Wapngo
Image default
Auto's en Motoren

Autobelettering: een slimme manier van marketing

Lokaal en in een groter gebied opvallen

Als ondernemer is het van cruciaal belang om goed zichtbaar te zijn in de directe omgeving en op een slimme manier aan marketing te doen. Een van de gebieden waar u moet zien op te vallen, is de directe omgeving rond uw bedrijf. Daar zitten namelijk veel potentiële klanten voor uw bedrijf, zeker als u een winkel, klussenbedrijf of ict-onderneming heeft. Maar ook in een breder gebied wilt u natuurlijk naamsbekendheid opbouwen om voldoende klanten te werven. Door te kiezen voor autobelettering kunt u op een slimme manier zorgen dat uw bedrijf zowel lokaal als in een groter gebied bekend wordt. Hoe werkt dit precies En welke voordelen heeft autobelettering als reclamemiddel?

Een groot bereik

Uw bedrijfsbusje of zakelijke auto van belettering voorzien, betekent dat u een groot bereik creëert. Zeker als u (en/of uw personeel) veel op de weg zit, zorgt autobelettering ervoor dat met name tijdens kantooruren veel mensen kennismaken met uw bedrijf. Medeweggebruikers krijgen voortdurend uw bedrijfsnaam, logo en/of website te zien en raken zo vertrouwd met uw onderneming. Niet voor niets zitten vooral jonge mensen en mensen van middelbare leeftijd veel in de auto. De gemiddelde Nederlander rijdt wekelijks zo’n vijf tot acht uur. Kortom: een auto met reclamebelettering valt op en wordt door veel mensen gezien.

Op onverwachte momenten aan marketing doen

Een groot pluspunt van reclame op uw bedrijfsauto(‘s) laten drukken, is het feit dat u op onverwachte, ogenschijnlijk niet-productieve momenten ook reclame maakt voor uw winkel, klussenbedrijf of andere onderneming. Als u in de file staat bijvoorbeeld. Maar ook als uw auto ergens geparkeerd staat, lopende de dag, zien voetgangers en fietsers de reclame op uw wagen. En zelfs buiten kantooruren om en in het weekend maakt u met uw bedrukte auto nog volop p.r. voor uw bedrijf!

Een eenmalige investering

Een van de voordelen van autoreclame is dat u maar één keer hoeft te investeren. Nadat de reclame op uw auto is aangebracht, heeft u geen verdere kosten meer. Eén keer investeren, langdurig profiteren dus!