Wapngo
Image default
Gezondheid

Met de Phonak hoorapparaten vergroot u de werking van uw zintuigen

In de afgelopen jaren zijn hoortoestellen ontzettend veel veranderd én verbeterd. Zeker wanneer u gehoorverlies leidt of heeft geleden, is het prettig dat er mogelijkheden zijn om uw gehoor weer (gedeeltelijk) terug te krijgen. Vroeger stonden vrijwel alle hoortoestellen garant voor ongemak. Met de nieuwste generatie hoorapparaten van Phonak is dat in ieder geval verleden tijd. Hoeveel gehoorverlies u ook heeft geleden, de Phonak hoorapparaten geven gehoor aan uw probleem. De hoortoestellen zijn verkrijgbaar in vele formaten en met de meest uiteenlopende functies. Zo vindt u altijd een Phonak hoorapparaat dat bij u past. 

Gehoorverlies? Ga voor een gedegen advies langs bij een audicien

Begint u gehoor te verliezen? Of twijfelt u of uw gehoor aan het veranderen is? Ga dan eens langs bij een professionele audicien voor een advies. Tijdens een gehoortest worden er in een geluidsgeïsoleerde ruimte of cabine tonen met verschillende frequenties afgespeeld. U drukt wanneer u de toon hoort. Daarna beoordeelt de audicien een audiogram, waarop de testtonen zijn weergegeven en uw gehoordrempel duidelijk wordt. Aan de hand van deze test kan ook bepaald worden of u een hoorapparaat nodig heeft en eventueel welk merk het beste bij uw gehoorvermindering aansluit.

Laat vrijblijvend uw gehoor testen

Natuurlijk wilt u graag een audicien met goede kennis van zaken. Van Gent Hoortoestellen is al bijna 40 jaar actief en zij onderscheiden zich door ruime ervaring, gedegen kennis, een goede klantenservice en professionaliteit. Bij Van Gent Hoortoestellen zijn niet alleen de hoorapparaten van Phonak te koop, maar dankzij de zelfstandigheid van de audicien is elk type en merk hoortoestel er verkrijgbaar. Bij de winkel in Vlaardingen laat u gratis en vrijblijvend een hoortest uitvoeren door de professionele audicien. Zo weet u zeker dat u altijd in goede handen bent. Uw gehoor is namelijk niet iets om licht over te denken.

https://hoortoestellen-vangent.nl