Category Archives: Zakelijke dienstverlening

Arbeidsdeskundig onderzoek loont!

Wanneer één van uw werknemers onverhoopt langdurig ziek wordt kan het laten uitvoeren van een arbeidsdeskundig onderzoek grip op de zaak bieden. De insteek van zowel u als van uw werknemer moet zijn om deze laatste zo snel en effectief mogelijk weer aan het werk te krijgen: het arbeidsdeskundig onderzoek helpt u door u meer inzicht te geven in de mogelijkheden die er nog zijn voor de werknemer om binnen uw bedrijf in dienst te blijven, of over de eventuele aanpassingen die moeten plaatsvinden om dit te kunnen realiseren. Zo weten alle partijen waar ze aan toe zijn en houdt u de kosten zo laag mogelijk.

Een arbeidsdeskundig onderzoek: hoe werkt dat?

U bent als werkgever bij de wet verplicht het arbeidsdeskundig onderzoek te laten uitvoeren. Dit noemen we de Wet Verbetering Poortwachter. Er zal bij de WIA-aanvraag door het UWV worden gecontroleerd of het arbeidsdeskundig onderzoek is aangevraagd en uitgevoerd. Ook bent u strafbaar wanneer u, als werkgever, het onderzoek te laat aanvraagt en zal hierop een loonsanctie ontvangen: wacht hier dus niet te lang mee.

Als eerste stap binnen het arbeidsdeskundig onderzoek vinden er binnen uw bedrijf interviews plaats met onze arbeidsdeskundigen), eventueel in samenspraak met de bedrijfsarts of Arbo Arts die is aangesloten op uw bedrijf. Tijdens deze gesprekken is de insteek om helder te krijgen welke mogelijkheden er als gevolg van de ziekte van uw werknemer nog zijn binnen uw bedrijf. Wellicht zullen er aanpassingen moeten plaatsvinden om de werknemer te laten terugkeren, of zal er een aangepaste functie voor de werknemer in het leven moeten worden geroepen.

Wanneer er van bovenstaande geen sprake is wordt er gekeken naar een alternatief traject voor de werknemer, zodat deze alsnog aan het werk kan blijven, al is het buiten uw organisatie. Het zogenaamde tweede spoor traject.

Wij helpen u!

Via de website van Adxpert vraagt u het arbeidsdeskundig onderzoek voor uw bedrijf of onderneming gemakkelijk zelf aan. Onze arbeidsdeskundigen voeren het onderzoek binnen vijf werkdagen na uw aanvraag bij u op locatie uit, en leveren binnen vijf dagen na uitvoering een conceptrapportage aan.

Vervolgens maakt de arbeidsdeskundige voor u een helder en overzichtelijk eindrapport waarin de mogelijkheden omtrent de werknemer binnen uw bedrijf worden vermeld. U en uw werknemer weten dan beiden waar u aan toe bent.

Kantoorinrichting in Breda en Oosterhout: van ergonomische werkplekken tot directiewerkplekken

Van ergonomische werplekken tot directiewerplekken. De specialist richt alles voor u in bij kantoorinrichting in Breda en Oosterhout. Van stoelen en bureau tot werkplekinrichting: bij projectinrichting en kantoorinrichting Breda, Oosterhout, Utrecht, Amsterdam wordt het allemaal tot in de puntjes verzorgd. Goede werkplekken zijn een essentieel onderdeel van een goed functionerende organisatie. Het is dan ook belangrijk hier goed over na te denken en een passend ontwerp en dito uitvoering te laten realiseren. Niet alleen dient een werkplek functioneel te zijn, het is belangrijk dat de uitstraling en stijl van de plek ook past bij die van de organisatie waar het onderdeel van is.

Projectinrichting en kantoorinrichting Breda, Oosterhout, Utrecht, Amsterdam: een goede werkplek

Projectinrichting en kantoorinrichting Breda, Oosterhout, Utrecht, Amsterdam: ook de werkplek zelf dient een passend ontwerp te krijgen. In dit ontwerp komen de organisatie waarvoor het ontwerp bedoelt is en de mensen die er werken samen. De meters die beschikbaar zijn worden optimaal benut. Er wordt nagedacht over routing per afdeling en tussen diverse afdelingen. Ook worden de beschikbare meters ingedeeld naar wet- en regelgeving omtrent de brand- en Arbo voorschriften. Het is belangrijk dat een ontwerp verbindt en inspireert. Dat het mensen tot bijzondere prestaties verleidt. Daarom is maatwerk bij project- en kantoorinrichting vereist. Het is verstandig hiervoor vooraf een offerte aan te vragen bij een specialist.

Projectinrichting en kantoorinrichting Breda, Oosterhout, Utrecht, Amsterdam: projectmanagement

Projectinrichting en kantoorinrichting Breda, Oosterhout, Utrecht, Amsterdam: projectmanagement uit laten voeren door een specialist verzekerd u van kantoorinnovaties. De projectmanager die de projectinrichting leidt, is de schakel tussen de opdrachtgever en de uitvoerende partij(en). Deze is verantwoordelijk voor de planning, aansturen van de uitvoerende partij(en) en bewaakt tevens het te besteden budget. Vaak voert een specialist op het gebied van project- en/of kantoorinrichting deze functie van manager zelf uit. Hiermee wordt de kwaliteit van dienst te allen tijde gewaarborgd en dat is prettig om te we ten. Hierdoor worden zelfs de meest complexe projecten succesvol afgerond.

http://www.brokx.com/

Luxe kantoormeubelen en kantoormeubilair voor een nieuw interieur

Wanneer u uw kantoor van een nieuw interieur wilt voorzien, dan zijn nieuwe, luxe, kantoormeubelen onmisbaar. Kantoormeubilair maakt is immer de bouwsteen van ieder kantoorinterieur. Is uw kantoorruimte toe aan een nieuwe inrichting, omdat het wat ouderwets is? Of past het niet meer bij uw huidige visie of manier van werken? Dan is het aanschaffen van alleen luxe kantoormeubelen en ander kantoormeubilair niet voldoende. Het Nieuwe Werken, wat draait om flexibele werkplekken vereist een andere inrichting. Overal moet gewerkt kunnen worden. Het is belangrijk dat er een inspirerende plek gecreëerd wordt. U kunt zich door de interieurspecialisten van Brokx Projectinrichting laten adviseren over de juiste keuzes voor luxe kantoormeubelen en het benodigde kantoormeubilair om uw kantoor opnieuw in te richten voor de nieuwe manier van werken.

Luxe kantoormeubelen en ander kantoormeubilair voor ieder budget

Het is logisch dat u uw geld liever uitgeeft aan het uitbreiden van uw business, niet aan uw kantoor. Toch is het een verstandige keuze om niet alleen als bedrijf zijnde mee te gaan met uw tijd, maar ook uw kantoor mee te laten veranderen. Uw bedrijf verandert snel; dus uw kantoor moet mee veranderen om dezelfde faciliteiten en mogelijkheden aan uw werknemers te kunnen bieden. Om toch iedereen luxe kantoormeubelen en ander kantoormeubilair te kunnen bieden, kunt u bij Brokx terecht voor kantoormeubilair voor ieder budget. Zo kunt u zich focussen op de ontwikkeling van uw bedrijf en uw kantoor tegelijkertijd.

Gecertificeerde luxe kantoormeubelen en ander kantoormeubilair

Kantoormeubilair van slechte kwaliteit heeft grote gevolgen. Medewerkers worden eerder gestrest, moe en ziek. Klachten als rugpijn en hoofdpijn gaan steeds vaker voorkomen en dat draagt niet bij aan de productiviteit. Zorg daarom altijd voor een comfortabele werkplek voor uw werknemers. Schaf luxe kantoormeubelen aan die voldoen aan richtlijnen. Denk bijvoorbeeld aan de NEN 527, een norm die gaat om de hoogte van bureaus, of de NEN 1335, een norm gericht op de maatvoering van bureaustoelen. In de NPR 1813 vindt u de toelichting op deze maatvoeringen. Door deze richtlijnen te volgen wordt er op een verantwoorde manier gewerkt op uw kantoor.

http://www.brokx.com/

Stemkastjes huren

Omdat ik stemkastjes huren wil, ben ik naar InterVote.nl gegaan. In dit blogje leg ik graag uit waarom ik stemkastjes nodig heb, hoe ik InterVote heb gevonden en hoe het eindresultaat natuurlijk was. Mocht jij ook nog een goede verhuurder kennen van stemsystemen, dan hoor ik dat graag in een reactie.

Stemkastjes huren bij InterVote

Waarom ga ik stemkastjes huren bij InterVote? Voor een vergadering zijn wij van plan om stellingen voor te leggen aan de aanwezigen. En vervolgens kunnen zij voor of tegen gaan stemmen. Het betreft een avond bij de gemeente en inwoners van dat gebied zijn allemaal van harte welkom. Dan worden er op een groot scherm stellingen vertoont waar de inwoners hun mening over kunnen geven. Vervolgens zal er ook gebruik worden gemaakt van de meningen in de eindbeslissingen. Maar waar kunnen wij het beste stemkastjes huren? Daarvoor zijn we gaan zoeken op het internet. En al gauw kwamen we InterVote.nl tegen. Daar werden direct de voordelen opgesomd. Bijvoorbeeld dat je door middel van hun stemsystemen direct de uitslagen op een groot scherm geprojecteerd kunt zien. Dit vinden wij ideaal omdat je op die manier er gelijk met elkaar over kunt discussiëren met de voorstanders en tegenstanders van de stelling.

Stemsystemen van InterVote

Uiteindelijk hebben wij dan ook de stemsystemen van InterVote besteld. En al gauw werd er contact met ons opgenomen door hen. Zij bedankten ons voor de bestelling en vroegen ons waar het precies voor was. Vervolgens hebben wij samen bedacht hoeveel stemkastjes wij willen gaan huren. Wat er uiteindelijk bijna 200 zijn geworden.

Op de dag van de vergadering was InterVote er al op tijd bij om alle stemsystemen gereed te maken. Toen alles klaar was kwamen de eerste bezoekers binnen. Vervolgens kwamen de stellingen in beeld en kon iedereen gemakkelijk stemmen. Alle aanwezigen waren er dan ook zeker enthousiast over en vonden het een hele leuke manier!

Online Marketing bureau

Sinds kort zoeken wij een online marketingbureau. We zijn een bedrijf voor inrichting in huis, met onder anderen raamdecoratie, vloeren, vloerbedekking en nog meer aan accessoires. Onze website werd gemaakt door een bedrijf in de buurt en die gingen ook aan de slag met ons SEO. Dat houdt in zoekmachine optimalisatie. Hoe beter dat is, en hoe meer aandacht besteden wordt hoe makkelijker je hoog in Google kunt komen, dus ook gevonden wordt door nieuwe potentiele klanten die met een bepaald zoekwoord zoeken op internet. Dat is ook wat het bedrijf voor ons moest doen. Helaas ging dat mis en zijn wij ons geld kwijt. Dat bedrijf was niet heel goed voor online marketing en we kregen geen bezoekers.

Doelbewust Online Marketing

Door opnieuw te zoeken in Google kwam ik dit keer Doelbewust online marketing tegen. Een bedrijf gericht op zoekmachine optimalisatie, google advertising, sociale media en nog veel meer, met name alles wat kan helpen om met jouw bedrijf in de top posities van Google te komen.

Snel heb ik contact opgenomen met het bedrijf om wat meer informatie te krijgen. Via de telefoon werd het mij verteld dat ze mijn probleem erkennen en zeker willen helpen. Eerst moest er een marketing scan komen, om te kijken of alles op de site klopt en is goed geoptimaliseerd. Vervolgens zouden we aan tafel zitten om te bespreken wat de beste optie is: organisch hoog in Google te komen met SEO, of gebruik te maken van AdWords en te gaan adverteren via Google.

Doelbewust.nl een echte aanrader!

Ik kan garanderen dat doebewust.nl een echte aanrader is! Het team is vrij snel aan de slag gegaan met ons website en met SEO. Na één maand was er al een groot verschil te zien.

We zijn blij dat we Doelbewust hebben gevonden, en raden het zeker aan collega’s ook.

 

Incassobureau inschakelen

Van de week was ik op zoek naar een incassobureau voor ons bedrijf. We hebben een bedrijf voor websites en online marketing en hebben veel klanten. Helaas hebben wij ook open facturen die betaalt moeten worden, maar klanten weigeren om dat te betalen. We hebben geprobeerd om zelf de openstaande bedragen te verzamelen, maar is het ons niet gelukt. We hebben paar herinneringen verstuurd, contact opgenomen, maar kregen steeds smoesjes, waarom het geld er nog niet op de rekening staat. Vervolgens hebben we besloten om een incasso bureau in te schakelen om ons te helpen met de rekeningen. Een incassobureau gaat dan aan de slag met de debiteuren en gaat zijn best doen om het geld binnen te halen.

Hoe vind je het juiste incassobureau?

Hoe vind je het juiste incassobureau? Maar hoe vind je het juiste bureau voor jou bedrijf. Hier heb ik paar tips om het kiezen makkelijker te maken. Zoek op internet naar klachten van andere consumenten. Op die manier kan je recensies lezen over klanten die jou voor gingen en naar de ervaring kijken, die zij met het betreffende bureau hebben. Bekijken de kosten. Lees alle kleine lettertjes en splits de kosten voor het minnelijke en juridische traject. Een goede incassobureau zou geen kosten in rekeningen brengen voor het maken van een dossier of behandelkosten. Kijk naar de slagingspercentage. Deze moet zoals iedereen weet – hoog zijn. Dat betekent dat ze veel ervaring hebben en snel het geld, waar u recht op hebt binnen kan halen. Denk ook over de voor- en nadelen van het inschakelen van een incasso bureau en of dat het beste optie is voor jou en de klant.

Van Loon Incasso Advocaten

Na al het zoeken heb ik eindelijk een goed incassobureau gevonden, namelijk Van Loon Incasso Advocaten. Het bureau heeft een slagingspercentage van 89% en de kans is dus zeer groot dat ze jouw geld kunnen krijgen van de debiteur! Daarom is Van Loon Incasso Advocaten een echte aanrader voor jou als voor vrienden/klanten die hetzelfde probleem hebben