Laat een ADHD test afnemen bij uw kind en ontvang positieve begeleiding

Merkt u dat uw kind moeite heeft met concentreren, zowel thuis als in de klas? Dan is het verstandig om een ADHD test te laten uitvoeren bij uw kind. Deze stoornis kan vele gevolgen hebben voor uw kind en uw familie. Sommige kinderen hebben het moeilijk op school of hebben een achterstand met hun sociale vaardigheden. Daarom is het belangrijk om deskundige begeleiding te krijgen van een specialist als het ADHD Instituut Roosendaal. Bij een positieve diagnose van de ADHD test, geven zij uw kind individuele begeleiding waarin ze hem of haar praktische vaardigheden leren, maar ook vertellen over de mogelijkheden en beperkingen van een leven met een aandachtstoornis. Er wordt ook begeleiding gegeven in de klas, waarin de leerkracht wordt verteld hoe het best kan worden omgegaan met ADHD.

Professionele ADHD test en begeleiding voor uw kind tot 18 jaar

Een concentratiestoornis kan wel eens een teken zijn van ADHD. Dit heeft grote gevolgen voor de ontwikkeling van uw kind. Zorg daarom dat u zo snel mogelijk een ADHD test gaat doen met uw kind. Als de diagnose van ADHD wordt vastgesteld na een test bij uw kind, geeft een gespecialiseerde organisatie zoals het ADHD Instituut Roosendaal u en uw kind de beste begeleiding op maat. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen hier al terecht voor een ADHD test en begeleiding. Ook oudere kinderen tot 18 jaar worden hier begeleid om hun sociale vaardigheden te ontwikkelen en een leerachterstand te voorkomen. Kies voor ADHD test en begeleiding bij ADHD Instituut Roosendaal.

Een ADHD test voor uw kind om leerachterstand te voorkomen

Krijgt u van de leraar van uw kind regelmatig te horen dat ze snel afgeleid zijn tijdens de les? Of dat uw zoon of dochter moeite heeft met het maken van huiswerk? Merkt u dat uw kind een achterstand heeft op het gebied van sociale vaardigheden? Dan heeft uw zoon of dochter misschien ADHD. Om dit zeker te weten, laat u best een ADHD test doen met uw kind door een professioneel ADHD instituut. U kunt hiervoor terecht bij het ADHD Instituut Roosendaal. Wordt ADHD vastgesteld bij uw kind? Dan biedt het instituut u en uw familie professionele begeleiding en leert het u omgaan met ADHD en wat het betekent voor u.