Wapngo
Image default
Webdesign

Wat kost een website laten maken?

Laatste stelde ik mij de vraag hoeveel het kost om een website te laten maken. En bij SiteToGo bleek dat een vaste prijs van €450,- te zijn! Maar er zijn zo veel webdesign bureau’s die allerlei verschillende prijzen aanhouden. Bij eentje betaal je zelfs duizenden euro’s, terwijl die er niet eens beter uit ziet en is dan degene van SiteToGo. Dat ondervond ik zelf namelijk. Ik werd gelinkt aan een website bouwer die dat namelijk voor dat vele geld maakt. Vervolgens ben ik gelukkig om voorbeelden van zijn gemaakte werk gaan vragen. Zodoende kwam ik erachter, toen ik op het internet ben gaan zoeken naar een ander webdesign bureau, dat de websites van SiteToGo veel mooier zijn. Echter vroeg ik mij wel af waarom zij de kosten dan zo laag kunnen houden. Daarom heb ik contact met hen opgenomen.

SiteToGo

Ik belde SiteToGo dus op en kreeg direct de juiste persoon aan de lijn. Ik stelde vervolgens de vraag hoe het kon dat hun verkoopprijs zo laag lag. Dat bleek te komen doordat zij gebruik maken van vaste ontwerpen. Die zijn dus helemaal maatwerk ontworpen. Maar worden vervolgens vele malen hergebruikt. Maar op zo’n manier dat je het nauwelijks meer terug kunt zien. Alleen een beetje aan de indeling. Omdat ik benieuwd was naar de ontwerpen die zij hebben gemaakt, vroeg ik ernaar. Vervolgens vroeg de medewerker of dat ik op de website zat en dan even naar de website voorbeelden wou gaan. Daar zag ik de meest mooie websites staan!

Maandelijkse kosten

Die €450,- is alleen voor het laten maken van de website. Vervolgens komen er nog kosten bij voor bijvoorbeeld de hosting, een e-mailadres met de bedrijfsnaam als domeinnaam, toegang tot het webbeheersysteem etc.

Inmiddels is de website bouwer begonnen met het maken van de website. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.
Ga naar www.sitetogo.nl voor de mogelijkheden voor jouw website.