Wapngo

Kies voor een particulier verpleeghuis voor zorg op maat

Wanneer uw ouders niet meer zelfstandig kunnen wonen, is er de mogelijkheid om te kiezen voor een particulier verpleeghuis. Hier krijgt u de zorg die u nodig heeft terwijl de leefomgeving zo persoonlijk mogelijk wordt gehouden. U woont in een ruim appartement waar u over veel privacy beschikt. Een particulier verpleeghuis onderscheidt zich door zorg op maat te bieden die zoveel mogelijk is afgestemd op de individuele bewoners. Particuliere ouderenzorg geeft u de garantie dat u de laatste fase van uw leven kunt doorbrengen zoals u dat graag wilt, ook als uw gezondheid te wensen overlaat.

Fraaie appartementen in een prettige omgeving

Als u kiest voor een particulier verpleeghuis dan kiest u voor zorg op niveau. Geen krappe kamer die soms ook nog met een andere bewoner moet worden gedeeld, maar alle ruimte voor een zo persoonlijk mogelijke levenskwaliteit. Particuliere ouderenzorg houdt in dat de bewoners zelf kunnen kiezen of ze op hun kamer verblijven of in de gezamenlijke huiskamer. Ook de maaltijden mogen ofwel gezamenlijk of op de kamer worden genoten. Daarnaast kunnen de bewoners deelnemen aan activiteiten die worden georganiseerd. Uiteraard is er altijd adequate medische zorg aanwezig voor diegenen die dat nodig hebben.

Wilt u ook uw laatste jaren doorbrengen met uitstekende zorg?

Wilt u ervan verzekerd zijn dat u, mocht u niet meer zelfstandig kunnen wonen, kunt rekenen op uitstekende zorg? Neem dan contact op met Compartijn. Zij bieden particuliere ouderenzorg vanuit één van de particuliere verpleeghuizen die zijn gevestigd in Brabant en op enkele andere plaatsen in Nederland. U kunt contact opnemen als u meer informatie wilt over de verpleeghuizen en de zorg die hier kan worden geboden. Op de website staat al veel informatie, en als u vragen heeft kunt u uiteraard contact opnemen.

https://compartijn.nl/home