Wapngo
Image default
Dienstverlening

Aanhangwagen huren bij JobCar in Etten-Leur

Bent u op zoek naar een betrouwbare en flexibele optie om een aanhangwagen te huren in de omgeving van Breda? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij JobCar in Etten-Leur kunt u terecht voor het huren van verschillende soorten aanhangwagens, waaronder open aanhangers, gesloten aanhangers, autoambulances en kiepaanhangers. Daarnaast bieden wij ook bagagewagens aan voor extra ruimte en luxe tijdens uw transport. Met onze handige online reserveringssysteem kunt u eenvoudig controleren welke aanhangwagens beschikbaar zijn op de gewenste datum en tijd. Of u nu een aanhanger nodig heeft voor een dag, een week of zelfs langer, bij JobCar hanteren wij aantrekkelijke tarieven voor alle verhuurperiodes. Bovendien zorgen wij voor goed onderhouden aanhangers en bieden wij uitstekende en snelle service. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor het huren van een aanhangwagen bij JobCar!

Wat zijn de beschikbaarheidsmogelijkheden voor het huren van een aanhangwagen bij JobCar?

Het huren van een aanhangwagen bij JobCar is eenvoudig. U kunt verschillende soorten aanhangwagens huren, zoals open aanhangers, gesloten aanhangers, autoambulances en kiepaanhangers aan. Ook is het mogelijk om een bagagewagen te huren. Bij JobCar kunt u niet alleen aanhangers huren, maar ook handige benodigdheden zoals kruiwagens, steekwagens, oprijplaten, verhuisdekens, spanbanden en een net. Het ophalen en terugbrengen van de aanhangwagens is mogelijk op verschillende dagen en tijden. Bij het ophalen wordt de aanhanger voor u aan de auto gekoppeld en wordt er een lampencheck gedaan. JobCar zorgt voor goed onderhouden aanhangers en biedt uitstekende en snelle service.

Bagagewagen

Als u op zoek bent naar een bagagewagen, dan is het huren van een geremde bagagewagen de ideale keuze. De Anssems GT750 is een enkelasser met een inhoud van 0,97 m3 en is geschikt voor gebruik met een regulier B-rijbewijs. De bagagewagen is goed afsluitbaar en wordt geleverd met een gratis disselslot. De Anssems GT750 heeft een stabiele wegligging en goede wendbaarheid.

Het huren van een geremde bagagewagen zoals de Anssems GT750 kan tegen een scherp dag- of weektarief. U heeft een eigen kentekenplaat nodig en vergeet niet uw rijbewijs en ID-kaart of paspoort mee te nemen bij het ophalen van de bagagewagen. Het reserveren van de Anssems GT750 wordt aangeraden en hiervoor vraagt JobCar 50% aanbetaling.

De bagagewagen is eenvoudig in gebruik, met automatische gasdrukveren die de klep omhoog houden en 2 sloten om de klep af te sluiten. U kunt ook dakdragers monteren op de Anssems GT750, zodat u een fietsendrager of dakkoffer kunt plaatsen. Bij het ophalen helpen wij u bij het aankoppelen en controleren we samen de lampen voor een veilige reis.

Naast de Anssems GT750 hebben we ook andere bagagewagens te huur, zoals de Stema Mammoet Carrier en de Anssems GT500. Voor meer informatie en het reserveren van een bagagewagen kunt u terecht op onze website.

Een aanhanger huren in de omgeving van Breda

Bent u op zoek naar een aanhanger om te huren in de omgeving van Breda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan aanhangwagens van verschillende formaten en specificaties, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken voor uw transportbehoeften. Of u nu een kleine aanhanger nodig heeft voor het vervoeren van meubels of een grotere aanhanger voor het verplaatsen van bouwmaterialen, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Onze aanhangwagens zijn goed onderhouden en veilig, zodat u met een gerust hart de weg op kunt. Neem vandaag nog contact met ons op.

https://www.jobcar.nl