Wapngo
Image default
Dienstverlening

Toekomst

Het uitzoeken van een nieuwe telefoon is geen pretje, er is veel keuze en zie er ook maar eens de juiste telefoon bij te vinden. Het overgrote aanbod veroorzaakt een zogenaamde keuzestress, je weet namelijk niet meer het juiste product wat bij jou past te vissen uit de enorme berg met aanbod die er is. Om deze stress te voorkomen kies ik voor oud en vertrouwd, ik heb al jaren mijn keuze bepaald op toestellen uit de Galaxy lijn van Samsung. Al een aantal jaar brengt Samsung op jaarlijkse basis een nieuw vlaggenschip uit. Dit vlaggenschip is voorzien van de nieuwste technologie in een apparaatje wat steeds kleiner en lichter word terwijl de wapens juist zwaarder worden. Tegenwoordig is een Galaxy telefoon gelijkwaardig of soms zelfs beter dan de gemiddelde laptop qua prestaties op het gebied van processor en beeldscherm.

Groot nieuws! De nieuwe Galaxy telefoon wordt in het eerste kwartaal van 2016 uitgebracht. Zoals we van Samsung gewend zijn zal het toestel ook dit jaar weer een hoop nieuwe features bevatten. Deze telefoon wordt het nieuwe parade paardje van Samsung en daar horen natuurlijk de nodige Gadgets bij. Zo is er al bekend dat deze topper beschikt over een 20 megapixel camera waarmee natuurlijk haarscherpe foto’s gemaakt kunnen worden. Verder is de behuizing sterker en gemaakt van magnesium, dus het is ook vederlicht. De powertelefoon beschikt verder over een Exynos 8890 of een Snapdragon 820 chipset wat op dit moment de best verkrijgbare mobiele processor is. 4GB werkgeheugen zorgt er voor dat ook zwaardere applicaties op de hulk van de telefoonwereld kunnen draaien.

Als je ook zakelijk belt is het helaas niet mogelijk om altijd jouw telefoon op te nemen. Je kan bijvoorbeeld in vergadering zijn of op bezoek bij een belangrijke klant, omdat je toch iedereen goed wil helpen is een antwoordservice misschien een goede oplossing. Een telefoonservice kan jouw telefoontjes beantwoorden wanneer het jou uitkomt, zo weet je zeker dat je geen klant ontevreden achterlaat.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl