Wapngo
Image default
Gezondheid

Speciale fysiotherapie in Den Haag voor rugklachten

Wanneer u last heeft van rugpijn, wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. De pijn kan uw dagelijks leven immers sterk beïnvloeden. U kunt moeilijk dingen tillen of heeft moeite met bewegen. Hierdoor kunt u zich erg beperkt voelen. Gelukkig kunt u naar de Rugschool om uw rugklachten te laten behandelen. De Rugschool is gevestigd in Den Haag en hier krijgt u fysiotherapie om de pijn te verminderen of zelfs volledig te laten verdwijnen. Zo kunt u snel weer vrij bewegen zonder zorgen en het leven leiden zoals u dat wilt.

Vertrouw op veel kennis, ervaring en een persoonlijke behandeling

De Rugschool is een praktijk voor fysiotherapie in Den Haag. De praktijk is gespecialiseerd in rugklachten en heeft al ruim 15 jaar ervaring met het behandelen van dit complexe lichaamsdeel. De behandeling is gebaseerd op individuele behandeling, scholing en training. Ieder mens en iedere rug is natuurlijk uniek en daarom staat een persoonlijke aanpak centraal. Daarom start elk traject met een uitvoerig intakegesprek en onderzoek van uw klachten. Zo krijgen de specialisten een goed beeld van het probleem en kunnen ze dit effectief aanpakken.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk

Als u bij deze praktijk in Den Haag fysiotherapie volgt, krijgt u een persoonlijk behandelplan. In dit plan staat onder andere welke behandelingen voor u relevant zijn. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, waaronder:

  • Dry needling
  • Manuele therapie
  • Schroth Therapie
  • Sportfysiotherapie
  • McKenzie Therapie
  • Claudicatio therapie
  • Bekkenfysiotherapie

Een plan specifiek voor u opgesteld

Om van uw rugklachten af te komen, krijgt u een persoonlijk behandelplan met relevante behandelingen. Ook leert u hoe u uw rug goed verzorgt en hoe u in de toekomst problemen voorkomt. Zo verkleint de kans op rugproblemen aanzienlijk. Heeft u interesse? Neem dan contact op met de Rugschool en plan een intakegesprek. U kunt zonder doorverwijzing van de huisarts bij deze praktijk terecht. Dat werkt wel zo gemakkelijk.