Wapngo
Image default
Dienstverlening

Taxatie huis door taxatieveilingen.nl

Laatst zocht ik op taxatie huis en vond ik taxatieveilingen.nl omdat ik graag mijn woning zou willen laten taxeren. Maar ik heb dat nog nooit laten doen. En dus geen idee van hoe dat allemaal in zijn werkt gaat. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken. En zodoende kwam ik de website taxatieveilingen.nl tegen.

Kosten taxatie huis

Een taxatie huis houdt in dat de waarde van jouw huis wordt ingeschat. En dat allemaal door middel van een zogeheten taxateur. Een makelaar kan namelijk alleen maar een waardebepaling geven. Maar een taxatierapport is verplicht wanneer je bijvoorbeeld geld vraagt voor een nieuwe woning. En dat is bij mij het geval! Daarom kreeg ik geadviseerd om een taxateur in te schakelen. Maar ook daar zitten weer kosten aan verbonden. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar een goedkope taxatie. Zodoende kwam ik op op de website taxatieveilingen.nl terecht. En dat was ideaal! Want daar zit een veilingsysteem achter, wat ervoor zorgt dat je kunt bieden op de dienstverlening van een taxateur. En wanneer je dat op het laatste moment doet bij een op dat moment laag bedrag, is de kans natuurlijk hartstikke groot dat je goedkoop uit bent met je taxatie.

Dat heb ik dan ook gedaan. En inderdaad op het juiste moment een bod gedaan! Zodoende kwam ik in contact met een taxateur die mijn woning zou gaan taxeren.

De taxateur

Op de afgesproken dag kwam er een taxateur langs om een taxatierapport op te stellen. Daarin stond onder andere wat voor een type woning het is en in wat voor een buurt die staat. Maar ook wat de staat van het huis is. En of dat er eventuele uitbreidingsmogelijkheden zijn. Of dat die er al zijn!

Ik ben dan ook hartstikke blij dat ik zo’n voordelige taxatie heb kunnen laten doen.