar ook de naam gietvloer. De bovenste laag ziet er vervolgens weliswaar hard uit, maar voelt echter zeer aangenaam aan. Om deze reden is de gietvloer ook helaas niet voor de volle 100 % krasbestendig.

Krasbestendigheid van de gietvloer

De bovenste lagen van de gietvloer zijn flexibel en vangen zeker enige krasvorming op. Maar volledig krasbestendig kan deze vloer nooit zijn. Dit komt door de geringe dikte van de bovenste laag. Daarom word je aangeraden om ook bij deze type vloer een vorm van voorzorgsmaatregelen te treffen. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van een vloerglijder onder je meubels. Een goede vloerglijder kun je eenvoudig op het internet vinden.

Het onderhoud van een gietvloer

Het reinigen van een gietvloer is uitermate gemakkelijk door de naadloze aansluiting. Daarnaast heeft een dergelijk vloer in principe al weinig onderhoud nodig, het trekt namelijk nauwelijks vuil en stof aan. Daarnaast is de vloer sterk én waterbestendig, waardoor beschadigingen bij het onderhoud vrijwel niet voorkomen. Na verloop van tijd kan er echter een soort filmlaagje van oud vuil en schoonmaakmiddel ontstaan. Dit lijkt misschien een probleem, maar met behulp van een intensieve reiniging heb je dit zo opgelost.

https://stoeldopshop.nl/pages/vloerglijders
Wapngo

Wanddecoratie voor de woonkamer kopen

Woondecoratie maakt je interieur helemaal af. Een vaas bloemen fleurt de kamer direct op, fotolijsten geven je huis een persoonlijke touch en kaarsen zorgen voor warmte en sfeer. Wanddecoratie voor de woonkamer is daarbij ook onmisvaar. Vaak is alleen het veranderen van een paar woonaccessoires genoeg om je kamer een hele nieuwe uitstraling te geven. Ben je benieuwd uit wat voor soort wanddecoratie voor de woonkamer zijn  allemaal kunt kopen? En wat het beste bij jouw interieur past of welke wanddecoratie voor de woonkamer zijn kan kopen? Lees dan snel verder.

Woonstijlen

Bij iedere woonstijl passen andere accessoires en ook andere wanddecoratie voor de woonkamer. Heb je een basic interieur? Ga dan op zoek naar tijdloze en persoonlijke items die passen  bij de wanddecoratie voor de woonkamer. Een industriële woonstijl vraagt juist om grove en stoere wanddecoratie voor de woonkamer. Bij een romantisch interieur kun je het beste gaan voor pastel kleuren, zachte materialen en brocante accessoires. Hou je meer van modern? Kies dan voor lichte kleuren of een paar opvallende accessoires voor wanddecoratie voor de woonkamer.

Woonaccessoires

Naast wanddecoratie voor de woonkamer is er nog veel andere accessores te bedenken. Glazen stolpen, ladders, fotolijstjes, vazen, kandelaars, dienbladen, ornamenten, dat is allemaal te koop in de winkels en online. Er zijn zoveel soorten woonaccessoires dat het bijna moeilijk wordt om te kiezen. Voorkom dat je huis vol onnodige woonaccessoires staat door jezelf af te vragen waar je het item wilt neerzetten en of het ook daadwerkelijk iets toevoegt aan je interieur. Datzelfde geldt ook voor wanddecoratie voor de woonkamer. Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Laat je dan inspireren door het interieur van anderen.Wapngo

Vliegenoverlast in huis bestrijden

 

Vliegenoverlast in huis

Last van vliegen in huis, dan verlos ik je daar graag van. Vliegen kunnen op heel wat manieren bestreden worden. Eentje daarvan is het voorkomen dat ze binnen komen. Dit kan mogelijk gemaakt worden door horren voor deuren en ramen te plaatsen. Eenmaal gedaan en blijven de muggen toch naar binnenkomen? Dan wordt het tijd voor iets zwaarder geschut.

 

Vliegenvangers in het bestrijden van vliegen

Vliegenvangers kun je zien als investering, je doet er namelijk jaren mee. Het zijn apparaten die goed werken en ervoor zorgen dat een eventuele vliegenoverlast, zo verholpen is.

 

Wat is een vliegenvanger

Een vliegenvanger is vaak een apparaat dat of werkt op elektriciteit of aan de hand van kleefplaten. Sommige apparaten kunnen opgehangen worden, anderen kunnen alleen staand op een platte ondergrond gebruikt worden. Je hebt vliegenvangers die geschikt zijn voor buiten, binnen, kantoren en grote ruimten. Wanneer je opzoek bent naar een apparaat voor buiten, dan kun je kiezen voor de Mozzie muggenvanger. Ben je opzoek naar iets voor op de slaapkamer, kies dan voor een stil apparaat dan werkt met aanzuiging en kleefplaten. Wil je een grote ruimte voorzien, in zo’n geval is een elektrische muggenvanger wel zeer aan te raden. Ook kun je eventueel kiezen voor een vliegenlamp. Deze zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Heb je er bijvoorbeeld eentje nodig voor achter een vitrine in je ijssalon, kies dan voor een discreet design.

 

Meer informatie vind je op www.mozziemuggenvanger.nl

 

http://www.mozziemuggenvanger.nl/wel-geen-insecten-bestrijding-dienst-huren