Wapngo
Image default
Aanbiedingen

Oog make-up trends en tips om donkere kringen te verminderen

Oog make-up trends en tips om donkere kringen te verminderen

Onze ogen zijn een van de meest prominente kenmerken van ons gezicht, daarom is het belangrijk om ze op de juiste manier te benadrukken. Hier zijn enkele van de belangrijkste oog make-up trends van dit moment en hoe je deze kunt toepassen:

Langere wimpers met Melite Eye Lash Serum

Lange, volle wimpers zijn altijd een trend en worden nog beter met het gebruik van Melite Eye Lash Serum. Dit serum bevat een unieke formule van actieve ingrediënten die de groei en dikte van je wimpers stimuleren. Het resultaat is binnen enkele weken al zichtbaar en het serum is geschikt voor zowel wimperextensies als natuurlijke wimpers. Je kunt het serum ’s nachts aanbrengen op je wimpers en het vervolgens laten inwerken terwijl je slaapt.

Subtiele smokey eyes

Een subtiele smokey eye is een eeuwige favoriet. Kies voor neutrale tinten zoals bruin of taupe en blend deze in elkaar voor een zachte smokey look. Breng eyeliner aan langs de onderste wimperrand en gebruik vervolgens een oogschaduwkwastje om de lijn licht te vervagen. Vervolgens breng je de oogschaduw aan over het hele ooglid en blend je deze naar boven toe voor een zachte smokey look.

Grafische eyeliner

Een andere trend die terugkomt is een grafische eyeliner. Dit jaar mag je helemaal los gaan met verschillende vormen en kleuren. Ga voor een fel blauwe of paarse eyeliner en wees creatief met de vorm. Of je nu gaat voor een gepunte wing, of een geometrisch ontwerp, het belangrijkste is dat je experimenteert en plezier hebt.

Feestelijke glitter oogmake-up

Feestelijke glitter oogmake-up past perfect bij de feestdagen. Je kunt kiezen voor subtiele glittertjes op de binnenste ooghoek of een opvallende glitter oogschaduw voor een trendy feestlook. Breng een beetje vaseline aan op je oogleden voor een betere hechting van de glitter en gebruik een primer om ervoor te zorgen dat je make-up langer blijft zitten.

Donkere kringen verminderen met Skinlight creme

Donkere kringen onder de ogen zijn een veelvoorkomend probleem, vooral als je niet genoeg slaap krijgt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om deze kringen te verminderen. Een van de meest effectieve oplossingen is het gebruik van Skinlight creme. Dit is een natuurlijke crème die de huid lichter maakt en je helpt om van die vervelende kringen af te komen. Het belangrijkste ingrediënt van Skinlight creme is arbutine, dat op natuurlijke wijze de melanineproductie in de huid remt. Breng de crème aan onder je ogen, ’s ochtends en ’s avonds voor het beste resultaat.

Oogmake-up verwijderen

Het is uiterst belangrijk om je oogmake-up elke avond te verwijderen om infecties en irritaties te voorkomen. Gebruik een zachte make-up reiniger om je oog make-up te verwijderen en voorkom dat je in je ogen wrijft. Als je gevoelige ogen hebt, vertrouw dan op een milde make-up remover of een crème in plaats van make-up doekjes.

Conclusie

Of je nu gaat voor subtiele smokey eyes, grafische eyeliner of glitter oogmake-up, er zit altijd een oog make-up trend bij die bij jou past. Vergeet niet om gebruik te maken van Melite Eye Lash Serum voor langere wimpers en Skinlight crème om donkere kringen te verminderen. Het is belangrijk om je oog make-up te verwijderen voordat je gaat slapen en zo irritatie en infecties te voorkomen. Pas deze tips toe en blijf trendy!