Wapngo
Image default
Woning en Tuin

Keramag sanitair 4U iCon

Creatieve badkamers met het veelzijdige en combineerbare 4U iCon sanitair van Keramag. Onlangs is de vernieuwde en uitgebreide complete sanitair serie 4U iCon gepresenteerd, een uitgebreid scala aan badkamermeubels die ontworpen zijn door code2design. Vorig jaar had Keramag drie nieuwe trendkleuren ingevoerd voor veelzijdige en combineerbare badkamermeubel elementen. In aanvulling op de hoogglans kleuren “alpine”, “Bourgogne” en “Platinum” zijn nu de afwerkingen “Lava mat”, “houtstructuur Oak Natural” en “Alpine mat” daar aan toegevoegd. De nieuwe kleuren voor corpus, lades en kastdeuren zijn gebaseerd op de huidige trends van matte, donkere tinten evenals visueel gestructureerde meubelelementen met een natuurlijke uitstraling.

Sanitair van Keramag

Het badkamermeubilair is een modulair programma en biedt nu een nog breder scala aan varianten voor de harmonieuze samenstelling van innovatief design concepten. Het vinden van ontwerpoplossingen, variërend van een tijdloze en klassieke ontwerp tot extravagante combinaties van sanitaire objecten en badkamermeubels, is de basis van de 4U iCon collectie van Keramag. Alle meubels zijn ontworpen in de vorm en functie van iconisch sanitair. De ladeblokken, spiegelkasten, hoge kasten, de sideboards en de diverse lichte spiegel elementen en planken bieden niet alleen veel bergruimte maar vormen ook de basis voor ongebruikelijke combinaties van badkamermeubelen en sanitair. Keramag biedt met 4U iCon zeer verschillende interpretaties van een overwegend stedelijke stijl. Naast een tijdloze moderne variant is een net zo individuele als extravagante uitstraling te creëren door het spel met verschillende niveaus, kleuren en vormen. Het badkamermeubel kan op verschillende manieren worden gecombineerd en verbonden, zodat de inrichting en de uitstraling van de badkamer weer nieuwe impuls krijgt.

Badkamerspiegels

Drie verlichte spiegelelementen in 600, 900 en 1.200 mm breed en 750 mm hoogte ronden het aanbod af. De horizontale lichtbalk boven de spiegel kan worden zijdelings worden verplaatst zodat deze een intrigerend accent legt, zeker in combinatie met planchet planken onder de spiegel die soortgelijk worden verplaatst. Naast deze spiegelvarianten beschikt Sani-bouw over een enorm uitgebreid assortiment van badkamerspiegels, inclusief onbeperkte maatwerkmogelijkheden met of zonder verlichting, in de webwinkel.

Bijzonder sanitair

Het Keramag programma van de serie 4U iCon bevat een breed scala van wastafels, wandclosets, staande toiletten en een bidet. Daarnaast zijn er drie douchebakken beschikbaar. Alle wastafels zijn ontworpen in een eenvoudige, tijdloos modern design en worden gekenmerkt door een rechtlijnige buitencontour, organisch vloeiende wasbekkens en ruime afstelplaatsen rondom. De toilet en het bidet bezitten de contour van de binnenzijde van de wastafels en vormen daarmee een tegenwicht aan de strakke externe geometrie van de wastafel. Ook zijn er twee rimfree varianten zonder spoelrand beschikbaar. Het rimfree wandcloset was al in 2012 vanwege zijn hoge kwaliteit, design en functionaliteit beloond met een ‘Plus X Award “. Inmiddels is er ook een duoblok combinatie als rimfree uitvoering toegevoegd aan het sanitair programma 4U iCon van Keramag.

http://www.sani-bouw.nl