Wapngo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau inschakelen

Van de week was ik op zoek naar een incassobureau voor ons bedrijf. We hebben een bedrijf voor websites en online marketing en hebben veel klanten. Helaas hebben wij ook open facturen die betaalt moeten worden, maar klanten weigeren om dat te betalen. We hebben geprobeerd om zelf de openstaande bedragen te verzamelen, maar is het ons niet gelukt. We hebben paar herinneringen verstuurd, contact opgenomen, maar kregen steeds smoesjes, waarom het geld er nog niet op de rekening staat. Vervolgens hebben we besloten om een incasso bureau in te schakelen om ons te helpen met de rekeningen. Een incassobureau gaat dan aan de slag met de debiteuren en gaat zijn best doen om het geld binnen te halen.

Hoe vind je het juiste incassobureau?

Hoe vind je het juiste incassobureau? Maar hoe vind je het juiste bureau voor jou bedrijf. Hier heb ik paar tips om het kiezen makkelijker te maken. Zoek op internet naar klachten van andere consumenten. Op die manier kan je recensies lezen over klanten die jou voor gingen en naar de ervaring kijken, die zij met het betreffende bureau hebben. Bekijken de kosten. Lees alle kleine lettertjes en splits de kosten voor het minnelijke en juridische traject. Een goede incassobureau zou geen kosten in rekeningen brengen voor het maken van een dossier of behandelkosten. Kijk naar de slagingspercentage. Deze moet zoals iedereen weet – hoog zijn. Dat betekent dat ze veel ervaring hebben en snel het geld, waar u recht op hebt binnen kan halen. Denk ook over de voor- en nadelen van het inschakelen van een incasso bureau en of dat het beste optie is voor jou en de klant.

Van Loon Incasso Advocaten

Na al het zoeken heb ik eindelijk een goed incassobureau gevonden, namelijk Van Loon Incasso Advocaten. Het bureau heeft een slagingspercentage van 89% en de kans is dus zeer groot dat ze jouw geld kunnen krijgen van de debiteur! Daarom is Van Loon Incasso Advocaten een echte aanrader voor jou als voor vrienden/klanten die hetzelfde probleem hebben