Wapngo
Image default
Bedrijven

Steigerhout- en steigerbuis meubels

Steigerhout is een veelgehoorde term en wordt dan ook steeds populairder. Een authentieke en ‘oude’ uitstraling die je huis heel erg kan opfleuren. Steigerhout is bovendien robuust en ook nog eens duurzaam. Je kunt het dan ook op veel verschillende manieren toepassen. Zo ook in de vorm van allerlei soorten meubels.

Karakteristiek

Een meubelstuk gemaakt van steigerhout in combinatie met een frame gemaakt van gegalvaniseerd staal (ook wel steigerbuizen genoemd) staat erg sfeervol in huis, mede door de karakteristieke en robuuste uitstraling. Steigerbuis meubels zijn vaak uniek, aangezien er veelal sprake is van handgemaakte meubelstukken. Doordat de materialen zeer stevig zijn, kunnen de meubels goed tegen een stootje en zijn ze prima intensief te gebruiken. De meubelen zijn eigentijds en creëren een landelijke en stoere sfeer. Dit komt doordat steigerbuis meubels gecombineerd worden met bijvoorbeeld douglashout of eikenhout (naast steigerhout uiteraard).

De beste kwaliteit

Steigerbuizen zijn gemaakt van zulk stevig materiaal, dat ze ook gebruikt kunnen worden voor allerlei creaties buiten. Je kunt er dus zowel binnenshuis als in je tuin lang plezier van hebben! De meubels zitten goed in elkaar, doordat de steigerbuizen en de koppelingen stevig vastgeklemd zitten aan elkaar. Zo krijg je de allermooiste en meest robuuste producten!

Tuinmeubelen

Tegenwoordig is die ouderwetse look mateloos populair en mede daarom is steigerhout in combinatie met steigerbuizen dé ideale combinatie voor je tuin. Creëer een landelijke uitstraling met steigerbuis tuinmeubelen. Ga je voor steigerhout, dan heb je de keuze uit verschillende soorten afwerkingen en kleuren, zoals geschaafd steigerhout in een blauwe kleur. Ga voor de afwerking en kleur die jij het mooiste vindt! Je kunt ook gaan voor een andere houtsoort, zoals eikenhout bijvoorbeeld. Eikenhout meubels zijn zeer duurzaam en heel stevig. Eikenhout heeft veel nerven en kleuren, waardoor het heel natuurlijk oogt. Het is tevens slijtvast.

https://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/steigerbuis-meubels/