Category Archives: Winkelen

Wapngo

Whiskey karaf voor op het dressoir.

Whiskey glazen zijn natuurlijk hartstikke leuk om even uit te drinken met een paar vrienden. Alleen soms heb je weleens een fles whisky die iets extra’s verdient. Een whiskey karaf voor op het dressoir zou bijvoorbeeld prachtig staan. Je kan hierin jouw dure fles whisky inschenken en er iedere dag naar kijken. Natuurlijk mag je ook een paar glaasjes voor jezelf inschenken. In de Whiskey Glazen Shop verkopen we exclusieve whisky glazen. Dit zijn glazen die je niet in de winkel tegenkomt. We importeren ze namelijk zelf uit Boheems Tsjechië. Nog een pluspuntje naast dat de glazen uniek zijn is dat we dus ook een whiskey karaf verkopen.

Whiskey karaf gemaakt uit puur Boheems kristalglas.

Als je bij ons een whiskey karaf bestelt, dan moet je niet denken aan dat flut spul. We hebben alleen Boheems kristalglas van een degelijke kwaliteit. De hoge kwaliteit van het glas is één van de grootste pluspunten. Naast de hoge kwaliteit zien ze er ook nog eens prachtig uit. Zet er een lamp op en je ziet ze glitteren in het licht. De whiskey karaffen worden als een echte giftset verpakt in een blauwe box. Je kan ze zo prima cadeau geven aan een relatie of familielid.

Whiskey karaf online bestellen.

Wil jij graag een whiskey karaf online bestellen? Geen probleem je kan dit online doen via onze webshop. Het enige wat je hoeft te doen is nog een karaf met whiskey glazen uitzoeken. Dit kan vrij lastig zijn want de keuze is groot en je gaat natuurlijk geen twee karaffen op het dressoir neerzetten. Laat je inspireren door de unieke designs die voorbijkomen tussen onze online whiskey glazen.

http://www.whiskeyglazenshop.nl
Wapngo

Muziek op vinyl bestellen

Ondanks het feit dat er nog heel weinig platen op vinyl worden uitgebracht, weten de echte kenners dat muziek het beste op vinyl kan worden afgespeeld. Op deze manier komt het geluid namelijk echt binnen en muziek hoort gewoonweg altijd op vinyl te worden uitgebracht. Echter wordt er hedendaags enorm veel muziek gedownload en zie je steeds meer vinyl platen winkels uit de stad verdwijnen en moet u nog echt gaan zoeken wilt u deze vinden. Echter kunt u dus hedendaags de vinyl platen gemakkelijk online kopen bij Vinyl-LP.com

 

MEER INFORMATIE OVER DÉ ONLINE AABIEDER

Wilt u meer informatie over de Vinyl-LP en alle lp’s die zij aanbieden? Neem dan vandaag nog een kijkje op de website en laat u verrassen!

http://www.vinyl-lp.com