Wapngo
Image default
Dienstverlening

Bespaar op energiekosten met LED kantoorverlichting: tips en advies van LED Design Holland

Welkom bij LED Design Holland, dé specialist op het gebied van LED verlichting voor verschillende branches, waaronder kantoorverlichting. Steeds meer bedrijven kiezen voor LED verlichting op kantoor vanwege de vele voordelen die het biedt. Denk hierbij aan een lagere energierekening en een prettigere lichtkwaliteit. LED verlichting op kantoor is niet alleen duurzaam, maar bespaart ook op zowel energie- als vervangingskosten. Bij LED Design Holland vindt u een breed assortiment aan LED panelen en armaturen die geschikt zijn voor iedere stijl. Ons team biedt persoonlijk advies op maat en kan een lichtplan specifiek voor uw kantoor opstellen. Daarnaast kunnen wij ook de installatie en montage van de LED verlichting verzorgen. Neem vandaag nog contact op met LED Design Holland voor meer informatie over de mogelijkheden van LED verlichting op kantoor.

Gratis lichtplan laten opstellen

Een lichtplan laten opstellen op maat is een belangrijk hulpmiddel bij het ontwerpen van de juiste verlichting voor uw bedrijf. Bij LED Design Holland kunt u een gratis lichtplan laten opstellen dat specifiek is afgestemd op uw behoeften. Het lichtplan omvat een analyse van uw verlichtingsbehoeften, evenals een kostenraming, besparingsprognose en terugverdientijd. Met behulp van geavanceerde software wordt er ook een 3D-visualisatie van uw bedrijfsruimte gemaakt, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de voorgestelde oplossing. Het lichtplan houdt rekening met verschillende factoren zoals afmetingen, natuurlijke lichtinval, branche specifieke eisen en energielabels. Op basis van het lichtplan kunt u een weloverwogen beslissing nemen en uw budget plannen voor de verlichtingsupgrades. Neem contact op met LED Design Holland voor meer informatie of om een lichtplan op maat laten opstellen aan te vragen.

Extra besparen op LED kantoorverlichting?

Wil je extra besparen op LED kantoorverlichting? Hier zijn een paar tips om je energieverbruik te verminderen en je kosten te verlagen:

  1. Vervang oude TL-buizen door energiezuinige LED-buizen. LED-verlichting verbruikt veel minder energie en gaat langer mee, waardoor je op de lange termijn kosten bespaart.

  2. Maak gebruik van bewegingssensoren. Door bewegingssensoren te installeren, gaat de verlichting automatisch uit wanneer er niemand in de ruimte is. Op deze manier wordt er geen energie verspild.

  3. Gebruik daglichtsensoren. Deze sensoren regelen de hoeveelheid licht op basis van de hoeveelheid natuurlijk daglicht in de ruimte. Zo wordt er alleen verlichting gebruikt wanneer dat echt nodig is.

  4. Investeer in slimme verlichtingsoplossingen. Met behulp van smart lighting systemen kun je de verlichting eenvoudig regelen en aanpassen aan de behoeften van je kantoor. Dit zorgt voor een efficiënter energieverbruik.

Door deze tips toe te passen kun je niet alleen je energiekosten verlagen, maar ook bijdragen aan een duurzamere werkomgeving.

https://www.leddesignholland.nl/