Wapngo
Image default
Alarmsysteem

Nieuwsgierig naar lockpicking – Lockpick Centrum

Veel mensen begrijpen niet wat mensen ertoe drijft om de sport lockpicking te beoefenen. Zij verdenken al gauw dan toch een duister motief. Het antwoord hierop is vrij simpel: Nieuwsgierigheid.

Net zoals dat sommige hobbiesten zoet zijn met het ontleden van motoren en dit helemaal geweldig vinden. Hebben lockpickers dit vergelijkbaar maar dan met sloten.

Lockpickers hebben een liefde voor sloten en zijn nieuwsgierig naar verbeter punten. Ze zijn gefascineerd door de werking van sloten en mysterie van de kleinste onderdelen in het slot.

Het openen van een slot met een lockpick set is vooral voor mensen met een passie voor de techniek van sloten.

Voor het uitoefnen van deze locksport heb je doorzettingsvermogen nodig en liefde voor de techniek van een slot. Je moet namelijk precies weten hoe elk slot werkt en hoe je deze kunt beïnvloeden met de hulp van tactisch gereedschap. Doorzettingsvermogen is noodzakelijk omdat het gaat zeer kleine bewegingen in het slot waarmee je werkt. De kleinste bewegingen hebben al invloed op de werking van het slot. Het is dus een klus waar een vaste hand voor nodig is, veel oefening en de liefde voor techniek.

http://www.youtube.com/watch?v=H8UF6lY-jo4

Lockpicking is dus een gezonde ontwikkeling en draagt bij aan betere beveiligingssystemen door eerlijke te zijn over onze huidige beveiligignssystemen!

http://www.youtube.com/watch?v=H8UF6lY-jo4

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/