Wapngo
Image default
Winkelen

Soorten winkel displays

In deze blog leggen we je uit wat voor verschillende winkel displays er zijn en waarom het een goed idee is om zelf een te ontwerpen. Winkel displays komen in allerlei verschillende soorten en maten. Zo zijn er Toonbank displays die worden voornamelijk in winkels gebruikt om bezoekers een impuls aankoop te laten doen. Een Eiland display is van elke richting toegankelijk door de consument. Een vloerdisplay staat zoals de naam al zegt op vloer en is vaak volledig gevuld met producten en tot slot heb je ook schap displays, deze displays zijn verwerkt in de schappen van de winkel.

Eigen winkeldisplays maken

Een winkel display laten maken wordt steeds populairder.  Je kan vaak geld besparen door zelf de display te maken. Zo ben je zelf creatief bezig en kan je zelf de lengte, grootte, vorm en stijl van de display maken. Omdat je de displays zelf ontwerpt ontstaat er een uniek ontwerp, waardoor je display nog meer opvalt. Je kan dit ook vaak in overleg met een creatieve experts van een bedrijf, die houden rekening met jouw budget en wensen.

Waarom een winkel display maken?

Een winkel display is een opvallende en effectieve manier om producten te laten opvallen. Door dit goed te doen kan je de verkoop van producten stimuleren. Stel je heb een bedrijf wat armbanden en kettingen verkoopt. Als deze producten allemaal los en door elkaar in een bak zitten, ziet dat er niet aantrekkelijk uit en stimuleert dat natuurlijk ook niet aan om iets te kopen. Het kan ook effectief zijn om een bepaald thema aan de display te maken. Stel je verkoop armbanden met turquoise edelstenen. Kies er dan voor in de display deze kleuren ook terug te laten komen.

https://endlessbranding.com/winkel-display/