Wapngo
Image default
Telefonie

iPhone 6 hoesje

Het kopen van een nieuwe iPhone 6 hoesje kan tegenwoordig nog best wel problemen veroorzaken. Simpelweg omdat het aanbod veel te groot is.

Voorkomen van schade aan iPhone 6 hoesje

Onlangs heb ik een nieuwe iPhone besteld, vandaar dat ik ook gelijk op zoek ben gegaan naar een iPhone 6 hoesje. Ik ben nogal onhandig in de omgang met mijn mobiel, vandaar dat een hoesje bij mij erg belangrijk is. Ik laat mijn mobiel sowieso wel minimaal één keer per week vallen en zonder hoesje betekent dat al gauw schade. Bij mijn voorgaande smartphones heb ik ook altijd gebruik gemaakt van hoesjes, daardoor gingen ze over het algemeen wel langer mee.  Dat is dus de reden dat ik voor mijn nieuwe iPhone ook direct op zoek ben gegaan naar een hoesje.

Uitgebreide aanbod

Ik dacht dat het kiezen van een iPhone 6 hoesje zo gedaan was, maar dat viel mij nog zwaar tegen. Zowel op het internet als in de winkels is het aanbod van hoesjes enorm. Niet alleen voor de iPhone is dat het geval, maar voor alle smartphones zijn hoesjes in grote getallen beschikbaar. Dat het aanbod zo uitgebreid is, komt doordat hoesjes letterlijk in elke kleur verkrijgbaar zijn. Het is tegenwoordig mogelijk om alles op een hoesje te laten zetten.

Hout

Mijn zoektocht naar een iPhone 6 hoesje ging dus niet zo snel als dat ik van tevoren had verwacht. Ik vind namelijk dat een hoesje geen afbraak moet doen aan het design van de smartphone. Zeker in het geval van een iPhone 6 vind ik dat erg zonde, omdat de mobiel er van zichzelf al erg strak uit ziet. Het juiste hoesje vinden was dus nog een hele opgave, maar uiteindelijk heb ik er toch een gevonden. Het betreft een houten hoesje, ik vind namelijk dat een houten hoesje het design van mijn iPhone juist versterkt. Ondanks dat het mij meer tijd heeft gekocht dan gedacht, ben ik wel zeer tevreden met mijn nieuwe hoesje.

http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes