Wapngo
Image default
Zakelijk

Dymo 11352 etiketten bestellen

Op zoek naar het juiste etiket om jouw dossiers te kunnen merken. Of pakketten te versturen. Dan ben je bij Zolemba aan het juiste adres. Hier is een zeer groot assortiment te vinden aan diverse etiketten. Deze labels zijn hier in diverse soorten en maten te vinden. Bovendien is er ook nog een keuze aan de plaklaag wat hierop zit. Want een sticker moet er tijdens het verzenden of opbergen er niet makkelijk vanaf vallen. Gebeurt dit wel dan kan dat problemen geven.

Echter moet een sticker er makkelijk afgaan wanneer deze op bijvoorbeeld borden wordt geplakt. Hiervoor is een label met verwijderbare lijm beter geschikt. De sticker is er makkelijk af te halen en er blijven geen lijmresten achter. Bij de dymo 11352 etiketten zit vaak permanente lijm achter. Hierdoor blijven de etiketten goed zitten tijdens transport en kunnen de pakjes op het juiste adres worden afgeleverd. 

Het gemak van een labelwriter

Een labelwriter is in combinatie met de dymo 11352 labels een zeer goede match. Voordeel is dat met dit apparaat en de labels zeer makkelijk en snel de juiste dossiers of pakjes van het juiste label kunnen worden voorzien. Op een zeer snelle en goede manier worden de labels voorzien van een naam of met een tekst naar keuze. Veel en veel makkelijker en duidelijker dan vroeger, toen veel dingen nog met de hand geschreven werden.

Er zijn hier bij Zolemba veel soorten labelwriters te vinden met de juiste labels. Een dymo 11352 label of een ander model, het is hier allemaal online te bestellen. Weet je niet zeker of je wel het juiste etiket besteld, neem dan contact op met de medewerkers van dit bedrijf.

https://www.zolemba.nl/nl/blanco-etiketten/dymo-11352