Wapngo
Image default
Zakelijk

Nieuwe tablet houder nodig maar waar op letten? Koopgids 2021 (Updated Q1)

U heeft een nieuwe tablet houder nodig maar waar moet u nou op letten? Zijn er nieuwe ontwerpen op de markt? Wat zijn de opties voor zakelijk gebruik? En wat mag het kosten om een goede tablet houder te kopen? Op al deze vragen geef ik u antwoord in deze blogpost. Na het lezen mag u er vanuit gaan dat u moeiteloos kunt kiezen tussen de verschillende soorten tablethouders

Welke soorten tablethouders zijn er allemaal en wat is het verschil?

Om te beginnen zal ik alle soorten tablethouders even op een rijtje zetten. Daaronder zal ik deze verschillende soorten bespreken zodat de verschillen duidelijk worden. Dit zijn de meest populaire soorten tablethouders voor zakelijk gebruik: 

  • De wandhouder. Deze tablethouder zorgt ervoor dat u de tablet op elk verticaal oppervlak kan bevestigen.
  • De tafelhouder. Deze tablethouder stelt u in staat om een tablet rechtop een horizontaal oppervlak kan plaatsen en draaien.
  • De vloerstandaard. Deze tablethouder laat u een tablet verhoogd op een vloer plaatsen
  • De beschermingscase/beschermingshoes/cover. Deze tablethoes beschermt de tablet in meer of mindere mate tegen schade.

De wandhouder om tablets op de muur te plaatsen

Wandhouders worden voornamelijk gebruikt om een tablet semi-permanent aan een muur te hangen. Hierbij kan de tablet zowel uitneembaar of juist tegen diefstalbeveiligd opgehangen worden. Afhankelijk van het doel en de ruimte waarin de tablet aan de wand geplaatst zal worden kan u voor één van deze opties kiezen. De meeste wandhouders zijn verkrijgbaar als uitneembare variant. Maar let goed op als u anti diefstal mechanismen nodig heeft, deze zitten niet op elke wandhouder. 

De tafelhouder om tablets horizontaal op de tafel te plaatsen

Tafelhouders zijn super handig om een tablet rechtop te zetten. Zo heeft u uw handen vrij en kan u ongestoord en ontspannen de tablet gebruiken. Bijvoorbeeld om te Netflixen in uw vrije tijd. Maar ook zakelijk is een tafelstandaard erg interessant. Zo kan u informatie op de tablet met uw gesprekspartner delen door een draaibare tafelstandaard te gebruiken. Zowel u als uw gesprekspartner kunnen de tablet dan gemakkelijk gebruiken om informatie te bekijken of uit te wisselen. Handig tijdens een demonstratie en tijdens advies- en verkoopgesprekken. Tafelstandaards zijn verkrijgbaar met vaste voet of juist draaibaar.

De vloerstandaard om de tablet op elke vloer te plaatsen

Vloerstandaards zijn de gouden standaard op elke openbare gelegenheid waar potentiële klanten langslopen. Zo is een vloerstandaard in te zetten om reclame te maken en awareness te kweken bij uw doelgroep. Naast deze statische toepassing is de vloerstandaard zeer geschikt om de interactie met uw doelgroep aan te gaan. Door de tablet op de juiste manier te programmeren kan u deze voorzien van specialistische lead generatie software die u kan helpen lead te verzamelen. Behalve lead generatie kan u ook andere informatie verzamelen, bijvoorbeeld door het afnemen van enquetes of verkoopinformatie. 

De beschermingshoes om uw tablet in het dagelijks leven te beschermen

Tot slot is er nog de meest bekende beschermhoes. Beschermhoezen zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Niet alleen de prijzen lopen erg uiteen maar ook het afwerkingsniveau. Premium tablet covers bieden allerlei voordelen zoals afwerking met anti slip materialen en extra bescherming. Over het algemeen gaan duurdere tablethoezen ook langer mee dan de goedkopere varianten. Kies wijs!