Category Archives: Woning en Tuin

Verhuizen naar Hoorn? Schaken verhuisbedrijf Hoorn in!

Na maanden naar uitkijken is het dan eindelijk zo ver: de verhuizing naar je nieuwe woning in Hoorn is eindelijk zo ver. Houd er rekening mee dat een verhuisdag voor veel mensen veel ellende meebrengt. Je moet op zo veel dingen letten en daarbij komt er het schouwen met zware meubels ook nog eens bij. Veel mensen zijn dan ook blij dat het er op zit. Wil je al deze ellende voorkomen? Schakel dan verhuisbedrijf Hoorn in. Zij nemen al deze stress voor je uit handen.

Voordelen van verhuisbedrijf Hoorn

Uiteraard kan je flink besparen op je verhuizing door alles zelf te doen en te regelen. Maar houd er rekening mee dat dit een zware dag (of meerdere dagen) wordt. Hoe groter je huis, hoe meer (zware) spullen je hebt. Met name de bank en servieskasten kunnen loodzwaar zijn. Als je zelf niet beschikking hebt over een vrachtwagentje of busje, dan die je deze te huren. Let er dan op dat deze groot genoeg is voor je grote meubels. Het is natuurlijk erg verveld als blijkt dat je bankstel helemaal niet in je gehuurde busje past! Dit kan je voorkomen door verhuisbedrijf Hoorn in te schakelen. Zij hebben de juiste materialen en voertuigen ter beschikking voor een soepele verhuizing.

Waar moet je op letten tijdens de verhuisdag?

Begin ruim van te voren met alles in gereedheid te brengen. Ga stevige dozen verzamelen en pak al spullen in die je niet meer nodig hebt. Ruim de zolder op en breng spullen naar de stort die je niet wilt. Heb je jonge kinderen? Zorg dat ze tijdens de verhuizing ergens terecht kunnen. Je wilt niet dat ze in de weg lopen terwijl jij met loodzware spullen loopt. Ook alle losse onderdelen en zware dozen kunnen gevaarlijk zijn voor kleine kinderen.

https://www.verhuismeesters.com/verhuisbedrijf-hoorn/

Glazenwasser Helmond: voor het beste resultaat

Het is niemand zijn favoriete klusje: glazenwassen. Je kan er nog zo enthousiast mee beginnen, als de ruiten eenmaal droog zijn zakt de moed je vaak in de schoenen. Strepen op je ruiten is het laatste dat je wilt hebben. Al helemaal als het over je bedrijfspand gaat. Want dit ziet er alles behalve professioneel uit natuurlijk. Dus bespaar de tijd en de moeite en huur de glazenwasser Helmond in voor het beste resultaat.

Waarom glazenwasser Helmond?

Zelf de ramen van je bedrijfspand gaan wassen is natuurlijk een mogelijkheid. Houd er wel rekening mee dat dit enorm veel tijd kost. Deze tijd wil je waarschijnlijk liever ergens anders voor gebruiken. Je hebt nog veel administratie liggen dat ook nog allemaal weggewerkt moet worden. En het ligt natuurlijk aan de grootte van je pand en je ruiten, maar als je zelf de glazen gaat wassen kan dit al makkelijk een dagtaak worden. Ga daarom voor een glazenwasser en bespaar je de tijd en moeite.

 

Altijd schone ruiten met glazenwasser Helmond

Een goede eerste indruk is belangrijk en dat geldt ook zeker voor je bedrijfspand. Dit is vaak het eerste dat je klanten zien en een goede indruk maken is het halve werk. Zorg dus dat je ruiten schoon zijn en er geen strepen op zitten. De glazenwasser Helmond zorgt er voor dat de ruiten van je pand blinken en er geen vuiltje meer te vinden is. Hij is de beste in zijn vak en strepen op je ruiten behoort dan ook vanaf nu tot de verleden tijd.

https://schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/glazenwasser-helmond/
Wapngo

Los uw interieur problemen op met Interieurontwerp Den Bosch.

Interieurontwerp Den Bosch helpt u af van al uw interieur problemen. Heeft u ook geen idee waar u moet beginnen met het inrichten van uw huis en bent u ten einde raad? Interieurontwerp Den Bosch helpt u graag om van uw huis een thuis te maken. Veel kleur of niet, het is maar wat uw smaak is. Bent u het niet eens met uw partner en heeft u een totaal verschillende smaak op het gebied van interieur en inrichting? Maakt u zich dan niet druk Interieurontwerp Den Bosch zal ervoor zorgen dat alles precies naar uw wens is zodat u zich eindelijk thuis voelt in uw huis. Een interieur is persoonlijke smaak en daarom zal eerst uw smaak in kaart worden gebracht en op basis daarvan wordt uw interieur samengesteld.

Is een Interieurontwerp Den Bosch wel de moeite waard?

Interieurontwerp Den Bosch is zeker de moeite waard. Naar aanleiding van een gesprek met u over uw smaak en persoonlijke voorkeuren zal de specialist van binnenhuisarchitect in Amersfoort aan de slag gaan met verschillende stijlen die ervoor zullen zorgen dat uw huis ingericht wordt naar uw smaak en behoeften. U heeft volledige inspraak en hoeft dus niet bang te zijn dat de architect maar zijn of haar eigen gang gaat. De werknemers van Interieurontwerp Den Bosch zijn gespecialiseerd in het luisteren naar de klant en zo het ideale huis te visualiseren om zo de klant een fijn en warm thuis te bezorgen. Wie wil er nou niet een compleet huis dat perfect bij elkaar aansluit en waar iedereen zich fijn en op zijn gemak voelt? Interieurontwerp Den Bosch is de perfecte keuze voor u. Zorg ervoor dat u zich weer fijn voelt in uw eigen huis, met heel veel plezier verlangt naar uw huis en met een grote glimlach de drempel overloopt.

Kiest u voor een dakkapel op maat, of een prefab polyester dakkapel?

Een van de eerste keuzes die u maakt wanneer u een dakkapel laat plaatsen, is de keuze voor een dakkapel op maat of een prefab dakkapel. Een maatwerk dakkapel is duurder dan een kant-en-klare variant, maar u kunt hierbij wel al uw wensen laten doorvoeren. Een dakkapel op maat kan uit vele materialen vervaardigd worden, maar een polyester dakkapel kan alleen als prefab worden gefabriceerd. Deze is namelijk naadloos uit één stuk vervaardigd, wat u een uitstekende isolatie oplevert.

De voordelen van een dakkapel op maat

Ondanks de kostenbesparing wanneer wordt gekozen voor een prefab model, kiest men vaak toch voor een maatwerk dakkapel. De meeste mensen houden er specifieke wensen op na wat betreft de indeling en de uitstraling van de dakkapel, die bij een kant-en-klare dakkapel niet kunnen worden gerealiseerd. Een dakkapel op maat kan geheel worden gebouwd op basis van uw wensen en levert extra meerwaarde op voor uw woning. Een ander voordeel van een maatwerk dakkapel is de ruime keuze in materiaal, zoals hout, kunststof, aluminium, zink en zelfs glas. Dit speelt een belangrijke rol in de uitstraling van de dakkapel en zorgt ervoor dat uw dakkapel goed aansluit op de stijl van uw woning.

Wanneer u kiest voor een polyester dakkapel

Een polyester dakkapel is zoals genoemd voordeliger, doordat deze prefab wordt geproduceerd. Deze dakkapel wordt uit één stuk vervaardigd, waardoor de kans op lekkages minimaal is. Een polyester dakkapel heeft dan ook geen houten basisconstructie. Deze dakkapel heeft een kern van PUR-schuim die wordt omhuld door glasvezelmatten. Door het schuim en de lagen is de dakkapel zeer goed geïsoleerd. Uw polyester dakkapel is vrijwel onderhoudsvrij en hoeft niet geverfd te worden: hij kan in vrijwel iedere kleur worden geleverd.

Wilt u extra besparen op uw dakkapel op maat of polyester dakkapel, vergelijk dan dakkapel specialisten op dakkapelplaatsenvergelijker.nl. Zo bespaart u niet alleen op uw dakkapel wanneer u kiest voor een polyester variant, maar op de hele offerte. Dit voordeel kan tot tientallen procenten oplopen.

https://www.dakkapelplaatsenvergelijker.nl
Wapngo

Kies het juiste schakelmateriaal voor in huis

Hoe werkt schakelmateriaal precies en waarvoor gebruikt u diverse typen schakelmateriaal?  Een schakelaar is een belangrijk elektrisch component dat de stroomkring onderbreekt of verbindt. Door een schakelaar om te zetten, kunnen hierdoor apparaten of verlichting aan en uit gezet worden. Er bestaan diverse soorten schakelaars voor uiteenlopende apparaten en gebruikstoepassingen. De belangrijkste vier schakelsoorten en de manier waarop of waarvoor ze gebruikt worden zijn: 

  • Wisselschakelaar – Deze schakelaars worden gebruikt voor eenvoudige verlichtingssoorten. Zoals in huis, op het toilet, in de slaapkamer. Het betreft een schakelaar die met en eenvoudige klik een lamp of apparaat aan of uitzet.
  • Serieschakelaar – De serieschakelaar is een simpele dubbele schakelaar, waarmee snel twee ruimtes afzonderlijk van elkaar verlicht of verduisterd kunnen worden. Ideaal voor de lichtbediening in een dubbele kamer, zoals de eetkamer en woonkamer. Een variant op de serieschakelaar is de luxere wissel-wisselschakelaar, die vaak in hotelkamers wordt gebruikt en onder aan trappen.
  • Twee-polige schakelaar – Een schakelaarstype dat wordt gebruikt voor de buitenverlichting en soms ook voor andere typen toepassingen. Deze schakelaars worden vaak inclusief lamp verkocht.
  • Drie-standenschakelaar – Dit type schakelaar vindt u vaak in afzuigsystemen. De mechanische afzuiging kan op drie standen of uit worden gezet.

Het belang van goed schakelmateriaal  Als u van plan bent om nieuw schakelmateriaal aan te schaffen, zorgt u er natuurlijk voor dat u kwaliteitsmateriaal koopt. Schakelaar moeten tegen een stootje kunnen, lang meegaan, een stijlvolle uitstraling hebben en het liefst ook nog voordelig zijn. Daarom is het van belang om te weten hoe kwaliteitsschakelmateriaal precies werkt en waar u bij de aankoop van schakelaars echt goed op dienst te letten. Zodat u zeker weet dat u materialen koopt die lang meegaan en doen wat ze horen te doen. 

Kijk goed welk schakelmateriaal u koopt  Nu u weet welke verschillende soorten schakelaars er bestaan en hoe en waarvoor deze worden ingezet, kunt u voor uw specifieke apparaten of toepassingen ongetwijfeld de juiste keuze maken. Kies in elk geval voor een kwaliteitsmerk op het gebied schakelsystemen en schakelaars. Zo weet u zeker dat het materiaal lang meegaat en u het niet na een korte periode al hoeft te vervangen omdat het defect is geraakt. Alvast veel plezier en gebruiksgemak toegewenst met het (om)schakelen!

https://www.installatievakwinkel.nl/schakelmateriaal
Wapngo

Een mooie parketvloer in je woonkamer

Een parketvloer is een sieraad voor ieder vertrek. Parket heeft een zeer natuurlijke uitstraling en past daarom in ieder interieur. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is parket in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook kun je kiezen uit diverse houtsoorten. Parket gaat vele jaren mee en een vloer van dit materiaal is dan ook een investering voor jaren.

Verschillende soorten parket

Voor een parketvloer worden verschillende soorten hout gebruikt. Eikenhout, maar ook van beuken en essenhout wordt parket gemaakt. Het hout kan daarnaast op verschillende manieren worden bewerkt om een speciaal effect te creëren. Zo wordt het hout soms geschuurd of gerookt zodat er een speciaal patroon op het hout ontstaat. Ook een combinatie van verschillende manieren van bewerking en materialen is mogelijk. Je hebt bijvoorbeeld ook half massief parket, beter gekend als samengesteld parket. Je hoort het al, bij het uitzoeken van een parketvloer zal je tientallen verschillende kleuren en uitvoeringen kunnen kiezen.

Welke kleur moet ik kiezen?

Welke kleur en bewerking je kiest voor je parket hangt van een aantal zaken af. Natuurlijk allereerst je persoonlijke voorkeur. Daarnaast is van belang om te kijken naar de lichtinval. In een donker huis kun je beter kiezen voor een lichte vloer. Bij lichte meubels past vaak een mooie donkere vloer het beste. Bij een bezoek aan een leverancier van parketvloeren kun je de verschillende typen en kleuren bekijken en op deze manier een keuze maken. Soms kun je wat stalen mee naar huis nemen om te zien of een bepaalde kleur wel of niet goed tot zijn recht komt in het vertrek waar de vloer moet komen.

Wapngo

Tuindecoratie voor uw tuin? Koop regenmeters online bij de specialist

Tuindecoratie voor uw tuin? Koop regenmeters online bij de specialist.

Zoekt u verschillende soorten tuindecoratie voor uw tuin? Kies voor een regenmeter bij de tuinspecilsit van Twente. Deze regenmeters kunt u hangen op een muur, schutting of schuur. Ook zijn deze regenmeters geschikt om het besproeien van uw tuin te regelen. Graag geven wij u informatie over de tuinmeters via artikel. Meer informatie over de regenmeters? Neem vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina. 

Waarom een regenmeter kopen via onze webshop

Onze regenmeters zijn hebben een handige functie voor in uw tuin. U kunt bijvoorbeeld metern hoeveel mm regen in uw tuin is gevallen binnen een bepaalde periode (bijv. een dag). Dit is zeer handig om te bepalen of u uw tuin moet besproeien of niet. Ook kunt u onze regenmeters zien als tuindecoratie. De regenmeters worden in verschillende soorten en maten aangeboden, bijvoorbeeld een ijzeren, kunststoffen, glazen of van staal. Ook bieden wij enkel de beste kwaliteit regenmeters aan voor schappelijke prijzen.

Hoe kunt u een regenmeter kopen?

Het bestellen van regenmeters gaat heel eenvoudig via onze gebruiksvriendelijke webshop. Via het menu kunt u kiezen voor tuininrichting, weermeters en vervolgens regenmeters. In het overzicht ziet u al onze aangeboden regenmeters, welke u eventueel kunt filteren in het linkermenu. Het filteren is mogelijk op prijs en fabrikant en u kunt bijvoorbeeld sorteren op meest verkochte producten. Plaats een gewenste product direct in uw winkelwagen door op “In winkelwagen” te klikken. Ook kunt u eerst op het product klikken en alle gegevens hierover lezen. 

Meer informatie over onze regenmeters? Of zakelijk bestellen?

Wilt u meer informatie over onze regenmeters? Of wilt u graag zakelijk bestellen? Wij helpen u graag. Voor zakelijke relaties kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice pagina. Hier kunt u eenvoudig een offerte- of informatieaanvraag indienen. Wij zullen uw aanvraag zorgvuldig in behandeling nemen en contact met u opnemen voor een vervolgafspraak. Uw tuin opfleuren? Kijk niet verder en bestel online bij de tuinspecialist.

https://www.kemerinktuintrends.nl/tuininrichting/weermeters/regenmeter-kopen.html
Wapngo

Een tuinkas hebben was nog nooit zo leuk!

Heeft u er weleens over nagedacht om een tuinkas aan te schaffen? Een tuinkas is een mooie investering en altijd goed voor uw tuin. Met een tuinkas biedt u uw planten en gewassen net wat extra bescherming. Planten staan droog en hierdoor kunnen mooie planten beter groeien. Het maakt niet uit of het mooi weer of slecht weer buiten is, in de tuinkas is het altijd droog! Ook maakt de locatie niet uit, door de bescherming groeien uw planten en gewassen op de juiste manier!

Een langer kweekseizoen met een tuinkas

Wanneer u een tuinkas aanschaft, kiest u voor een langer kweekseizoen. Uw gewassen staan namelijk droog en in de tuinkas wordt het snel lekker warm. Doordat het snel warm wordt, is het mogelijk om al vroeg te beginnen met kweken, wanneer de zon in het voorjaar begint op te komen kunnen de juiste temperaturen al bereikt worden! In het najaar is het in de kas ook langer warm, hierdoor kunt u eerder beginnen en langer doorgaan met kweken. Op die manier heeft u een groot deel van het jaar verse groenten en mooie planten, ideaal! Daarnaast kan zware neerslag ervoor zorgen dat planten dood gaan, in een kas zal dit niet gebeuren! Uw planten zijn dus nog langer beschermd! Ook zijn uw planten meer beschermd tegen insecten en vogels, deze kunnen uw planten en gewassen moeilijker aanvallen.

Bepaal zelf hoe u het aanpakt

In een tuinkas kunt u zelf bepalen hoe u het aanpakt! Regel zelf de temperatuur en het licht! Hierdoor kunt u ook planten laten groeien die normaal niet in uw gebied kunnen groeien, hoe gaaf is dat?! Daarnaast heeft u altijd de beschikking over uw eigen, onbespoten groenten. Dit is ten eerste veel lekkerder en ten tweede ook beter voor uw portemonnee. Laat uw kinderen mee kweken, vaak vinden zij dit erg leuk! Daarnaast leren zij erg veel van het kweken in een tuinkas, een win-win situatie dus!

Kom een kijkje nemen bij Buiten-Goed!

Kom nu snel een kijkje nemen in onze showroom bij Buiten-Goed, deze is gevestigd in Barneveld. Hier beantwoorden wij al uw vragen en kunt u zich oriënteren op een geschikte kas voor uw tuin. Ook kunt u ons altijd mailen of bellen met uw vragen!

Kijk voor meer informatie op onze website: buiten-goed.com.

Wapngo

Donker in huis

U herkent het misschien wel. Wat u ook probeert, uw huis lijkt maar niet lichter te worden overdag. Licht bepaalt veel voor de woonkamer, het lijkt bijvoorbeeld veel groter en ruimer. Wij hebben de oplossing waarmee u veel licht creëert door één eenvoudige verandering! Bij ons, Schipper in Ede vindt u een groot assortiment schuifpuien waarmee dit probleem snel verholpen is!

Verschillende soorten schuifpuien

Er zijn veel verschillende soorten schuifpuien. Het zou best kunnen dat u een keer schuifpuien heeft gezien bij een familielid of kennis en u dit niet mooi vond. Natuurlijk, smaken verschillen. En daarom bieden wij schuifpuien aan in veel verschillende soorten kleuren en modellen waardoor wij u kunnen garanderen dat er sowieso wel een schuifpui naar uw smaak bij zal zitten! De schuifpuien bij Schipper zijn standaard voorzien van HR++ glas en ook is HR+++ triple glas zelfs mogelijk bij Schipper!

Waarom kiezen voor schuifpuien

Maar waarom is het nu slim om te kiezen voor schuifpuien en niet gewoon voor grote ramen met een deur? Daar hebben wij verschillende redenen voor. Een schuifpui is praktisch, u heeft niet te maken met een openstaande deur. Er is dus altijd ruimte in de kamer voor schuifpuien. Ook beschikken de schuifpuien van Schipper over goede isolatie wat betreft geluid en warmte. Met schuifpuien is het ook veel makkelijker om buiten naar binnen te halen, omdat de schuifpui zorgt voor een grote opening is de tuin echt verbonden met het huis en daardoor kunt u een gezellige zitplek creëren.

Het monteren van de schuifpuien

Omdat u natuurlijk zo lang mogelijk gebruik wilt maken van de schuifpuien, vraagt het monteren enige kennis. Onze eigen (zeer ervaren) monteurs zorgen voor de vakkundige montage. Zelfs het verwijderen van het oude kozijn nemen wij uit handen. Het monteren van de schuifpui duurt slechts één dag en de rommel ruimen wij uiteraard ook weer netje sop! U kunt gewoon gaan werken want hoe leuk is het dat als u thuis komt van een lange dag werken u gelijk kan genieten van de nieuwe schuifpuien?

Bent u nieuwsgierig geworden over onze schuifpuien en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Op www.schipper-ede.nl/schuifpuien/ vind u onze contactgegevens en kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wapngo

De toekomst van kraanwater

Nederland heeft genoeg water om de spoelbakken van al haar inwoners te vullen. De opwarming van de aarde zal daar geen verandering in brengen is de verwachting. Toch dreigen er problemen. Het water en haar kwaliteit zal veranderen, en daar moeten de waterleidingsbedrijven zich op aan passen.

Schoon water

Schoon water is in de toekomst geen vanzelfsprekendheid. Men verwacht dat er veel droge perioden zullen komen en de regen die er wel is, zal steeds vaker in de vorm van stortregens vallen. Beide hebben invloed op het water in rivieren en in grondwater. Dat geldt ook voor de hogere temperaturen in Nederland.

Stortregens

De riolen zullen steeds meer moeite hebben om het regenwater te verwerken. Met andere woorden: ze zullen vaker overstromen. Dat overgestroomde rioolwater komt dan veel eerder in contact met de bronnen van ons drinkwater: de meren, rivieren en het grondwater. Dat water zal dus vervuilen.

Droge perioden

In droge perioden zal er minder regenwater de bronnen in komen. Het looswater van fabrieken blijft wel gelijk. Verhoudingsgewijs neemt de invloed van deze industriële afwatering dus toe. Omdat dat veel vuiler is, leiden de droge perioden dus ook tot meer vervuiling van ons drinkwater.

Hogere temperatuur

De temperatuur in ons land stijgt. Het water zal ook warmer worden. Dat is zorgelijk, want in warm water vermenigvuldigen bacteriën zich sneller. De kans op ziekten door drinkwater wordt dus groter. Een slechte zaak.

Stijgende zeespiegel

Er is nog een probleempunt. De zeespiegel stijgt. De zee is zout en voor drinkwater hebben we zoet water nodig. Als de zee stijgt komt het zoute water verder de rivieren op. Het zoete water daar wordt brak (half zoet, half zout). Zuiveringsinstallaties in ons land zijn daar niet op gebouwd.

Conclusie

De klimaatverandering is een bedreiging voor ons drinkwater, dat mag duidelijk zijn. Dat betekent dat er nieuwe technieken moeten worden uitgedacht en toegepast om het water uit onze keukenkranen even schoon te houden als nu. Een uitdaging voor iedereen die met water bezig is: regeringen, waterleidingsbedrijven, technici, onderzoekers.

Eén ding is zeker: de ontwikkeling op dit gebied mag niet stilstaan. Dat zal ook niet gebeuren want iedereen beseft veel te goed dat het noodzakelijk is door te gaan.

https://www.keukenkranen.net