Wapngo
Image default
Geschenken

Jouw eigen sportzomer met de leukste prijzen

Ben jij iemand die zich ieder jaar verheugt op de sportzomer maar tegelijkertijd ook zelf graag actief is? Met alle sportevenementen die je vorig jaar hebt moeten missen is dit de periode waarin je helemaal los kan gaan! Daarnaast kun je ook zelf een wedstrijd, toernooi of individuele challenge organiseren. En daar horen natuurlijk de leukste sportprijzen bij!

Sportprijzen voor toernooien en grote wedstrijden

Bij toernooien of titelgevechten worden vaak de grootste prijzen van stal gehaald. Denk aan een grote gouden beker, de kampioensschaal of de wisselbeker. Bij verschillende leveranciers is het mogelijk om deze sportprijzen op maat te laten maken. Denk aan de voet maar ook de oren of zelfs de bovenkant van de beker. Bij kampioensschalen wordt vaak de naam van de winnaar en de datum ingegraveerd.

Sportprijzen voor individuele prestaties

Bij individuele sporten zoals hardlopen, atletiek of de tegenwoordig populaire cross-fit wedstrijden wordt er vaak voor een medaille gekozen. Bij het bestellen van een medaille kun je vaak zelf details toevoegen. De kleuren van het lint bijvoorbeeld waarmee de medaille omgehangen wordt. Maar ook de afbeelding en de diameter van de medaille is meestal aan te passen.

Sportprijzen voor de lol!

De grootste concurrent van iedere atleet is de sporter zelf. Je eigen prestaties verbeteren, je eigen record verbreken, dat is de grootste motivatie! Sommige mensen vinden het prettig om dit alleen te doen, andere doen dit liever met zijn tweeën of in een groepje. En ook dan kun je elkaar of jezelf motiveren met leuke sportprijzen. Een bewijs van je toewijding aan lichaam en geest. En dat hoeft helemaal niet veel te kosten. Je kunt al voor een paar cent een medaille kopen die je ook nog eens kunt personaliseren met een eigen opdruk en opschrift. Hartstikke leuk om aan je favoriete sportmaatje te geven!