Wapngo
Image default
Gezondheid

Fysiotherapie en acupunctuur op één locatie in Den Bosch

Heeft u in uw dagelijks leven veel pijn, klachten of gaat het niet zo soepel als u dat zelf wilt? Dan kan een behandeling bij Fysiotherapie en manuele therapie Dirkse van den Heuvel in Den Bosch u wellicht goed doen. Lichamelijke klachten kunnen uw dagelijkse functioneren behoorlijk in de weg zitten. Bij deze praktijk in Den Bosch werken meerdere ervaren specialisten, die u met fysiotherapie en acupunctuur kunnen helpen om weer pijnvrij door het leven te gaan. Om hier behandeld te worden, heeft u geen verwijsbrief van de dokter of huisarts nodig. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek worden uw klachten besproken. Na dit gesprek bespreek de specialist samen met u het behandelplan, waarbij uw persoonlijke situatie centraal staat. De fysiotherapeuten die bij deze praktijk werkzaam zijn, zijn opgeleid om een goede diagnose te stellen.

Maak gebruik van fysiotherapie in Den Bosch om uw klachten te verhelpen

Geen enkele persoon is hetzelfde, daarom zijn fysieke klachten voor iedereen anders. Bij Fysiotherapie en manuele therapie Dirkse van den Heuvel in Den Bosch zijn vier fysiotherapeuten in dienst, met allen hun eigen specialisme. Heeft u een blessure, RSI-klachten, ouderdomsklachten of andere klachten? De ervaren specialisten kunnen u helpen bij het verhelpen van al uw klachten. Ook wanneer u een ongeluk heeft gehad of een operatie heeft ondergaan, kunt u hier voor uw revalidatie terecht. Met goede fysiotherapie in Den Bosch herstelt u sneller en bent u voordat u het weet weer de persoon die u voor uw klachten was. De specialiteiten van de fysiotherapeuten zijn heel divers, zo kunt u voor de volgende diensten bij de fysiotherapeuten terecht:

  • Manuele therapie
  • Kinder-manuele therapie
  • (Sport) fysiotherapie
  • Geriatrie fysiotherapie
  • Fysiofit
  • Oefentherapie Cesar

Laat u behandelen met acupunctuur in Den Bosch

Heeft u orgaanklachten of gewrichtsklachten en denk u dat fysiotherapie hier niet bij helpt? Dan heeft u bij deze praktijk in Den Bosch ook de mogelijkheid om behandeld te worden met acupunctuur. Bij deze behandeling worden er meerdere dunne naalden in uw lichaam gezet. Het is een eeuwenoude Chinese behandelmethode waarmee diverse klachten verholpen worden. Ook voor acupunctuur in Den Bosch bespreekt u de behandeling in een persoonlijk gesprek.