Wapngo
Image default
Dienstverlening

Met spoed een elektricien nodig, Elektricien in de Buurt staat 24/7 klaar

Voor het snel verhelpen van een storing in de stroomvoorziening is Elektricien in de Buurt altijd paraat. Elektricien in de Buurt is een organisatie, die door heel Nederland elektriciens beschikbaar heeft. Als er in jouw woning geen stroom is en je kunt de oorzaak daarvan niet vinden, kun je contact opnemen met Elektricien in de Buurt. De klantenservice zal eerst proberen om je telefonisch te helpen om het probleem te verhelpen. Als dat  niet lukt wordt er een elektricien naar je toe gestuurd. Elektricien in de Buurt heeft in elke regio elektriciens beschikbaar.

Ook voor reguliere klussen met elektriciteit</h2>

Je kunt Elektricien in de Buurt niet alleen inschakelen als er een noodsituatie is. Ook voor reguliere werkzaamheden aan je elektrische installatie kun je Elektricien in de Buurt benaderen. De monteurs zijn geschoold en ervaren in allerlei klussen. Je kan ze een meterkast laten vervangen, leidingen laten trekken, stopcontacten aan de muur laten maken, een groepenkast laten uitbreiden en zelfs tuinverlichting laten aanleggen. Als je Elektricien in de Buurt wilt inhuren kun je contact opnemen met de klantenservice. Voor elke klus kun je een offerte laten opmaken.

Noodsituatie

Het is erg vervelend als de stroom uitvalt in je woning. Voordat je contact opneemt om hulp te vragen bij Elektricien in de Buurt is het goed om even uit het raam te kijken en te inspecteren of de stroom ook bij je buren is uitgevallen. Als dat zo is, kan Elektricien in de Buurt je niet helpen. Er is dan sprake van een storing in de wijk. Die moet worden verholpen door de netbeheerder. Als die de stroomvoorziening heeft hersteld zal er weer stroom in jouw woning beschikbaar zijn. Voor alle andere storingen kun je wel contact opnemen met Elektricien in de Buurt.