Verschillende behandelingen bij de specialist in fysiotherapie in Breda

Heeft u al langere tijd last van uw rug, knie of enkel? Kom er dan eindelijk vanaf bij Fysiotherapie Bredero in Breda! Deze specialist biedt verschillende behandelmogelijkheden, zoals kinderfysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Ieder persoon en ieder lichaam is anders en daarom wordt uw behandeling op maat voor u gemaakt. Heeft u een blessure? Dan is een Medical Taping behandeling misschien iets voor u. Met een spierknoop helpt de fysiotherapeut u graag door middel van Dry Needling, waarbij de spieren worden aangeprikt, waardoor ze gaan ontspannen. Bij deze specialist kunt u ook zonder afspraak terecht tijdens het dagelijkse inloopspreekuur.

Ook voor kinderen is fysiotherapie in Breda een oplossing

Wanneer uw kind ergens last van heeft, dan is dat vervelend voor u en voor uw kind. Fysiotherapie Bredero in Breda heeft een gespecialiseerde kinderfysiotherapeut in dienst. Deze heeft zich gespecialiseerd in het bewegend functioneren van kinderen tussen de 0 en 16 jaar. De specialist houdt een intakegesprek, zodat precies duidelijk wordt wat de lichamelijke klachten zijn. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld die past bij de situatie van uw kind. Heeft uw kind chronische klachten? Dan duurt de behandeling vaak wat langer. Bij zuigelingen komt het vaak voor dat zij kampen met motorische problemen. Deze worden door met fysiotherapie in Breda vaak verholpen door middel van adviezen. Als uw kind wat ouder is en een verkeerde houding heeft aangeleerd, kan dit ook voor lichamelijke klachten zorgen. Een kinderfysiotherapeut helpt u hierbij!

Met fysiotherapie in Breda worden uw lichamelijke klachten verminderd

Heeft u last van uw nek of rug? Of heeft u tijdens een voetbalwedstrijd een blessure opgelopen? Waar u ook last van heeft, u wilt snel van uw klachten af. Voor de specialist in Breda komt u langs bij Fysiotherapie Bredero. Zij bieden verschillende mogelijkheden voor een behandeling. Er wordt zorgvuldig gekeken naar uw klachten en op basis daarvan wordt een passend behandelplan gemaakt. Elke behandeling wordt op maat gemaakt zodat u snel van uw klachten af bent. U krijgt de persoonlijke begeleiding die u verdient! Heeft uw kind lichamelijke klachten? Fysiotherapie Bredero beschikt ook over een kinderfysiotherapeut. Voor een blessure of andere sport gerelateerde klachten wordt er sportfysiotherapie overwogen. Een ding is zeker, uw lichamelijke klachten worden door deze specialist verminderd.