Wapngo
Image default
Management

Self starting business ideas

Zelf startende onderneming ideeën

 

Muziekles geven

Vanuit huis piano- (of gitaar- of vioolles of zangles) geven is een beproefde manier voor echtgenoten die thuisblijven om wat extra geld te verdienen.

 

Als Lois Griffin het kan, kan elke muzikaal ingestelde ondernemer het ook.

 

Terwijl u kunt leren muzieklessen in-person, heel wat websites ook kunt u de markt uw diensten of zelfs muziekles online. Enkele van de beste opties zijn Live Music Tutor en Neem Lessen.

 

Diverse Home-Based Business Ideeën

Hier zijn nog meer home-based business ideeën die je kunt proberen, hoewel niet alle van hen zal werken voor iedereen.

 

Verhuur een kamer in uw huis

Airbnb, VRBO.com, en Vacasa zijn allemaal voorbeelden van een online marktplaats die verblijfsmogelijkheden regelt tussen een bezoeker en een gastheer.

 

Laten we zeggen dat u een gastenverblijf of een extra slaapkamer heeft. Waarom niet de ruimte lijst op Vrbo en maken dat uw bedrijf? 

 

Wat je kunt vragen per nacht hangt af van het gebied. Hoe meer toeristische de stad en mooi je huis, hoe meer je kunt vragen.

 

Je auto verhuren

Vroeger leek het raar om een logeerkamer te verhuren aan een vreemde, of om in het huis van een vreemde te verblijven als je op vakantie gaat. Dankzij Airbnb en anderen, hebben deze diensten in de gedeelde economie ons laten zien dat het niet zo eng is! 

 

Dus laat me vragen – hoe voel je je over het verhuren van uw auto? 

 

Denk er eens over na. Autoverhuurbedrijven (Enterprise, Avis, Budget, enz.) zijn vreselijk om mee om te gaan en te duur. 

 

Een bedrijf genaamd Turo heeft de industrie verstoord. Mensen in het hele land verdienen geld door hun auto uit te lenen aan vreemden.

 

Als je je auto een paar dagen niet gebruikt, of als je er een over hebt, kun je gewoon lid worden van Turo’s gratis platform, de auto op de lijst zetten, en vragen wat je wilt voor die dag. 

 

Investeer in onroerend goed

Investeren in onroerend goed lijkt misschien meer op een “bijzaak” dan een echte thuiszaak. Na verloop van tijd, echter, is geld verdienen als een verhuurder vanuit het comfort van uw huis een geweldige plek om te beginnen op uw weg naar zelfstandig ondernemerschap.

 

Wil je meedoen aan de actie, maar heb je niet de ervaring of de tijd? Ik adviseer onroerend goed crowdfunding. 

 

Onroerend goed crowdfunding is wanneer beleggers hun geld samenvoegen om vastgoedbeleggingen te kopen. Elk crowdfunding platform is anders. Sommigen richten zich op commercieel onroerend goed, anderen op het flippen van huizen, en weer anderen kopen met de bedoeling om huur te innen op de lange termijn.

 

Mijn gids over hoe te investeren in onroerend goed kan u helpen om te beginnen. 

 

Verkoop uw spullen

Dit business idee klinkt vaag, maar dat is alleen maar omdat het wijd open is voor interpretatie. De basis van het idee is verwant aan het idee hierboven: Mensen winkelen tegenwoordig veel online.

 

Waarom zou u niet degene zijn die hen spullen verkoopt? Hieronder vindt u plaatsen die online verkoop vergemakkelijken. Bedenk echter wel dat u, om er een levensvatbare zaak van te maken, voortdurend moet verkopen. Dus denk groot.

 

Misschien kun je bij lokale kringloop- of antiekwinkels gaan winkelen en de spullen online doorverkopen? Dit idee vereist creativiteit.

 

Gazelle: Verkoop gebruikte elektronica

Worthy: Verkoop verlovingsringen en oude navy

Opruimen: Vergelijkbaar met Gazelle, een marktplaats voor elektronica

Poshmark: Verkoop juwelen, kleding, handtassen, enz.

LetGo: Meubels, auto’s, boeken, computers, enz.

eBay: Maak een winkelprofiel aan en verkoop alles!

Amazon: Verdien geld met het verkopen van spullen die al op Amazon staan.

#45: Investeer in aandelen

Vergelijkbaar met onroerend goed, heeft investeren lang gediend als een manier om de kost te verdienen zonder de baas of kantoor nodig.  

 

Dat gezegd hebbende, investeren is een riskante onderneming (letterlijk) dus ik raad alleen degenen die ervaren zijn en een strategie hebben om dit idee te overwegen. 

 

Gelukkig rekenen veel van de top makelaarskantoren tegenwoordig zelfs geen commissies meer aan. Dit maakt het ongelooflijk betaalbaarder om te beginnen en om uw lange termijn handelskosten tot een minimum te beperken.

 

Start een kindveilig bedrijf

Onze kinderen veilig houden is zo belangrijk, maar de details van hoe dit te doen kunnen verwarrend zijn.

 

Een professioneel bedrijf in kinderbeveiliging is niet duur om op te starten, maar er kunnen wel staatsvoorschriften zijn die u moet volgen. Het is ook een goed idee om in de leer te gaan bij een kinderbeveiliger om het vak te leren.

 

Vuilnis verwijderen

Iedereen die ooit de weinig benijdenswaardige taak heeft gehad om een huis op te ruimen voor de verkoop na het overlijden van de eigenaar weet hoe belangrijk deze taak is.

 

Het verwijderen van rommel kan zo simpel zijn als het wegslepen van ongewenste spullen naar de stortplaats, of het kan zo ingewikkeld zijn als het scheiden van de vuilnis van de schatten en het afhandelen van de daadwerkelijke verkoop van de goederen.

 

Als je hebt gekeken Hoarders voordat, dan weet je hoe essentieel het verwijderen van rommel is. Door uw eigen bedrijf op dit gebied te beginnen, kunt u een stukje van de actie en een deel van de winst krijgen.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/