Category Archives: Sport

Tennis 101

Veel mensen denken dat tennis een hele moderne sport is die nog niet zo lang bestaat. Dit is echter helemaal niet waar. In de middeleeuwen werd er ook al tennis gespeeld. De spelregels waren natuurlijk wel anders. In de allereerste versie van tennis werd er met de blote hand tegen een bekleedde bal geslagen. Later werd er een handschoen aan toegevoegd. In de fase erna werd bij het spelen van tennis een slaghout gebruikt en pas in 1500 werd er een soort racket gebruikt.  

Tennis is een balsport die met twee of vier mensen gespeeld kan worden. Als je één tegen één speelt, speel je een enkelspel. Als je twee tegen twee speelt, speel je een dubbelspel. Vroeger werd tennis vooral op gras gespeeld, maar tegenwoordig bestaan de meeste banen uit gravel. Dit is een rood gemalen baksteen. Gravel wordt veel op de banen gebruikt omdat je minder snel uitglijdt.  

Een tennisracket is een belangrijk middel om tennis te kunnen spelen. In principe heeft elke tennisracket dezelfde vorm, maar wat voor racket je gebruikt heeft een grote invloed op hoe je speelt. Materiaal, gewicht bespanning, grip en balanspunt zijn van grote invloed tijdens het tennisspel. Voor elk type spel en voor elke speler is de perfecte combinatie van eigenschappen te vinden. Wil je een tennisracket kopen? Probeer hem dan eerst goed uit en weet wat je opties zijn. Dit zal voorkomen dat je een miskoop maakt.  

Bij tennis komen er vaak blessures voor. Vooral pols en bovenbeenblessures zijn vaak te zien in het tennisveld. Ook hoor je vaak dingen over mensen met een tennisarm. Dit komt vaak voor bij mensen die hun arm overbelasten. Bij bepaalde bewegingen doet de spieraanhechting op het bot pijn. Het kan verholpen worden door fysiotherapie en oefeningen. Het advies is dan ook om te blijven bewegen ondanks de pijn.

https://www.kctennis.nl

Krachtige full body workout

Wil jij als vrouw graag een wat strakker en meer toned lichaam krijgen dan je nu hebt? Dat was precies mijn wens, dus ben ik gaan verkennen wat mijn opties waren. Van thuistrainingen en zelfs teamsporten tot sportschoolabonnementen en één op één personal training, ik ben niets uit de weg gegaan tijdens mijn zoektocht naar de perfecte oplossing voor mij.

Ik was best bereid wat geld neer te leggen als ik daarmee de perfecte manier zou vinden om op een leuke en doeltreffende manier te sporten en aan mijn lichaam te werken. Aangezien ik al snel tot de conclusie kwam dat ik in m’n eentje niet de discipline heb om thuis zelfstandig te sporten en dan al snel opgeef, dwong ik mezelf om me te begeven tussen andere sporters om mezelf zo te motiveren en vooral: niet op te geven.

Een teamsport paste nu eigenlijk niet helemaal bij mijn leven i.v.m. de verplichtingen op vaste dagen, dus die optie viel ook af. Conclusie: ik moest naar een plek waar meer mensen sporten, maar ik kon ook wel de motivatie van een ander gebruiken. De keuze viel daarom op personal training, maar dan wel met een leuke twist: ik koos voor personal boxing bij Movement Club Amersfoort.

Waarom personal boxing?

Toen ik me intussen naast de verschillende opties om te sporten ook meer was gaan verdiepen in de verschillende trainingsvormen, kwam ik erachter wat ik eigenlijk met mijn lichaam wilde bereiken en de personal boxing trainingen bij Movement Club sloten daar perfect bij aan.

Ik was op zoek naar een trainingscombinatie tussen interval, cardio en herstel. Ondanks dat het me wat spannend leek, had ik daarnaast wel de wens om ook met gewichten aan de slag te gaan, omdat ik wel vaker gehoord en gelezen had dat krachttraining (mits je het bijhoudt) effectiever is in resultaat dan cardio. Mijn doel is met name spieropbouw en mijn lichaam strakker trainen en tonen.

De personal boxing lessen zijn hiervoor absoluut perfect! Boksen is namelijk een echte full body workout. Je gebruikt al je spiergroepen en traint deze ook gelijk hard #winwin. Een bijkomend voordeel is de mentale rust die het boksen mij geeft. Ik raad personal boxing dan ook absoluut aan!

Wat het persoonlijke trainingsaspect dan nog als voordeel heeft? De totale focus waarin je terecht kunt komen tijdens boxing. Ik boks recreatief, zonder competitie-element, maar ik haal er wel onwijs veel voldoening uit en ben helemaal zen na een training. De fantastische personal trainers van Movement Club Amersfoort zorgen hiervoor, want alleen had ik dit nooit kunnen bereiken.

Dankzij de personal boxing trainingen kan ik mij zelfs beter concentreren op werk, puur omdat ik in de avond mijn hoofd helemaal leeg weet te maken tijdens de bokstraining.

Movement Club Amersfoort: meer dan een sportschool

Als je nog een sportcentrum in Amersfoort zoekt waar je voor veel verschillende sporten en fitness terecht kunt, dan raad ik je Movement Club Amersfoort zeker weten aan. Naast mijn bokstraining van een specialistische bokstrainer kan ik ook mijn energie kwijt in het krachthonk. En aangezien ik mij helemaal op mijn gemak voel bij Movement Club, is daar gelukkig ook niks spannends aan ;).

Movement Club biedt verder persoonlijke begeleiding op het gebied van sporten, coaching en fysiotherapie. Check het zelf eens en wie weet ben je net zo enthousiast als ik!

http://www.personaltrainerclub.nl/

Personal Trainer Ede zoeken

Laatst zocht ik een personal trainer Ede en vond ik Van Schaik Personal Training. En ik las daar op de website dat het wat minder is gericht op flink spiermassa opbouwen (iets wat ik namelijk liever niet wil), maar echt op een gezondere manier leven! Gezond afvallen dus! En daar kon een personal trainer van Van Schaik Personal Training uit Ede perfect bij helpen, las ik. In dit artikel vertel ik graag hoe alles is verlopen en hoe het tot zover gaat met afvallen.

Van Schaik als personal trainer Ede

Ik zocht dus naar een personal trainer Ede en kwam zodoende uit bij de website van Van Schaik Personal Training. Hen kwam ik namelijk tegen op het internet. Ik heb namelijk geen idee voor welke personal trainer ik moest kiezen en ken er ook geen uit Ede. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken. Omdat zijn verhaal heel erg goed klonk, met het afvallen op een gezonde manier etc., besloot ik naar hem toe te bellen om een afspraak te maken.

Een vriendelijk klinkend persoon nam de telefoon op, om vervolgens enthousiast te reageren toen ik zei dat ik op zoek ben naar een personal trainer Ede en dat ik op die manier bij hem uit ben gekomen. Ook hij stelde voor om inderdaad een afspraak in te plannen en daar de doelstellingen te gaan bespreken.

Naar Van Schaik Personal Training

Op de afgesproken dag ben ik dus naar Van Schaik Personal Training toe gegaan. En heb ik mijn doelstelling verteld. Het hoofddoel was om af te gaan vallen. En dan op een gezonde manier. Door te sporten dus! Vervolgens heeft hij een voorbeeld van een andere klant laten zitten met een heel schema. En dat vond ik er heel erg goed en professioneel uit zien.

We zijn dus begonnen met de personal training. En inmiddels ben ik al flink wat kilo’s’ kwijt. Een echte aanrader!

Met sjaal bedrukken wordt reclame maken met een voetbalsjaal mogelijk

Ideale mogelijkheden om reclame te maken met een voetbalsjaal: hoe wordt dit mogelijk gemaakt? Door sjaal bedrukken kunt u een sjaal voorzien van al uw wensen met bijvoorbeeld uw eigen product of dienst op de sjaal. Vrijwel alle patronen en kleuren kunnen in een voetbalsjaal worden verwerkt. Door gebruik te maken van de beste materialen en modernste technieken is tegenwoordig vrijwel alles mogelijk wanneer het aankomt op het design van een voetbalsjaal. Wat dacht u van uw bedrijfslogo verwerkt in een sjaal, of bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam? Kiest u voor sjaal bedrukken door een professionele partij dan behoort dit en meer allemaal tot de mogelijkheden.

Sjaal bedrukken: gemakkelijk en snel online de voetbalsjaal design aanleveren

Een sjaal bedrukken: denkt u erover een voetbalsjaal voor u op maat te laten maken, dan zijn er online vele specialisten te vinden die u hierbij graag van dienst zijn. Vaak is het mogelijk uw design direct digitaal aan te leveren via de website van het bedrijf. Op deze manier kan een sjaal bedrukken of het laten maken van uw eigen voetbalsjaal vlot worden geregeld. Bent u zelf niet zo creatief? Veel bedrijven die sjaals bedrukken beschikken over een creatief team dat graag met u meedenkt. Grote kans dat u samen tot een ontwerp komt dat geheel aan uw wensen voldoet.

Voetbalsjaal of andere sjaal bedrukken? Van een slogan tot aan afbeelding

Een sjaal bedrukken, zoals een voetbalsjaal, biedt mogelijkheden. Niet alleen voor een bedrijf, maar ook voor supportersverenigingen, sportverenigingen en eigen elke partij die iets persoonlijks op een sjaal wil bedrukken. Of er nu voor een slogan of een foto wordt gekozen, of er nu een standaard ontwerp mogelijk is of dat een klant zelf een ontwerp aanbiedt aan de bedrukker, er zijn vele mogelijkheden. De klant levert het aan, het creatieve team van de bedrukker bekijkt de voetbalsjaal of een ander model en bespreekt de mogelijkheden. Middels een offerte op maat weet de klant precies wat de mogelijkheden zijn. Een sjaal bedrukken op een originele manier is dus altijd mogelijk!

 

http://www.breigigant.com/

Sjaal bedrukken: de kosten van een persoonlijke voetbalsjaal

Sjaal bedrukken: om een voetbalsjaal te laten bedrukken en te personaliseren, zijn er online vele mogelijkheden. Echter is het ook in deze gevallen fijn om vooraf te weten wat het kostenplaatje inhoudt. Bij de meeste bedrijven is het mogelijk om een prijsopgave aan te vragen. Breigigant brengt geen kosten in rekening voor het maken van het ontwerp, het instellen van de machines en rekent ook geen aanmaakkosten. Daarnaast is verzenden gratis en levert het bedrijf snel binnen heel Europa. Daarmee is Breigigant de goedkoopste van de Benelux. Goed om te weten!

Voetbalsjaal of andere sjaal bedrukken? Van een slogan tot aan afbeelding

Een sjaal bedrukken, zoals een voetbalsjaal, biedt mogelijkheden. Niet alleen voor een bedrijf, maar ook voor supportersverenigingen, sportverenigingen en eigen elke partij die iets persoonlijks op een sjaal wil bedrukken. Of er nu voor een slogan of een foto wordt gekozen, of er nu een standaard ontwerp mogelijk is of dat een klant zelf een ontwerp aanbiedt aan de bedrukker, er zijn vele mogelijkheden. De klant levert het aan, het creatieve team van de bedrukker bekijkt de voetbalsjaal of een ander model en bespreekt de mogelijkheden. Middels een offerte op maat weet de klant precies wat de mogelijkheden zijn. Een sjaal bedrukken op een originele manier is dus altijd mogelijk!

Sjaal bedrukken: eenvoudig en snel online het ontwerp aanleveren voor uw voetbalsjaal

Een sjaal bedrukken: denkt u erover een voetbalsjaal voor u op maat te laten maken, dan zijn er online vele specialisten te vinden die u hierbij graag van dienst zijn. Vaak is het mogelijk uw design direct digitaal aan te leveren via de website van het bedrijf. Op deze manier kan een sjaal bedrukken of het laten maken van uw eigen voetbalsjaal vlot worden geregeld. Bent u zelf niet zo creatief? Veel bedrijven die sjaals bedrukken beschikken over een creatief team dat graag met u meedenkt. Grote kans dat u samen tot een ontwerp komt dat geheel aan uw wensen voldoet.

 

http://www.breigigant.com/