Wapngo
Image default
Aanbiedingen

3 onmisbare items voor jouw hotelkamer

Iedere hotelkamer heeft een andere stijl en ervaring. De ene hotelkamer is duurder dan de andere. Dit heeft onder andere te maken met kwaliteiten, afstanden tot het centrum, schoonmaak enzovoort. Toch heeft iedere hotel de basis items in haar hotelkamer. Wij vertellen jouw graag meer over de drie onmisbare hotel supplies voor op jouw hotelkamer. 

 

  1. Kofferrek 

De hotelgasten hebben een lange reis gehad. Ze willen tot rust komen in hun hotelkamer. De koffer kan gemakkelijk in het kofferrek worden geplaatst. De bagage kan op deze manier makkelijk worden uitgepakt. Van de hotelkamer wordt al snel een eigen huis gemaakt. Ze hangen de kleren op en geven persoonlijke eigendommen een eigen plekje. Een kofferrek is praktisch voor de hotelgasten. De koffer ligt op perfecte hoogte om deze gemakkelijk uit te pakken. Het kofferrek voorkomt dat de koffer tegen de muur aan wordt geplaatst. Het vuil van de koffer komt om deze manier niet terecht op het bed of de muur. Ideaal toch? 

 

  1. Prullenbak 

Een prullenbak is een essentieel item op de hotelkamer. Het ontbreken van een vuilnisbak kan frustratie opleveren bij de gasten in jouw hotel. Een afvalbak verbetert de hygiëne in het hotel. De hotelgasten gooien sneller dingen in de prullenbak als deze aanwezig is. Indien deze niet aanwezig is, dan laten de hotelgasten gemakkelijk rommel slingeren in het hotel. Het is bovendien belangrijk om de prullenbakken met enige regelmaat te verversen. Het is namelijk niet prettig om een stank geur in het hotel te hebben. 

 

  1. Haardroger 

Een haardroger is een vereiste op een hotelkamer. Na het douchen willen de hotelgasten zich klaarmaken om de dag fris tegemoet te gaan. Het drogen van de haren hoort bij een frisse look. De hotelgasten kunnen ervoor kiezen om een eigen haardroger mee te nemen, maar dit zorgt voor meer bagage. Het is belangrijk om de hotelkamer te voorzien van een goede haardroger. Het wattage van de haardroger geeft de kracht aan. Kies voor een haardroger met een hoog wattage, voor een hogere klanttevredenheid. Om diefstal van de haardroger te voorkomen, kan je de haardroger vast aan de muur bevestigen.

 

https://facilitytradegroup.nl/