Category Archives: Vervoer en transport

Wapngo

De 5 meest genoemde redenen om te verhuizen

De kans is groot dat je gedurende je hele leven een paar keer zult verhuizen. In tegenstelling tot vroeger blijven we geen decennia lang op dezelfde plek wonen en verhuizen we gemiddeld eens per tien jaar. Dat geldt uiteraard niet voor iedereen. Zo blijven we langer op dezelfde plek wonen naar mate we ouder worden en verhuizen jongeren juist relatief vaak. De redenen om te verhuizen lopen sterk uiteen, maar toch kunnen we de vijf belangrijkste argumenten om van woonplek te veranderen opnoemen.

De ouderlijke woning verlaten

De meest genoemde reden om te verhuizen is vooral van toepassing op starters. Je bent jong en dus komt het onvermijdelijke moment dat je de vleugels wilt uitslaan. Dat heeft niet altijd te maken met de wens om op eigen benen te staan, een studie kan ook een goede reden zijn om op jonge leeftijd op zoek te gaan naar woonruimte. Het vinden van die eerste woning is overigens niet altijd aan een bepaalde leeftijd gebonden. Nog steeds is het zo dat een aanzienlijke groep jongeren wacht met het verlaten van de ouderlijke woning. Vaak heeft dit te maken met het toekomstperspectief en zal men pas gaan verhuizen bij het vinden van een goede baan. 

Een andere baan

Het zit in onze natuur om onze maatschappelijke positie te willen verbeteren. In tegenstelling tot vroeger veranderen we steeds sneller van baan en dus ook van woonlocatie. In veel gevallen zal een nieuwe werkgever het ook waarderen als je in de buurt van je werk woont, al was het alleen maar vanwege de reistijd. Heb je eindelijk de ideale baan gevonden, dan zul je ook eerder geneigd zijn om te gaan verhuizen.

Groter willen wonen

De wens om groter te kunnen wonen is een andere reden die vaak wordt genoemd. Uit een onderzoek van de Vereniging Eigen Huis blijkt juist dat het verkrijgen van een grotere woning een veel genoemde reden is voor een verhuizing. Op zich is dat logisch als je kijkt naar de gemiddelde levensloop. Als je een relatie hebt ontstaat vanzelf de behoefte aan meer woonruimte. Dat speelt zeker ook een rol als er kinderen zijn. Ook als er sprake is van ruimere financiële mogelijkheden, bijvoorbeeld na het vinden van een beter betaalde baan, kan de keuze voor een grotere woning voor de hand liggen.

Meer privacy en wooncomfort

Het leven in de stad kan aantrekkelijk zijn als jong bent. Je hebt alles bij de hand en mogelijk wonen ook je vrienden en collega’s in de buurt. Wordt je wat ouder, dan veranderen vaak ook de woonwensen. In veel gevallen stel je dan juist prijs op meer rust en privacy. Een woning buiten de stad of in een wijk buiten het stadscentrum kan dan een aantrekkelijke optie zijn. In veel gevallen let je dan ook op het wooncomfort. Het leven in de stad is misschien prettig, maar het vinden van een woning met een mooi aangelegde tuin is vaak een hele uitdaging. Een ander argument om juist het drukke stadcentrum te verlaten is de druk op de woningmarkt. In veel gevallen is een woning buiten de stad juist een stuk goedkoper en krijg je per saldo meer waar voor je geld.

Kleiner willen wonen

Als je ouder wordt en de kinderen zelfstandig wonen ga je wellicht ook nadenken over een kleinere woning. Zo’n ruime woning kan prettig zijn, maar vaak is het verre van praktisch. Naar mate je ouder wordt is het traplopen ook niet meer je grootste hobby en dus is de kans groot dat je liever in een appartement wil wonen. Dat heeft zo zijn voordelen. Afgezien van het beperkte onderhoud zijn de meeste voorzieningen op loopafstand aanwezig. Denk aan een supermarkt, een huisarts of een winkelcentrum. De leeftijd kan dus een grote rol spelen bij de beslissing om te gaan verhuizen. In die situatie zal je ook eerder op zoek gaan naar een bedrijf wat de verhuizing op een professionele manier kan verzorgen. Verhuisbedrijf Snelle Jongens uit Den Haag is dan ook de aangewezen onderneming om zo’n verhuizing naar volle tevredenheid te regelen. Ga direct naar de website van Verhuisbedrijf Snelle Jongens voor meer informatie.

Wapngo

Groepsvervoer naar schiphol

Groepsvervoer naar Schiphol of elders

Ons bedrijf Schipholtaxi.Pro  verzorgt veelal persoonlijke taxiritten van en/of naar Schiphol. Deze wagens worden niet gedeeld met ‘vreemden’. Maar ben je nu met meer mensen die allen vervoerd moeten worden, dan spreken we van groepsvervoer. Bijvoorbeeld naar het vliegveld, of naar een congres. Ook dan kunnen wij jou helpen en de groep op hoog niveau ophalen en wegbrengen. Onze luxe taxibussen kunnen acht passagiers tegelijk vervoeren, en worden tevens als zakelijk vervoer ingezet. Elke passagier heeft voldoende ruimte ter beschikking, er kan zelfs gemakkelijk met een laptop worden gewerkt.

 

Meetingpoint op Schiphol voor taxi

Gasten welke tegelijkertijd aankomen op Schiphol kunnen zo snel en op een luxe manier opgehaald worden. De route kan vooraf met ons doorgenomen worden. Alles is mogelijk. Op Schiphol zelf kunnen mensen door de taxichauffeur opgewacht worden bij de gate. Alleen adviseren wij het duidelijke Meetingpoint in de centrale Schipholhal. Jouw gasten kunnen hiervoor gemakkelijk de bordjes volgen, vanuit elke aankomsthal ze ook arriveren. En dit adviseren wij omdat er nogal eens een wijziging is met de gates. Als jouw bezoek dan geen taxichauffeur treft, dan zorgt dit automatisch onnodig voor verwarring.

 

Onze taxichauffeurs en –chauffeuses

Je kan altijd rekenen op een nette en zeer ervaren taxibestuurder. Enkelen hebben zelfs de speciale opleiding tot directiechauffeur gevolgd. Heb jij speciale chauffeursdiensten nodig, dan laat dit ons weten. Wij denken graag mee. Veelal worden chauffeursdiensten zakelijk ingezet. Voor als er bijvoorbeeld niet meer gereden mag worden na het nuttigen van alcohol. De eigen auto wordt zo toch naar huis gebracht en is de volgende dag gelijk beschikbaar. Bedrijven mogen gebruik maken van onze taxiservice en betalen op rekening, zodat bijvoorbeeld jouw gasten buiten de betalingen blijven.

 

Voordelen van een zakelijke taxi

Er zijn meerdere voordelen van zakelijk vervoer. Het betekent dat je ontspannen kan reizen. Je hebt geen parkeerproblemen. De chauffeur staat altijd op elke gewenste tijd voor je klaar. Het vervoer is luxe en representatief. Je kan eventueel alcohol nuttigen, want je hoeft zelf niet te rijden. Gasten kunnen stijlvol worden ontvangen. Betalingen mogen achteraf. Allerlei extra services zijn mogelijk. En deze voordelige manier van vervoer is niet alleen mogelijk voor en naar Schiphol, maar voor elke plaats in Nederland.

 

Wapngo

Krimpfolie inpak folie voor elke distributeur!

Krimpfolie lijkt veel op het alledaagse voorwerp wat in onze keukenla ligt vershoudfolie oftewel plastic folie, maar is toch een beetje anders. Krimpfolie wordt voornamelijk gebruikt bij het transporteren van goederen en om het te beschermen tegen stoffen van buitenaf. En ook is het een beschermlaag tegen gevaren van buitenaf die het product kunnen laten beschadigen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het inpakken met krimpfolie. Vliegtuigen, boten, voedsel, hele pallets noem maar op alles kan worden ingepakt met krimpfolie. het inpakken kan zowel handmatig als machinaal gedaan worden. Vaak is het zo dat kleine producten handmatig worden inpakt en grote voorwerpen en producten machinaal gedaan worden, je bent natuurlijk super lang bezig met het inpakken van een vliegtuig als dit handmatig moet worden gebeurd. Krimpfolie is op een rol gewikkelde vaak transparant kleurige folie, maar is ook verkrijgbaar in andere kleuren als wit, groen, roze, rood, zwart, donker en licht blauw. Ook is het in verschillende maten verkrijgbaar vaak zit er minimaal wel 300 meter folie op een rol gewikkeld alleen de breedte wisselt vaak. Krimpfolie heet zo omdat als je de folie gaat verhitten met een daarvoor speciaal apparaat, de folie zich dan naar het product gaat vormen en dus goed is verpakt. Als je in de supermarkt kijkt zie je ook wel eens groene en fruit die zo goed ingepakt zitten met een transparante folie dat je dat thuis niet kan nadoen ook dit is krimpfolie. thuis hebben we plastic folie in de keukenla liggen, dit verschilt dan toch nog wel een beetje met de krimpfolie. de plastic folie is puur om het product tijdelijk even af te sluiten tegen afvalstoffen van buitenaf en om het wat langer te kunnen bewaren daarna moet het plastic gewoon weer worden weggegooid in de afvalcontainer. Draag dus altijd de juiste werkschoenen

 

De transparante krimpfolie kan ook wel eens gebruikt worden met knutselen of voor de hobby, hiermee kunnen ze bijvoorbeeld tekeningen inpakken met krimpfolie dan verhitten ze deze en past hij zich aan de vorm van de tekening en is het eigenlijk gewoon geplastificeerd. Zo kan het tegen eventueel de regen als het een sleutelhanger is geworden. De krimpolie wordt dus ook wel voor kinderen gebruikt om hun creaties te kunnen beschermen tegen de regen en afvalstoffen van buitenaf dan kan er zo een glas drinken op de tekening vallen zonder dat deze kapot is geraakt. Krimpfolie is dus voor allerlei doeleinden geschikt.

https://www.pbmkampioen.nl
Wapngo

Goedkope touringcar huren

Laatst wilden wij een goedkope touringcar huren en dat hebben wij gedaan bij touringcarbedrijf Noot Personenvervoer. Zij zijn in deze regio daar namelijk hartstikke bekend mee! En ik had hen al wel eens rond zien rijden. Niet alleen met touringbussen. Maar ook met leerlingenvervoer en andere soorten vervoer. Zodoende dat ik contact met hen heb opgenomen. Ik zoek voor een activiteit van mijn werk namelijk een bedrijf waar ik kan touringcar huren.

Touringcar huren

Voor een touringcar huren wist ik dus in ieder geval dat ik daarvoor het beste naar Noot Personenvervoer kon gaan. Zij zitten namelijk ook in Ede gevestigd en staan erom bekend dat zij kwalitatief hoogwaardige touringcars hebben voor een goedkopere prijs dan anderen. En ook nog eens met juist gecertificeerde buschauffeurs. Afgestemd op de doelgroep! Dat is voor mij namelijk heel erg belangrijk omdat het hier gaat om inwoners van een bejaardentehuis. En daar dient natuurlijk anders mee omgegaan te worden dan kinderen van een basisschool. Omdat ik met een beperkt budget zit dient het touringcar huren alleen niet te duur te worden. Daarom besloot ik om bij Noot Personenvervoer in ieder geval vrijblijvend een offerte aan te vragen!

En al snel werd ik opgebeld met enkele vragen over hoeveel personen het betreft, waar de reis naartoe dient te gaan en op welke dag het is. Vervolgens kreeg ik een naar mijn mening heel goede offerte opgestuurd waarmee ik akkoord ben gegaan.

De reis

Op de dag van de activiteit stond de touringcar al klaar om de inwoners welkom te heten in de bus. Het was in ieder geval te zien dat de chauffeur inderdaad heel goed met zijn klanten om kon gaan. Daarnaast verliep de busreis ook nog eens heel erg prettig. Echt perfect!

Mocht jij dus een touringcar moeten huren, dan kan ik Noot Personenvervoer echt van harte aanbevelen.

Wapngo

Scooter lease bij Polderscooter

Recent ging ik een scooter leasen bij Polderscooter. Ik zou namelijk graag een scooter willen leasen. Dit omdat ik nog niet zoveel geld wil uitgeven om in een keer een scooter voor zo’n €1000,- te kopen. Maar er wel graag eentje wil hebben. Ik ga namelijk stage lopen. En dat is te ver weg om te fietsen. En met het openbaar vervoer is het ook niet gemakkelijk te bereiken. Daarom heb ik besloten om er eentje te gaan leasen. Maar waar moet ik dat doen? Ik heb daar namelijk nog geen ervaring mee. En heb dus geen ervaring waar ik dat het beste kan laten doen. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken.

Scooter lease

Ik ging dus zoeken op scooter lease. En al snel kwam ik de website van Polderscooter tegen. Daar las ik dat zij heel goedkoop aan scooter lease doen. Al vanaf €8,- per maand! Die prijzen lagen in ieder geval lager dan bij menig andere scooter leasebedrijven. Zodoende dat ik dus naar het assortiment van Polderscooter ben gaan kijken. En dat bleek hartstikke breed te zijn! Al snel kwam ik een hele leuk Vespa tegen. Die ook nog geen eens zo heel duur was! Ik heb dan ook besloten om die te gaan leasen. Met een redelijk hoog eerste bedrag heb ik mij verzekerd van een lage prijs per maand voor het leasen van de scooter.

Scooter bezorgd

En al twee werkdagen later werd de scooter die ik had geleasd thuis bij mij bezorgd. Ideaal dus! Ik kan iedereen die een scooter wilt maar er nog niet genoeg geld voor heeft om die direct te kopen, aanbevelen om er eentje te leasen bij Polderscooter.nl!

Klik hieronder op de link voor de website van hun. Ken jij nog een goed leasebedrijf? Laat dat dan in een reactie weten.

Wapngo

De strappingmachine: een korte introductie

In de industrie is het verpakken van producten, voedingsmiddelen en bouwmaterialen een continuproces. Om ervoor te zorgen dat dit proces zo goed mogelijk verloopt, is men steeds bezig het proces van het verpakken van producten, voedingsmiddelen en bouwmaterialen te verbeteren. Door het proces te verbeteren, kan er namelijk kostenbesparing gerealiseerd worden en wordt er bovendien duurzamer verpakt door minder materialen te gebruiken.

Het realiseren van een kostenbesparing en een duurzame oplossing voor het verpakken van voorwerpen, gebeurt niet zomaar. Om dit mogelijk te maken, zijn er verschillende hulpmiddelen nodig. Eén van deze hulpmiddelen, betreft de strappingmachine. Wat dit precies voor machine is en hoe u deze machine voor uw bedrijf kunt bestellen, leest u in dit artikel. Door de informatie in dit artikel door te lezen, kunt u eenvoudig bepalen of deze machine wellicht interessant is voor uw bedrijf en hoe u de beste machine kunt aanschaffen.

Wat is een strappingmachine?

Een strappingmachine is een machine die gebruikt wordt om producten met elkaar samen te binden. Het samenbinden van losse voorwerpen wordt ook wel inbinden genoemd en dit heeft een positieve invloed op het verpak- en transportproces van de industrie. Zo is het verpakken en vervoeren van voorwerpen niet alleen goedkoper door de producten met elkaar samen te binden, maar is het bovendien duurzamer en gemakkelijker in het transport van de voorwerpen. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer bedrijven in de industrie een strappingmachine aanschaffen, want de aanschaf van deze machine brengt simpelweg vele voordelen met zich mee.

De aanschaf van de juiste machine

Er zijn vele verschillende soorten machines voor het inbinden van voorwerpen op de markt. Welke machine het beste bij u past, is afhankelijk van de materialen die u moet verpakken, de doelen die u wil bereiken met de aanschaf van de machine, die snelheid die u wenst te bereiken met het verpakken van de voorwerpen en de industrie waarin uw bedrijf actief is.

Vindt u het lastig om de juiste machine te vinden in het grote aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij adviseren u graag over de perfecte machine voor uw bedrijf. Door ons advies in te winnen bij het bestellen van een machine, weet u zeker dat u de juiste machine bestelt en optimaal kunt profiteren van de voordelen van deze praktische machine.

http://vddriftverpakking.nl/verpakkingsmachines/strapping-bundelmachine/