Wapngo
Image default
Woningen

Een canvas in huis halen? Zo ga je te werk

Kleur brengen in huis? Dat doe je met een canvas. Beschouw een fraaie canvas als een volwaardig alternatief voor een schilderij. Weet alleen dat je met een canvas heel wat meer mogelijkheden hebt. Waar je bij een schilderij bent gebonden aan vaste formaten en de inspiratie van de schilder, is dit bij een canvas geenszins het geval.

Bepaal het ideale formaat van je canvas

Canvassen zijn in alle maten verkrijgbaar en bij canvaswinkel.nl beslis je zelf wat je er op laat drukken. Je hebt er de keuze uit duizenden foto’s die je op je canvas kunt laten zetten. En vind je je smaak niet online, dan kun je nog altijd je eigen foto doorsturen. Van heerlijk abstract tot foto’s die levensecht zijn: blader maar eens door de bibliotheek, je zult verstelt staan van de enorme keuze. Veel ruimte of is je ruimte eerder beperkt? Ook dat maakt niet uit want je bestelt je foto op canvas op maat. Zo past deze altijd perfect in de beschikbare ruimte.

Koop je canvas online bij dé specialist van Nederland

Canvaswinkel.nl is al jaren toonaangevend op het vlak van canvas doeken en de klantenreferenties zijn stuk voor stuk lovend. Ze doen er dan ook alles aan om de kwaliteit te waarborgen. De levering gaat snel en alles wordt zeer zorgvuldig ingepakt zodat je canvas zonder schade toekomt. Zelfs de prijs valt reuze mee. Uiteraard kost een canvas wel wat, maar in vergelijking met heel wat schilderijen betaal je zeker niet te veel. Zeker niet als je weet dat een canvas makkelijk enkele tientallen jaren meegaat.

De zekerheid van een canvas

Een schilderij, daar moet je zeer voorzichtig mee omspringen, maar een canvas kan tegen een stootje. Zeker met kinderen in huis is dat belangrijk. Zij kunnen perfect ravotten in de buurt van je canvas. De canvassen van Canvaswinkel.nl zijn water- en krasbestendig, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken. Bovendien vergen ze geen onderhoud en kun je ze voor jaren laten hangen.

Een canvas gaat jarenlang mee en vergaat niet

Verkleuren door zonlicht? Vergeet het maar! Je krijgt maar liefst 10 jaar kleurgarantie op je canvas. Een unicum. Grasduin vandaag nog door het aanbod en kies je favoriete canvas voor thuis of op kantoor. De mogelijkheden zijn enorm en ongetwijfeld houd je het niet bij één canvas. Maar dat is mooi, want voor de prijs van één schilderij, haal je meerdere canvassen in huis en kun je heel je woning decoreren.

https://www.canvaswinkel.nl