Wapngo
Image default
Gezondheid

Tips voor een gave huid

Tips voor een gave huid

Leuk dat je mijn artikel tips voor een gave huid gaat lezen. In dit artikel bespreken we kort maar krachtig het fenomeen van het onzichtbaar maken van pigmentvlekken, moedervlekken en ouderdomsvlekken. 

Waarom verhullen wij graag pigmentvlekken en dergelijke?

Eigenlijk zijn vlekken op de huid heel normaal. Tijdens de celdeling gaan er gewoon weg dingen mis. Een pigmentvlek is als ware een ophoping van pigmentdeeltjes. Een pigmentvlek is in principe niet gevaarlijk tenzij deze in een korte tijd snel begint te groeien. Mede vanuit de media worden wij al jaren gestimuleerd dat een beter uiterlijk van groot belang is. Anno 2016 kan je daarom zeker als vrouw niet meer achter blijven. Toch is er een nieuwe trend, waarbij het gebruik van make-up en foundation behoorlijk kan worden terug gebracht. Mooi nieuws dus! 

Voordelen van een mooie gave huid:

  • Je voelt je beter in je vel zitten.
  • Zeker vrouwen met een gave huid krijgen meer gedaan bij de mannen.
  • Je geeft zonder het te beseffen een socialere en vriendelijkere indruk achter.
  • Je zult binnen relaties eenvoudiger klaar krijgen wat je verlangt.
  • Op sociaal vlak maar je sneller vrienden.
  • Je straalt meer autoriteit en vertrouwen uit naar de buitenwereld.

Zonder make-up en foundation een gave huid:

Je hebt er waarschijnlijk al eerder van gehoord. Wanneer je kiest voor een huidcrème om vlekken op de huid lichter te maken, dan kies je voor een zeer effectieve manier om je natuurlijke uitstraling te verbeteren. Een top product van Nederlandse bodem om een dergelijke resultaat binnen 5 weken te behalen is Skinlight Crème. Deze cosmetische crème is gemaakt op natuurlijke basis en is volkomen PH neutraal en Parfum vrij. Hierdoor kan je dit product ook langdurig gebruiken.

Kortom: Wil je ook af van de dagelijkse sleur met de make-up en de poedertjes. Dan is het lichter maken van je imperfecties op je huid absoluut de nummer 1 methode. Elke maand stappen er honderden vrouwen over op deze huidvriendelijke methode.

https://www.facebook.com/Skinlight.nl/