Wapngo
Image default
Dienstverlening

Actie voor afscheid groep 8

Voor een cadeau voor afscheid groep 8 kwam ik de website van Jilster tegen. Ik ben namelijk al een tijdje opzoek naar een super origineel afscheidscadeau voor de medeleerlingen van mijn zoon en zijn meester. Samen met de overblijf moeder zijn we een actie begonnen om een tijdschrift te maken, door de kinderen met daarin wat zij leuk en niet leuk vonden, wat hun hobby’s zijn en wat persoonlijke informatie. Samen met de overblijfmoeders stuurde wij een brief richting de overige ouders van de kinderen en ontvingen super leuke reacties. Maar ho ben ik op het idee gekomen, en waarom bij Jilster? Lees dan deze blog door en laat je inspireren!

Afscheid groep 8 bij Jilster

Voor Afscheid groep 8 wilde wij een super leuk cadeau verzinnen. Daarom gingen wij, als overblijfmoeder, tijdens het buitenspeeluurtje eens brainstormen. Hieruit ontstond vrij weinig tot niks, dus besloten we te gaan Google’n op afscheid groep 8, en kwamen op de website van Jilster terecht. Daar lazen wij dat je je eigen tijdschrift kunt maken! En we waren allemaal overtuigd. We lazen de website door en besloten maar eens te gaan bellen richting Jilster, om te kijken of we echt overtuigd konden worden.

En dat lukte! De vriendelijke medewerker legde het concept leuk en begrijpelijk uit en we wilde eigenlijk al gelijk beginnen. We spraken wat dingen met elkaar af en begonnen met het afwerken van het lijstje. Waarop een aantal taken stonden.

Na een paar weken was het resultaat er en konden we het laten drukken bij jilster, en kon het  afscheid groep 8 echt beginnen. Na de musical overhandigde we de tijdschriften aan de leerlingen en aan de meester. De reactie waren super en ze vonden het allemaal een super mooi resultaat. Ben jij ook geïnteresseerd in het maken van een tijdschrift kijk dan eens op jilster.nl onder het kopje: Afscheid groep 8.