Category Archives: Webdesign

Wapngo

Linkbuilding vergroot de zoekmachine optimalisatie waarde van uw website

De zoekmachine optimalisatie methode linkbuilding is het plaatsen van links die verwijzen naar uw website. Het resultaat hiervan is dat uw website hoger gepositioneerd zal worden in Google. Uw hoogwaardige website zal niet gevonden worden als het een paar posities onder uw concurrentie staat. Dit betekent dat andere websites op gelijke trefwoorden gevonden worden. Om te concurreren en uw positie in Google te laten stijgen, zal u dus gebruik moeten maken van linkbuilding. Met linkbuilding Eindhoven wordt uw online vindbaarheid doordat uw zoekmachine optimalisatie waarde vergroot.

Het gebruik van linkbuilding om gevonden te worden
Strategische linkbuilding is een onderdeel van online marketing. Is de content die u plaatst relevant voor uw bezoekers? Dan zullen de links op externe websites verwijzen naar de verwachtingen van uw bezoekers. Deze links via websites van derden worden backlinks genoemd. Zorg naast links plaatsen op externe websites ook voor het plaatsen van interne links op uw eigen website. Als dit strategisch door de linkbuilding specialist wordt gedaan zal er een structuur ontstaan. Google begrijpt deze structuur en zal uw website een hogere waarde geven. Deze waarde bepaalt uiteindelijk de positie van uw website in het zoekresultaat van de zoekmachine. SEO teksten die worden geschreven door SEO-specialisten worden met backlinks aangelegd die verwijzen naar uw website. Deze teksten kunnen ook op blogs geplaatst worden zodat bepaalde doelgroepen met de interesse doorverwezen worden.

Waarom linkbuilding uitbesteden werkt
Houdt er wel rekening mee dat de links alleen werken als ze relevant zijn en de externe websites ook van hoogwaardige kwaliteit zijn. Bij linkbuilding gaat kwaliteit boven kwantiteit. Links zijn dus niet misleidend of marketinggericht, maar uniek, informatief en divers. Om dit allemaal waar te maken zal het enige tijd in beslag nemen. Maar het kan u zeker veel tijd en geld besparen. Houd in uw achterhoofd dat het doel is om meer bezoekers te trekken en het goed is voor de SEO waarde van uw website. Linkbuilding bepaalt bijna voor 50% uw positie in Google. Om zelf voor nodige naamsbekendheid te zorgen, kunt u ook gebruikmaken van social media platformen. Facebook en Instagram bewijzen een positieve bron te kunnen zijn om de vindbaarheid van uw bedrijf te vergroten. In principe doet u dit door links en hashtags te verwijzen naar uw website.

De SEO waarde van uw website hoog houden
De vindbaarheid van uw website is zo makkelijk nog niet met concurrentie die ook gebruikmaakt van linkbuilding. Ook zij willen uiteraard de SEO waarde van hun website vergroten. Om hier bovenuit te blijven komen, zult u gebruik moeten blijven maken van linkbuilding. Houdt door middel van Google Analytics in de gaten hoe uw bezoekers reageren en hoeveel bezoekers u heeft op maandelijkse basis. Mocht het zo zijn dat u gezakt bent in Google, dan weet u dat u weer gebruik moet maken van linkbuilding. Het is een blijvend proces wat u aan specialisten over kunt laten.

Wapngo

Wat kost een website laten maken?

Laatste stelde ik mij de vraag hoeveel het kost om een website te laten maken. En bij SiteToGo bleek dat een vaste prijs van €450,- te zijn! Maar er zijn zo veel webdesign bureau’s die allerlei verschillende prijzen aanhouden. Bij eentje betaal je zelfs duizenden euro’s, terwijl die er niet eens beter uit ziet en is dan degene van SiteToGo. Dat ondervond ik zelf namelijk. Ik werd gelinkt aan een website bouwer die dat namelijk voor dat vele geld maakt. Vervolgens ben ik gelukkig om voorbeelden van zijn gemaakte werk gaan vragen. Zodoende kwam ik erachter, toen ik op het internet ben gaan zoeken naar een ander webdesign bureau, dat de websites van SiteToGo veel mooier zijn. Echter vroeg ik mij wel af waarom zij de kosten dan zo laag kunnen houden. Daarom heb ik contact met hen opgenomen.

SiteToGo

Ik belde SiteToGo dus op en kreeg direct de juiste persoon aan de lijn. Ik stelde vervolgens de vraag hoe het kon dat hun verkoopprijs zo laag lag. Dat bleek te komen doordat zij gebruik maken van vaste ontwerpen. Die zijn dus helemaal maatwerk ontworpen. Maar worden vervolgens vele malen hergebruikt. Maar op zo’n manier dat je het nauwelijks meer terug kunt zien. Alleen een beetje aan de indeling. Omdat ik benieuwd was naar de ontwerpen die zij hebben gemaakt, vroeg ik ernaar. Vervolgens vroeg de medewerker of dat ik op de website zat en dan even naar de website voorbeelden wou gaan. Daar zag ik de meest mooie websites staan!

Maandelijkse kosten

Die €450,- is alleen voor het laten maken van de website. Vervolgens komen er nog kosten bij voor bijvoorbeeld de hosting, een e-mailadres met de bedrijfsnaam als domeinnaam, toegang tot het webbeheersysteem etc.

Inmiddels is de website bouwer begonnen met het maken van de website. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.
Ga naar www.sitetogo.nl voor de mogelijkheden voor jouw website.