Category Archives: Vervoer en transport

Keurmerkverhuizer.nl verhuizen zonder zorgen.

Het verhuizen van senioren daar dragen wij van Keurmerkverhuizer.nl zorg voor. 

Als het om verhuizen van senioren in Rotterdam gaat, komt er nog heel wat bij kijken. Oudere mensen hebben dan al gauw het gevoel dat bij het verlaten van hun oude vertrouwde omgeving hun leefgewoonten drastisch veranderd gaat worden. Ouderen hebben vaak een sterke band met hun oude leefomgeving.Terwijl dit met de juiste voorbereiding een aangename overgang kan zijn. Een verhuizing is ook voor de meesten mensen een ingrijpende gebeurtenis. De deur van je oude woning voor de laatste keer achter je sluiten is als het dichtslaan van een boek wat uit is. Veel senioren verhuizen vaak omdat ze nog maar met z’n tweeën zijn of er is partner weggevallen waardoor het huis te groot is geworden. Wij als gerenommeerd verhuisbedrijf dragen er zorg voor dat de hele verhuizing aangenaam voor U zal verlopen. 

U gaat naar een nieuwe leefomgeving? Hoe alvast voor te bereiden. 

Het is misschien prettig om alvast kennis te maken met Uw nieuwe woonomgeving. Misschien gaat U naar een bejaardentehuis of een serviceflat en zou het plezierig zijn wat U in Uw nieuwe woonomgeving kunt verwachten. Breng van tevoren een bezoek aan Uw nieuwe leefomgeving en vraag een kennismakingsgesprek aan. Zodat U een beeld krijgt van de sfeer en mogelijkheden. In verband met het woonklaar opleveren van een woonruimte in verzorgings of verpleeghuis dient men een periode in te plannen van ongeveer 6 à 7 dagen. Wij van Keurmerkverhuizer.nl staan 24 uur 7 dagen per week voor U klaar met onze gespecialiseerde verhuisservice in Rotterdam

Het opleveren van Uw oude woning zitten vaak verplichtingen aan vast. 

Houd U er rekening mee dat Uw oude woning van gemeente of woningcorporatie schoon opgeleverd moet worden. Doet U dat niet dan kunnen er enorme kosten voor U in rekening gebracht worden. Wij van Keurmerkverhuizer.nl kunnen die zorg voor U uit handen nemen zodat U niet voor verrassingen komt te staan. Wij zijn gespecialiseerd in het netjes opleveren van Uw oude woning. Ook als U een koopwoning heeft met in overleg van Uw makelaar maken de woning verkoop klaar.

Het moment is daar, U gaat naar Uw nieuwe woning. 

De intrek in Uw nieuwe seniorenwoning betekent meestal een kleinere woonruimte. Dat betekent dat U niet al Uw spullen of grote meubels kan meenemen. Wij doen in goed overleg met U het afvoeren van Uw niet meer bruikbare meubels of spullen. U moet door onvoorziene omstandigheden, leeftijd of ouderdomsgebreken verhuizen naar een woning die bij past dan kunt de gemaakte kosten declareren inclusief de bijkomende werkzaamheden bij de gemeente. Voor U een zware last is voor ons een peulenschil bij Keurmerkverhuizer.nl

http://www.keurmerkverhuizer.nl/

Groepsvervoer naar schiphol

Groepsvervoer naar Schiphol of elders

Ons bedrijf Schipholtaxi.Pro  verzorgt veelal persoonlijke taxiritten van en/of naar Schiphol. Deze wagens worden niet gedeeld met ‘vreemden’. Maar ben je nu met meer mensen die allen vervoerd moeten worden, dan spreken we van groepsvervoer. Bijvoorbeeld naar het vliegveld, of naar een congres. Ook dan kunnen wij jou helpen en de groep op hoog niveau ophalen en wegbrengen. Onze luxe taxibussen kunnen acht passagiers tegelijk vervoeren, en worden tevens als zakelijk vervoer ingezet. Elke passagier heeft voldoende ruimte ter beschikking, er kan zelfs gemakkelijk met een laptop worden gewerkt.

 

Meetingpoint op Schiphol voor taxi

Gasten welke tegelijkertijd aankomen op Schiphol kunnen zo snel en op een luxe manier opgehaald worden. De route kan vooraf met ons doorgenomen worden. Alles is mogelijk. Op Schiphol zelf kunnen mensen door de taxichauffeur opgewacht worden bij de gate. Alleen adviseren wij het duidelijke Meetingpoint in de centrale Schipholhal. Jouw gasten kunnen hiervoor gemakkelijk de bordjes volgen, vanuit elke aankomsthal ze ook arriveren. En dit adviseren wij omdat er nogal eens een wijziging is met de gates. Als jouw bezoek dan geen taxichauffeur treft, dan zorgt dit automatisch onnodig voor verwarring.

 

Onze taxichauffeurs en –chauffeuses

Je kan altijd rekenen op een nette en zeer ervaren taxibestuurder. Enkelen hebben zelfs de speciale opleiding tot directiechauffeur gevolgd. Heb jij speciale chauffeursdiensten nodig, dan laat dit ons weten. Wij denken graag mee. Veelal worden chauffeursdiensten zakelijk ingezet. Voor als er bijvoorbeeld niet meer gereden mag worden na het nuttigen van alcohol. De eigen auto wordt zo toch naar huis gebracht en is de volgende dag gelijk beschikbaar. Bedrijven mogen gebruik maken van onze taxiservice en betalen op rekening, zodat bijvoorbeeld jouw gasten buiten de betalingen blijven.

 

Voordelen van een zakelijke taxi

Er zijn meerdere voordelen van zakelijk vervoer. Het betekent dat je ontspannen kan reizen. Je hebt geen parkeerproblemen. De chauffeur staat altijd op elke gewenste tijd voor je klaar. Het vervoer is luxe en representatief. Je kan eventueel alcohol nuttigen, want je hoeft zelf niet te rijden. Gasten kunnen stijlvol worden ontvangen. Betalingen mogen achteraf. Allerlei extra services zijn mogelijk. En deze voordelige manier van vervoer is niet alleen mogelijk voor en naar Schiphol, maar voor elke plaats in Nederland.

 

Krimpfolie inpak folie voor elke distributeur!

Krimpfolie lijkt veel op het alledaagse voorwerp wat in onze keukenla ligt vershoudfolie oftewel plastic folie, maar is toch een beetje anders. Krimpfolie wordt voornamelijk gebruikt bij het transporteren van goederen en om het te beschermen tegen stoffen van buitenaf. En ook is het een beschermlaag tegen gevaren van buitenaf die het product kunnen laten beschadigen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het inpakken met krimpfolie. Vliegtuigen, boten, voedsel, hele pallets noem maar op alles kan worden ingepakt met krimpfolie. het inpakken kan zowel handmatig als machinaal gedaan worden. Vaak is het zo dat kleine producten handmatig worden inpakt en grote voorwerpen en producten machinaal gedaan worden, je bent natuurlijk super lang bezig met het inpakken van een vliegtuig als dit handmatig moet worden gebeurd. Krimpfolie is op een rol gewikkelde vaak transparant kleurige folie, maar is ook verkrijgbaar in andere kleuren als wit, groen, roze, rood, zwart, donker en licht blauw. Ook is het in verschillende maten verkrijgbaar vaak zit er minimaal wel 300 meter folie op een rol gewikkeld alleen de breedte wisselt vaak. Krimpfolie heet zo omdat als je de folie gaat verhitten met een daarvoor speciaal apparaat, de folie zich dan naar het product gaat vormen en dus goed is verpakt. Als je in de supermarkt kijkt zie je ook wel eens groene en fruit die zo goed ingepakt zitten met een transparante folie dat je dat thuis niet kan nadoen ook dit is krimpfolie. thuis hebben we plastic folie in de keukenla liggen, dit verschilt dan toch nog wel een beetje met de krimpfolie. de plastic folie is puur om het product tijdelijk even af te sluiten tegen afvalstoffen van buitenaf en om het wat langer te kunnen bewaren daarna moet het plastic gewoon weer worden weggegooid in de afvalcontainer. Draag dus altijd de juiste werkschoenen

 

De transparante krimpfolie kan ook wel eens gebruikt worden met knutselen of voor de hobby, hiermee kunnen ze bijvoorbeeld tekeningen inpakken met krimpfolie dan verhitten ze deze en past hij zich aan de vorm van de tekening en is het eigenlijk gewoon geplastificeerd. Zo kan het tegen eventueel de regen als het een sleutelhanger is geworden. De krimpolie wordt dus ook wel voor kinderen gebruikt om hun creaties te kunnen beschermen tegen de regen en afvalstoffen van buitenaf dan kan er zo een glas drinken op de tekening vallen zonder dat deze kapot is geraakt. Krimpfolie is dus voor allerlei doeleinden geschikt.

https://www.pbmkampioen.nl

Laat u adviseren over de juiste autobanden

Autobanden: bij de specialist vindt u altijd wat u nodig heeft. Bij Pneus Online vindt u veel verschillende soorten autobanden van toonaangevende merken. Wij beschikken over de grote bandenmerken, zoals Michelin, Goodyear, Continental, Pirelli en nog veel meer. Ook de minder bekende merken verkopen wij tegen scherpe prijzen. Deze banden bieden wel de nodige extra veiligheid op de weg, zoals extra grip. Of u nu op zoek bent naar 4 x 4 banden of juist een enkele winterband zoekt, bij Pneus Online vindt u het in haar uitgebreide assortiment. We beschikken over wel 8 miljoen verschillende autobanden. Wij hebben ook vele soorten banden direct op voorraad, waardoor een snelle levering is gegarandeerd.

Voordelen nieuwe autobanden

Waarom zou u nieuwe autobanden aanschaffen bij Pneus Online en laten monteren? Wat zijn daar de voordelen van? Allereerst is het duidelijk dat het de veiligheid tijdens het rijden aanzienlijk vergroot. Versleten banden hebben veel minder grip op de weg en vergroten de kans op een klapband. Nieuwe autobanden zorgen dus voor een betere wegligging, verhoogde veiligheid en een beter rijgedrag mits de banden een juiste bandenspanning hebben. Als u kiest voor all weather banden, dan krijgt u nog extra voordeel. U hoeft dus geen aparte set winterbanden aan te schaffen en u hoeft niet elk seizoen weer banden te laten verwisselen.

Complete autobanden kopen

Als u op zoek bent naar autobanden, dan kunt u deze ook compleet bestellen bij Pneus Online. Zo kunt u ze inclusief velgen bestellen en per 4. Een complete bandenset kunt u tegen scherpe prijzen bestellen bij ons. Zelfs sneeuwkettingen behoren tot de mogelijkheden. Wij doen er alles aan om uw rijcomfort en –veiligheid te vergroten. Door de ruime keuze en scherpe prijzen vindt u bij ons altijd wel autobanden die u nodig heeft. Wilt u liever één enkele band of twee banden bestellen? Ook dat is mogelijk bij Pneus Online.

http://www.banden-pneus-online.nl/

Goedkope touringcar huren

Laatst wilden wij een goedkope touringcar huren en dat hebben wij gedaan bij touringcarbedrijf Noot Personenvervoer. Zij zijn in deze regio daar namelijk hartstikke bekend mee! En ik had hen al wel eens rond zien rijden. Niet alleen met touringbussen. Maar ook met leerlingenvervoer en andere soorten vervoer. Zodoende dat ik contact met hen heb opgenomen. Ik zoek voor een activiteit van mijn werk namelijk een bedrijf waar ik kan touringcar huren.

Touringcar huren

Voor een touringcar huren wist ik dus in ieder geval dat ik daarvoor het beste naar Noot Personenvervoer kon gaan. Zij zitten namelijk ook in Ede gevestigd en staan erom bekend dat zij kwalitatief hoogwaardige touringcars hebben voor een goedkopere prijs dan anderen. En ook nog eens met juist gecertificeerde buschauffeurs. Afgestemd op de doelgroep! Dat is voor mij namelijk heel erg belangrijk omdat het hier gaat om inwoners van een bejaardentehuis. En daar dient natuurlijk anders mee omgegaan te worden dan kinderen van een basisschool. Omdat ik met een beperkt budget zit dient het touringcar huren alleen niet te duur te worden. Daarom besloot ik om bij Noot Personenvervoer in ieder geval vrijblijvend een offerte aan te vragen!

En al snel werd ik opgebeld met enkele vragen over hoeveel personen het betreft, waar de reis naartoe dient te gaan en op welke dag het is. Vervolgens kreeg ik een naar mijn mening heel goede offerte opgestuurd waarmee ik akkoord ben gegaan.

De reis

Op de dag van de activiteit stond de touringcar al klaar om de inwoners welkom te heten in de bus. Het was in ieder geval te zien dat de chauffeur inderdaad heel goed met zijn klanten om kon gaan. Daarnaast verliep de busreis ook nog eens heel erg prettig. Echt perfect!

Mocht jij dus een touringcar moeten huren, dan kan ik Noot Personenvervoer echt van harte aanbevelen.

Scooter lease bij Polderscooter

Recent ging ik een scooter leasen bij Polderscooter. Ik zou namelijk graag een scooter willen leasen. Dit omdat ik nog niet zoveel geld wil uitgeven om in een keer een scooter voor zo’n €1000,- te kopen. Maar er wel graag eentje wil hebben. Ik ga namelijk stage lopen. En dat is te ver weg om te fietsen. En met het openbaar vervoer is het ook niet gemakkelijk te bereiken. Daarom heb ik besloten om er eentje te gaan leasen. Maar waar moet ik dat doen? Ik heb daar namelijk nog geen ervaring mee. En heb dus geen ervaring waar ik dat het beste kan laten doen. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken.

Scooter lease

Ik ging dus zoeken op scooter lease. En al snel kwam ik de website van Polderscooter tegen. Daar las ik dat zij heel goedkoop aan scooter lease doen. Al vanaf €8,- per maand! Die prijzen lagen in ieder geval lager dan bij menig andere scooter leasebedrijven. Zodoende dat ik dus naar het assortiment van Polderscooter ben gaan kijken. En dat bleek hartstikke breed te zijn! Al snel kwam ik een hele leuk Vespa tegen. Die ook nog geen eens zo heel duur was! Ik heb dan ook besloten om die te gaan leasen. Met een redelijk hoog eerste bedrag heb ik mij verzekerd van een lage prijs per maand voor het leasen van de scooter.

Scooter bezorgd

En al twee werkdagen later werd de scooter die ik had geleasd thuis bij mij bezorgd. Ideaal dus! Ik kan iedereen die een scooter wilt maar er nog niet genoeg geld voor heeft om die direct te kopen, aanbevelen om er eentje te leasen bij Polderscooter.nl!

Klik hieronder op de link voor de website van hun. Ken jij nog een goed leasebedrijf? Laat dat dan in een reactie weten.

De strappingmachine: een korte introductie

In de industrie is het verpakken van producten, voedingsmiddelen en bouwmaterialen een continuproces. Om ervoor te zorgen dat dit proces zo goed mogelijk verloopt, is men steeds bezig het proces van het verpakken van producten, voedingsmiddelen en bouwmaterialen te verbeteren. Door het proces te verbeteren, kan er namelijk kostenbesparing gerealiseerd worden en wordt er bovendien duurzamer verpakt door minder materialen te gebruiken.

Het realiseren van een kostenbesparing en een duurzame oplossing voor het verpakken van voorwerpen, gebeurt niet zomaar. Om dit mogelijk te maken, zijn er verschillende hulpmiddelen nodig. Eén van deze hulpmiddelen, betreft de strappingmachine. Wat dit precies voor machine is en hoe u deze machine voor uw bedrijf kunt bestellen, leest u in dit artikel. Door de informatie in dit artikel door te lezen, kunt u eenvoudig bepalen of deze machine wellicht interessant is voor uw bedrijf en hoe u de beste machine kunt aanschaffen.

Wat is een strappingmachine?

Een strappingmachine is een machine die gebruikt wordt om producten met elkaar samen te binden. Het samenbinden van losse voorwerpen wordt ook wel inbinden genoemd en dit heeft een positieve invloed op het verpak- en transportproces van de industrie. Zo is het verpakken en vervoeren van voorwerpen niet alleen goedkoper door de producten met elkaar samen te binden, maar is het bovendien duurzamer en gemakkelijker in het transport van de voorwerpen. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer bedrijven in de industrie een strappingmachine aanschaffen, want de aanschaf van deze machine brengt simpelweg vele voordelen met zich mee.

De aanschaf van de juiste machine

Er zijn vele verschillende soorten machines voor het inbinden van voorwerpen op de markt. Welke machine het beste bij u past, is afhankelijk van de materialen die u moet verpakken, de doelen die u wil bereiken met de aanschaf van de machine, die snelheid die u wenst te bereiken met het verpakken van de voorwerpen en de industrie waarin uw bedrijf actief is.

Vindt u het lastig om de juiste machine te vinden in het grote aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij adviseren u graag over de perfecte machine voor uw bedrijf. Door ons advies in te winnen bij het bestellen van een machine, weet u zeker dat u de juiste machine bestelt en optimaal kunt profiteren van de voordelen van deze praktische machine.

http://vddriftverpakking.nl/verpakkingsmachines/strapping-bundelmachine/