Wapngo
Image default
Webdesign

Linkbuilding vergroot de zoekmachine optimalisatie waarde van uw website

De zoekmachine optimalisatie methode linkbuilding is het plaatsen van links die verwijzen naar uw website. Het resultaat hiervan is dat uw website hoger gepositioneerd zal worden in Google. Uw hoogwaardige website zal niet gevonden worden als het een paar posities onder uw concurrentie staat. Dit betekent dat andere websites op gelijke trefwoorden gevonden worden. Om te concurreren en uw positie in Google te laten stijgen, zal u dus gebruik moeten maken van linkbuilding. Met linkbuilding Eindhoven wordt uw online vindbaarheid doordat uw zoekmachine optimalisatie waarde vergroot.

Het gebruik van linkbuilding om gevonden te worden
Strategische linkbuilding is een onderdeel van online marketing. Is de content die u plaatst relevant voor uw bezoekers? Dan zullen de links op externe websites verwijzen naar de verwachtingen van uw bezoekers. Deze links via websites van derden worden backlinks genoemd. Zorg naast links plaatsen op externe websites ook voor het plaatsen van interne links op uw eigen website. Als dit strategisch door de linkbuilding specialist wordt gedaan zal er een structuur ontstaan. Google begrijpt deze structuur en zal uw website een hogere waarde geven. Deze waarde bepaalt uiteindelijk de positie van uw website in het zoekresultaat van de zoekmachine. SEO teksten die worden geschreven door SEO-specialisten worden met backlinks aangelegd die verwijzen naar uw website. Deze teksten kunnen ook op blogs geplaatst worden zodat bepaalde doelgroepen met de interesse doorverwezen worden.

Waarom linkbuilding uitbesteden werkt
Houdt er wel rekening mee dat de links alleen werken als ze relevant zijn en de externe websites ook van hoogwaardige kwaliteit zijn. Bij linkbuilding gaat kwaliteit boven kwantiteit. Links zijn dus niet misleidend of marketinggericht, maar uniek, informatief en divers. Om dit allemaal waar te maken zal het enige tijd in beslag nemen. Maar het kan u zeker veel tijd en geld besparen. Houd in uw achterhoofd dat het doel is om meer bezoekers te trekken en het goed is voor de SEO waarde van uw website. Linkbuilding bepaalt bijna voor 50% uw positie in Google. Om zelf voor nodige naamsbekendheid te zorgen, kunt u ook gebruikmaken van social media platformen. Facebook en Instagram bewijzen een positieve bron te kunnen zijn om de vindbaarheid van uw bedrijf te vergroten. In principe doet u dit door links en hashtags te verwijzen naar uw website.

De SEO waarde van uw website hoog houden
De vindbaarheid van uw website is zo makkelijk nog niet met concurrentie die ook gebruikmaakt van linkbuilding. Ook zij willen uiteraard de SEO waarde van hun website vergroten. Om hier bovenuit te blijven komen, zult u gebruik moeten blijven maken van linkbuilding. Houdt door middel van Google Analytics in de gaten hoe uw bezoekers reageren en hoeveel bezoekers u heeft op maandelijkse basis. Mocht het zo zijn dat u gezakt bent in Google, dan weet u dat u weer gebruik moet maken van linkbuilding. Het is een blijvend proces wat u aan specialisten over kunt laten.