Category Archives: Zakelijk

Wapngo

Ajax alarmsysteem

Ben je op zoek naar een manier om je woning professioneel te beveiligen? Met een Ajax alarmsysteem zorg je ervoor dat je woning elke dag onder toezicht staat. Op de momenten dat je zelf niet aanwezig kan zijn houdt het Ajax alarmsysteem een oogje in het zeil. Blijkt er toch iemand een poging te doen om in te breken? Dan wordt het alarmsysteem huis direct doorgeschakeld naar de meldkamer. Uiteraard gaat er een luide sirene af zodat je direct weet dat het fout is. Een Ajax alarmsysteem zorgt ervoor dat je woning 100% beveiligd wordt tegen inbrekers. Elke dag staat je woning onder toezicht en weet je dat niemand een kans krijgt om zomaar binnen te treden. Gaat het toch wel mis? Dan grijpt het alarmsysteem uiteraard in! Een Ajax alarmsysteem is voorzien van een meldkamer, maar dit hoeft niet. Dit mag je uiteraard zelf besluiten. Handig als je liever niet voor een meldkamer kiest bij je beveiligingssysteem.

Slimme sensoren in een stijlvol design

Een Ajax alarmsysteem zorgt niet alleen voor veilig wonen, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit. De slimme sensoren kunnen in stijlvol wit of zwart besteld worden. Dit alarmsysteem huis is absoluut de mooiste die we ooit gezien hebben. Hierdoor sluit het alarmsysteem stijlvol aan binnen je interieur. Dankzij een eenvoudige installatie is je woning snel en eenvoudig beveiligd. Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag verder. Eventueel kunnen we de beveiliging voor je aansluiten mocht dit nodig zijn. Informeer gerust naar de mogelijkheden met een Ajax alarmsysteem.

Wapngo

Observatieonderzoek

Een observatieonderzoek wordt uitgevoerd als je extra informatie wilt achterhalen over bepaalde personen binnen je leven. Bijvoorbeeld als je het vermoeden hebt dat je werknemer zich wel heel vaak ziekmeld. Je hebt misschien het idee dat je werknemer helemaal niet ziek is. Maar dat hij werkt bij een andere werkgever. Met een ziekteverzuim onderzoek kan je uitzoeken wat er zich achter de schermen afspeelt. We voeren hierbij een observatieonderzoek ter plaatsen uit. Zo gaan we bij een nieuwe melding direct langs bij je werknemer om te kijken hoe ziek hij nu echt is. Een observatieonderzoek kunnen we ook uitvoeren bij medewerkers die langdurig ziek zijn. Als we het vermoeden hebben dat er iets niet klopt, dan grijpen we direct in. We zorgen ervoor dat het duidelijk wordt wat er zich thuis afspeelt. Uiteraard zijn onze onderzoeken erkend door justitie. Dit betekent dat we officiële bewijslasten kunnen leveren als blijkt dat er inderdaad spraken is van fraude. Je kan zo direct vervolgstappen ondernemen na ons onderzoek.

Schakel ons in voor een officieel onderzoek

Wil je graag een ziekteverzuim onderzoek uitvoeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als erkend detectivebureau zorgen we ervoor dat je als werkgever echt duidelijkheid krijgt over je werknemers. Je hoeft zo niet meer te gissen naar de waarheid, maar je krijgt direct duidelijkheid. Wij helpen je graag bij het uitvoeren van een officieel onderzoek. Neem gerust contact met ons op als je een onderzoek wilt uitvoeren. We helpen je natuurlijk graag verder met ons onderzoek.

Wapngo

Duurzame investeringen in je bedrijf

Nederland staat bekend om de hoge kwaliteit zuivelproducten die geproduceerd worden. Mensen die niet uit Nederland komen associëren ons dan ook met kaas, melk en molens. Er zijn verschillende soorten kaas merken die Europees erkent worden die vernoemd zijn naar Nederlandse steden, denk bijvoorbeeld maar aan de Gouda. In Nederland zijn er ontzettend veel regels die de kwaliteit van de zuivel moeten waarborgen. Hiernaast wordt er een beroep gedaan op de integriteit van de boeren en wordt er verwacht dat zij moreel verantwoorde keuzes maken. Men gaat er dus vanuit dat zij niet zullen sjoemelen met producten of stiekem bewerken.

Om te voorkomen dat het überhaupt nodig is om de producten te bewerken wordt er vaak gekozen voor een voorkoeler. De functie van dit apparaat zit al in de naam. Het zorgt ervoor dat de melk van te voren gekoeld wordt zodat het op de juiste temperatuur in de opslagtank komt. Melk is van zichzelf warm, dit is niet heel bijzonder omdat het uit een koe komt. Iedereen weet dat warme producten gevoeliger zijn voor bederf en om deze reden moet het naar een lage temperatuur gebracht worden. Hierdoor blijft niet alleen de kwaliteit gewaarborgd maar ook blijft de melk lekker vers van smaak. Deze lekkere smaak en de goede kwaliteit hebben een positieve invloed op het beeld dat de consument heeft van zuivel producten. We weten allemaal wat de consequenties kunnen zijn als er imago schade plaats vindt zoals bij de eieren en fipromiel. Dit soort voorgevallen zorgen ervoor dat eierboeren miljoen schade leiden en sommige zelfs het hoofd niet boven water kunnen houden. Hier wordt wederom een beroep gedaan op de integriteit van de boer. 

Laat je informeren op basis van deskundig agrarisch advies. Door als boer gebruik te maken van de juiste attributen ontstaat er een eenheid je product en de boodschap die jij hebt naar de consument. Vers is eigenlijk altijd beter.

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl/
Wapngo

Administratie is veel werk

Veel grotere bedrijven maken gebruik van online salarisadministratie, omdat het teveel werk is om dit zelf uit te voeren. Het vergt ook enige kennis om op een juiste manier de administratie bij te houden van alle werknemers. Als de administratie niet goed geregeld is, dan kan er een hoop onvrede ontstaan bij de werknemers. Zodra dit allemaal wel in orde is gemaakt zal dit terug te zien zijn in de werkprestaties. Een loonbureau kan ervoor zorgen dat alle informatie volledig juist verwerkt wordt. Ieder jaar wordt het verplicht voor de werkgever om de werknemers te voorzien van een jaaropgave. Deze jaaropgave heeft de werknemer nodig bij het terugvragen van de belasting. Over het salaris wordt in Nederland een bepaald percentage belasting betaald, waarbij het mogelijk is om deze terug te vragen. Dit gebeurd meestal rond de maand april van het jaar. Er kan dan online een teruggave worden aangevraagd. In de meeste gevallen is er al voor een groot deel gegevens ingevuld, waarna het alleen nog nodig is om deze gegevens te controleren met de loonstroken en jaaropgaven. Zodra deze in orde zijn kan de teruggave aangevraagd worden. In de gevallen dat je geld terugkrijgt zul je dit meestal rond de zomer ontvangen. Mocht het zo zijn dat er uit de aanvraag nihil komt, dan zul je geen geld ontvangen omdat dit bijna niks zal zijn. Je kunt eigenlijk beter nihil hebben, dan dat je wel geld terugkrijgt. Als je geld moet terugkrijgen, dan heb je namelijk teveel belasting betaald door het jaar heen, waardoor je uitbetaling niet compleet was. Veel mensen zien de belastingteruggave ook als een soort manier van sparen, omdat je tegen de zomer toch nog een leuk zakcentje terugkrijgt. Het is natuurlijk wel een voordeel dat deze terugbetaling rond die tijd plaatsvindt. Maar een nihil teruggave blijft toch het beste.

http://www.cbbs.nl/
Wapngo

De trampoline voor plezier

Groot plezier voor de kinderen is het springen op een trampoline. Je hebt tegenwoordig vele soorten trampolines. Vierkante, ronde en zelfs een Rechthoekige trampoline. Het is mogelijk om deze in de tuin te plaatsen als je er ruimte voor hebt, zodat de kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen.  Er gebeuren echter wel regelmatig ongelukken met trampolines, omdatgde kinderen tussen de rand en de trampoline vallen. Om dit te voorkomen kun je een beschermrand trampoline kopen die ervoor zorgt dat er een zachte rand om de trampoline heen zit, waardoor je jezelf niet kan bezeren mocht je naast de trampoline terecht komen. Dit zorgt ervoor dat er veiliger gesprongen kan worden op de trampoline en er meer plezier beleefd kan worden. Je hebt tegenwoordig zelfs trampolines met grote vangnetten om de gehele trampoline heen. Dit zorgt ervoor dat het niet mogelijk is om van de trampoline af te vallen aan alle kanten van het springgedeelte. In het circus kom je ook regelmatig trampolines tegen. Deze zijn alleen van een zeer groot formaat. Maar ook de acrobaten die hierop spelen zijn klein begonnen. Op een kleine trampoline kan er gemakkelijk een sprong geoefend worden of een salto. Dit is de reden dat de trampolines ook verschillen qua vering.  Houd er dus rekening mee als je een trampoline wilt aanschaffen voor je kinderen dat de vering minder is dan dat je een trampoline voor jezelf wilt aanschaffen. Het kan natuurlijk wel, maar zorg er dan voor dat je zorgt voor een beschermrand of opvangnetten aan de zijkanten van het springgedeelte. Veiligheid staat ten alle tijden voorop voor iedereen. De trampolines worden wel steeds veiliger gebouwd, waardoor de kans op ongelukken wordt verkleind. Maar zoals men zegt kan een ongeluk in een zeer klein hoekje zitten. Houd hier daarom altijd rekening mee bij het gebruik van de trampoline.

https://www.trampolines.nl/