Category Archives: Winkelen

Wapngo

Soorten winkel displays

In deze blog leggen we je uit wat voor verschillende winkel displays er zijn en waarom het een goed idee is om zelf een te ontwerpen. Winkel displays komen in allerlei verschillende soorten en maten. Zo zijn er Toonbank displays die worden voornamelijk in winkels gebruikt om bezoekers een impuls aankoop te laten doen. Een Eiland display is van elke richting toegankelijk door de consument. Een vloerdisplay staat zoals de naam al zegt op vloer en is vaak volledig gevuld met producten en tot slot heb je ook schap displays, deze displays zijn verwerkt in de schappen van de winkel.

Eigen winkeldisplays maken

Een winkel display laten maken wordt steeds populairder.  Je kan vaak geld besparen door zelf de display te maken. Zo ben je zelf creatief bezig en kan je zelf de lengte, grootte, vorm en stijl van de display maken. Omdat je de displays zelf ontwerpt ontstaat er een uniek ontwerp, waardoor je display nog meer opvalt. Je kan dit ook vaak in overleg met een creatieve experts van een bedrijf, die houden rekening met jouw budget en wensen.

Waarom een winkel display maken?

Een winkel display is een opvallende en effectieve manier om producten te laten opvallen. Door dit goed te doen kan je de verkoop van producten stimuleren. Stel je heb een bedrijf wat armbanden en kettingen verkoopt. Als deze producten allemaal los en door elkaar in een bak zitten, ziet dat er niet aantrekkelijk uit en stimuleert dat natuurlijk ook niet aan om iets te kopen. Het kan ook effectief zijn om een bepaald thema aan de display te maken. Stel je verkoop armbanden met turquoise edelstenen. Kies er dan voor in de display deze kleuren ook terug te laten komen.

https://endlessbranding.com/winkel-display/
Wapngo

Whiskey karaf voor op het dressoir.

Whiskey glazen zijn natuurlijk hartstikke leuk om even uit te drinken met een paar vrienden. Alleen soms heb je weleens een fles whisky die iets extra’s verdient. Een whiskey karaf voor op het dressoir zou bijvoorbeeld prachtig staan. Je kan hierin jouw dure fles whisky inschenken en er iedere dag naar kijken. Natuurlijk mag je ook een paar glaasjes voor jezelf inschenken. In de Whiskey Glazen Shop verkopen we exclusieve whisky glazen. Dit zijn glazen die je niet in de winkel tegenkomt. We importeren ze namelijk zelf uit Boheems Tsjechië. Nog een pluspuntje naast dat de glazen uniek zijn is dat we dus ook een whiskey karaf verkopen.

Whiskey karaf gemaakt uit puur Boheems kristalglas.

Als je bij ons een whiskey karaf bestelt, dan moet je niet denken aan dat flut spul. We hebben alleen Boheems kristalglas van een degelijke kwaliteit. De hoge kwaliteit van het glas is één van de grootste pluspunten. Naast de hoge kwaliteit zien ze er ook nog eens prachtig uit. Zet er een lamp op en je ziet ze glitteren in het licht. De whiskey karaffen worden als een echte giftset verpakt in een blauwe box. Je kan ze zo prima cadeau geven aan een relatie of familielid.

Whiskey karaf online bestellen.

Wil jij graag een whiskey karaf online bestellen? Geen probleem je kan dit online doen via onze webshop. Het enige wat je hoeft te doen is nog een karaf met whiskey glazen uitzoeken. Dit kan vrij lastig zijn want de keuze is groot en je gaat natuurlijk geen twee karaffen op het dressoir neerzetten. Laat je inspireren door de unieke designs die voorbijkomen tussen onze online whiskey glazen.

http://www.whiskeyglazenshop.nl
Wapngo

Muziek op vinyl bestellen

Ondanks het feit dat er nog heel weinig platen op vinyl worden uitgebracht, weten de echte kenners dat muziek het beste op vinyl kan worden afgespeeld. Op deze manier komt het geluid namelijk echt binnen en muziek hoort gewoonweg altijd op vinyl te worden uitgebracht. Echter wordt er hedendaags enorm veel muziek gedownload en zie je steeds meer vinyl platen winkels uit de stad verdwijnen en moet u nog echt gaan zoeken wilt u deze vinden. Echter kunt u dus hedendaags de vinyl platen gemakkelijk online kopen bij Vinyl-LP.com

 

MEER INFORMATIE OVER DÉ ONLINE AABIEDER

Wilt u meer informatie over de Vinyl-LP en alle lp’s die zij aanbieden? Neem dan vandaag nog een kijkje op de website en laat u verrassen!

http://www.vinyl-lp.com